صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: ๑۩۞۩๑ اس ام اس های عاشقانه و عارفانه ๑۩۞۩๑

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    12,680
    تشکر تشکر شده 
    7,551
    تشکر شده در
    3,656 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3149
    Array

๑۩۞۩๑ اس ام اس های عاشقانه و عارفانه ๑۩۞۩๑

زندگي کوتاه ما حکايت نغمهاست، حکايت عشقو شکستن گذشته هاست
    .
    .
    .
    من ميگم بدون تو دنيا برام زندونه تنگه، تو ميگي بگو عزيزم، تو دروغاتم قشنگه
    .
    .
    .
    بي تو در خلوت دل چشم به راهت دارم، چه کنم دست خودم نيست که دوستت دارم
    .
    .
    .
    بي گناهي کم گناهي نيست در ديوان عشق، يوسف از دامان پاک خود به زندان رفته است
    .
    .
    .
    لالالالالا بخواب دنيا خسيسه، واسه کمتر کسي خوب مينويسه، يکي لبهاش تو خوابم غرق خنده است، يکي چشماش تو خوابم خيسه خيسه
    .
    .
    .
    اگه ميدونستي چقدر دوستت دارم چشمهايم را ميشستي و اشکهايم را با دستان عشقت به باد ميدادي
    .
    .
    .
    بي تو لحظه اي حتي دلم طاقت نميارد، باران نااميدي بر سرم يکريز ميبارد، چگونه بگذرم از عشق، از دلبستگي هايم؟ چگونه ميروي با اينکه ميداني چه تنهايم؟
    .
    .
    .
    وقتي اشکهايم بر روي زمين ريخت تو هرگز نديدي که چگونه ميگريم تو دلم را با بي کسي تنها گذاشتي و چشمانم را به انتظار نگاهت گريان
    .
    .
    .
    کاش ميشد گل چشمان زيبايت را ميچيدم و نما ميدادم به اتاقم که پر از تنهاييست، با خود ميگويم تو که آرامش احساس غم آلود مني، پيش من ميماني؟
    .
    .
    .
    دلم باغي پر از ريحان و گل بود، به روي رود عشقت مثل پل بود، نگاهم کردي و ويران شد اين دل، مگر چشم تو از قوم مغول بود!
    .
    .
    .
    امشب اي ناز، چه دلتنگ نگاهت شده ام، باز اي مونس جان چشم براهت شده ام، برق چشمان تو امشب به سکوتم خنديد، چونکه ديوانه ي آن چهره اي ماهت شده ام
    .
    .
    .
    باغروب آفتاب به ياد تو ميافتم
    روزها منتظرم تا بيايي و وقتي خورشيد غروب ميکنه
    دلم ميگيره و اشکم بي اختيار جاري ميشه
    قلبم ميگيره و چشمام از اينکه تو رو نديدن خجالت ميکشن
    ولي باز به اميد آمدنت دعا ميخوانم
    وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی ، نترس ، تو برنده ای

چون خدا همیشه دو دستش پره

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

پیش فرض Sms ... ๑۩۞۩๑ هاى عاشقانه و عارفانه فقط در این تاپیک ... ๑۩۞۩๑

sms ... ๑۩۞۩๑ هاى عاشقانه و عارفانه فقط در این تاپیک ... ๑۩۞۩๑

قوانين :

1 . حداقل5 SMS در هر پست

2 . sms سياسى و مذهبى ... ممنوع ...

