نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: حميده خيرآبادي (نادره) در 86 سالگي درگذشت

مدیر فنی سایت
    سکوت!!
    تشکر تشکر کرده 
    1,701
    تشکر تشکر شده 
    1,704
    تشکر شده در
    347 پست
    حالت من : Khaste
    قدرت امتیاز دهی
    1167
    Array

پیش فرض حميده خيرآبادي (نادره) در 86 سالگي درگذشت

حميده خيرآبادي (نادره) بازيگر قديمي سينما، تئاتر و تلويزيون شامگاه گذشته ـ 30 فروردين ماه ـ از دنيا رفت.
    به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، او متولد 1303 بود و در سن 86 سالگي درگذشت.

او فعاليت تئاتر را در سال 1326 آغاز كرد و در سينما با بازي در فيلم «ميهنپرست» در 1332 فعاليتش را آغاز كرد.

از جمله فيلمهاي و مجموعههاي تلويزيوني او ميتوان به «پدرسالار»، «تلخوشيرين»، «خانه سبز»، «همه فرزندان من» و «پدر خوانده»، «الماس 33» اثر داريوش مهرجويي، «تحفه هند»، «دختر شاه پريان» شاپور قريب، «شب فرشتگان» فريدون گله، «حسن كچل» علي حاتمي، «رضا موتوري» مسعود كيميايي، «اجارهنشينها» داريوش مهرجويي، «خانه ابري» اكبر خواجوي، «ريحانه» عليرضا رييسيان، «مادر» علي حاتمي، «شب بيستونهم» حميد رخشاني، «بچهها طلاق» تهمينه ميلاني، «بانو» داريوش مهرجويي، «جيببرها به بهشت نميروند» ابوالحسن داوودي، «هنرپيشه» محسن مخملباف، «مريم و ميتيل»، «كلاه قرمزي و پسر خاله»، «روز واقعه»، «روزي كه خواستگار آمد»، فريال بهزاد، «بازيگر» محمدعلي سجادي و .... نام برد.
    جاودانه شوید

imagephptypesigpicampuserid6ampdateline1278104663

من تـمــام هـستـی ام را در نـبـرد بـا سـرنوشت، در تهـاجـم با زمـان آتـش زدم، کـشتـم
    من بـهــار عـشـق را دیـدم ولـی بـاور نکــردم، یک کـلام در جــزوه هـایـم هیـچ نـنوشـتـم
    من ز مـقصد ها پی مقصـود هـای پوچ افتـادم، تا تمام خـوب ها رفتند و خوبی ماند در یادم
    من به عـشـق منتـظر بـودن، هـمـه صبر قـرارم رفت، بهـارم رفت، عـشقم مرد، یارم رفت

2. 5 کاربر مقابل از Ahmadreza_b عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)