3 . حتما sms ها بايد فارسى نوشته شوند

4. لطفا SMS هاي مطرح شده در ساير پست ها رو در موضوع جديد عنوان نفرمائيد

3. کاربر مقابل از poyan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

شمع داني به دم مرگ به پروانه چه گفت؟ گفت اي عاشق بيچاره فراموش شوي... سوخت پروانه ولي خوب جوابش را داد گفت طولي نکشد نيز تو خاموش شوي
    .................................................. .......
    سعي كن تنها باشي زيرا تنها بدنيا امدي و تنها از دنيا خواهي رفت.بگذار عظمت عشق را درك نكني.زيرا انقدر عظيم است كه تورا نابود خواهد كرد
    اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي! اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد
    عشقي که تو را نثار ره کردم در سينه ي ديگري نخواهي يافت ... زان بوسه که بر لبانت افشاندم سوزنده تر آذري نخواهي يافت
    هرگز هيچ حسرتي در دنيا اين چنين يک جا جمع نمي شود که در اين سه واژه کوتاه : او ـ دوستم ـ ندارد
    هر کی با زمزمه عشـق دو سه روزی عـاشقـم شـد عشـق اون باعـث زجـر همـه دقایقـم شـد اون که عاشق بود و عمری از جدا شدن می ترسید همه هراس و ترسش به دروغش نمی ارزید

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

هيچوقت از دوست داشتن انصراف نده..حتي اگه کسي بهت دروغ گفت بازم بهش فرصت بده...
    ---------------------
    همه مي گويند عاشقي يک شب است و هزار شب پشيماني.اکنون هزار شب پشيمانم که چرا يک شب عاشق نبودم.
    -----------------------
    مرداب براي به دست آوردن نيلوفر سالها ميخوابه تا آرامش نيلوفر بهم نخوره.پس اگه کسي رو دوست داري براي داشتنش سالها صبر کن.
    ---------------------------

ويليام شکسپير ميگه: اون وقتي که فک مي کني کسي نيست که حرف دلت رو بفهمه ، کسي هست که واسه ديدنت روز شماري مي کنه

-------------------------
    هر قطره اشک نشانه دل شکسته گيست، هر سکوت نشانه تنهايي است هر لبخند نشانه مهرباني است و هر اس ام اس نشانه دل تنگي من براي تو ست

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

هر شب برو کنار پنجره تا ستاره ها ببيننت و حسوديشون بشه که...... ماهشون مال منه

عشق از هر گل سرخي دلپذير تر است ، اما خارهاي آن قلب تو را عميق تر از هر خاري سوراخ مي كند

در اين دنياي نامردان که مردانش عصا از کور مي دزدند منم خوش باور نادان محبت آرزو کردم

اگه مغرورم اگه زخمي و خسته ام تو ببخش اگه دورم اگه زندوني و بسته ام تو ببخش

بازي روزگار را نمي فهمم! من تو را دوست مي دارم. تو ديگري را..... ديگري مرا..... و همه ما تنهاييم

نميخوام به جزمن دوست دار ديگري باشي نميخواهم براي لحظه اي حتي به فكر ديگري باشي نميخواهم صفاي خنده ات را ديگري ببيند نميخواهم كسي نامش،برلبهاي توبنشيند نميخواهم به غيرازمن بگيرد دست تودستي نميخواهم كسي يارت شوددرراه اين هستي

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

مي دونستي اشک گاهي از لبخند با ارزش تره؟ چون لبخند رو به هر کسي مي توني هديه کني اما اشک رو فقط براي کسي مي ريزي که نمي خواي از دستش بدي
    ---
    مهرباني را در نگاه منتظر کودکي ديدم که آبنباتش را به دريا انداخت تا اب شيرين شود
    ---
    اگه سلطنت بلد نباشم سلطنت نميکنمٍ اگه زندگي بلد نباشم زندگي نميکم اما اگه دوست داشتن رو بلد نباشم به خاطره تو ياد ميگيرم
    ---
    دوستت دارم.به وسعت يه کهکشان.اي نام تو مرهم روح و روانم مي خوانم از تو و مي گويم که به پاي تو مانند شمعي آب مي شوم تا پايان.
    ---
    من دلم ميخواهد خانه اي داشته باشم پر دوست كنج هر ديوارش دوستانم بنشينند آرام گل بگو گل بشنو هر كسي ميخواهد وارد خانه پر مهر و صفامان گردد شرط وارد گشتن شستشوي دلهاست شرط آن داشتن يك دل بي رنگ و رياست بر درش برگ گلي ميكوبم و به يادش با قلم سبز بهار مينويسم اي دوست خانه دوستي ما اينجاست تا كه سهراب نپرسد ديگر خانه دوست كجاست
    ---
    سنگ قبرم را نميسازد کسي .مانده ام در کوچه هاي بي کسي.بهترين دوستم مرا از ياد برد سوختم خاکسترم را باد برد

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

خوب رويان جهان رحم ندارد دلشان بايد از جان گذرد هر كه شود همدمشان روزي كه سرشتند ز گٍل پيكرشان سنگي اندر گٍلشان بود و همان شد دلشان
    ---------------------------
    در غريبي ناله ها کر دم کسي يادم نکرد ، در قفس جاندادم و صياد ازادم نکرد، ضربه مردم چنان از زندگي سيرم نمود، آرزوي مرگ کردم مرگ هم يادم نکرد
    ----------------------------
    چنين با مهرباني خواندنت چيست ؟ بدين نامهرباني راندنت چيست ؟ بپرس از اين دل ديوانه من که اي بيچاره ماندنت چيست ؟
    \-----------------------------
    مي گن خدا بهترين نعمتش رو به بهترين بنده ش ميده ... ولي من که بهترين

بنده ش نيستم ..پس چرا تورو به من داده ؟!
    ------------------------------
    مي دوني اگه خورشيد بميره چي مي شه . اونوقت زمين دورتومي گرده . ولي من نمي زارم چون فقط من بايد دورت بگردم

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

فرشته‌ها وجود دارند اما بعضي وقتها چون بال ندارند، ما بهشون ميگيم:
    دوست!

دارم مرا دوست داشته باشي.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

1)ديشب خواستم واسه دل خودم فال بگيرم وقتي فالنامه رو باز کردم چشمم به شعري افتاد که هيچ ربطي به دل من نداشت تازه فهميدم که دلم مال خودم نيستloveit

2)اگر چه تنهايم اما تنهايي را دوست دارم چون لحظه لحظه اش خاطرات تو را تازه مي کند.loveit

3)يك ساعت يعني 60 دقيقه و يك دقيقه يعني 60 ثانيه اما هيچ كس به من نگفت 1 ثانيه بدون تو يعني 60 سال:cryani:

4)بیکاری؟مگه تو درس نداری؟کار و زندگی نداری؟خواب و خوراک نداری؟که 24 ساعته توی قلب منی!!:wub:

5)گريستن خوب نيست مگر بشود جوري گريست که چشمها نفهمند روزي که گفتي منتظر باش و رفتي تنها شدم وگريستم ، اما هم اکنون تنها نيستم انتظار با من است ولي هر دو با هم مي گرييم:cryani:

11. کاربر مقابل از poyan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    252
    تشکر تشکر شده 
    617
    تشکر شده در
    269 پست
    قدرت امتیاز دهی
    368
    Array

به غم كسي اسيرم كه ز من خبر ندارد عجب از محبت من كه در او اثر ندارد غلط است هر كه گويد دل به دل راه دارد دل من ز غصه خون شد دل تو خبر ندارد

--------------------------------------------------------------------------------

مي خواستم اسمتو روي سينه ام خال کوبي کنم اما ترسيدم که صداي قلبم تورو اذيت کنه...

--------------------------------------------------------------------------------

نگو بار گران بوديمو رفتيم. نگو نامهربون بوديمو رفتيم. آخه اينها دليل محکمي نيست. بگو با ديگران بوديم و رفتيم

گويند که مکتب عشق را 10 کلاس است 1-نگاه 2-ع;شق 3-مهر و محبت 4-عاطفه و احساس 5-دوستي 6-خواستن 7-بوسه 8-ازدواج 9-زندگي 10-مرگ!!!

به او بگوييد دوستش دارم به او که قلبش به وسعت درياييست که قايق کوچک دل من در آن غرق شده . به او که مرا از اين زمين خاکي به سرزمين نور و شعر و ترانه برد . و چشمهايم را به دنيايي پر از زيبايي باز کرد

زندگي چيست ؟ اگر خنده است چرا گريه ميكنيم ؟ اگر گريه است چرا خنده ميكنيم ؟ اگر مرگ است چرا زندگي مي كنيم ؟ اگر زندگي است چرا مي ميريم ؟ اگرعشق است چرا به آن نمي رسيم ؟ اگرعشق نيست چرا عاشقيم؟:-؟؟ __________________

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)