صفحه 2 از 33 نخستنخست 12345612 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض فهرست كامل بازيكنان پرسپوليس در ليگ دهم

فهرست كامل بازيكنان پرسپوليس در ليگ دهم

فهرست نهايي اسامي بازيکنان پرسپوليس در ليگ برتر دهم به اين شرح است:

بازيکنان بزرگسال:

کريم باقري، رحمان احمدي، محمد نوري، شيث رضايي، غلامرضا رضايي، سپهر حيدري، اميرحسين فشنگچي، مهدي شيري، مجتبي شيري، عليرضا محمد، عليرضا نورمحمدي، جلال اکبري، ابراهيم شکوري، تياگو فراگا، مازيار زارع، حسين بادامکي، محمد پروين، محمد منصوري، اشپيتم آرفي، هادي نوروزي، مجتبي زارعي.

بازيکنان زير 23 سال:

عليرضا حقيقي، هروه اوسال، حميدرضا علي عسگر، سعيد حلافي، سامان آقازماني.

بازيکنان زير 21 سال

محمد مهدي الهايي، مسعود داستاني.

2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض دو خبر از باشگاه پرسپوليس

دو خبر از باشگاه پرسپوليس

در اين جلسه که شب گذشته با حضور حبيب کاشاني، علي دايي و محمد رسايي مشاور اجرايي باشگاه برگزار شد، آخرين وضعيت پرسپوليس، اردوهاي پيش از فصل و برنامه هاي آتي اين تيم به بحث گذاشته شد.
    کاشاني و دايي در اين جلسه درباره برنامه پرسپوليس براي شروع قدرتمندانه ليگ برتر و نيز برنامه هاي اين تيم براي حضوري شايسته در 3 جام گفت و گو و تبادل نظر کردند.

با نظر مثبت علي دايي، اشپيتيم آرفي به ليست بازيکنان فصل جديد پرسپوليس اضافه و اين موضوع رسما به هيات فوتبال اعلام شد.
    دايي اين تصميم خود را در جلسه شب گذشته خود با کاشاني اعلام کرد.
    آرفي، مهاجم آلبانيايي تبار پرسپوليس با اين تيم قرارداد دارد اما، با عدم اعلام نظر نهايي علي دايي درباره اين بازيکن، تا پيش از اين، حضور وي در ليست فصل جديد پرسپوليس قطعي نبود.
    طي روزهاي اخير، حضور محمد پروين که يک سال از قراردادش با اين تيم باقي مانده است نيز در ليست بازيکنان فصل جديد پرسپوليس قطعي شد.

4. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض باقري: با نظر دايي برابر تراكتورسازي به ميدان مي‌روم

باقري: با نظر دايي برابر تراكتورسازي به ميدان مي‌روم

باقري در نشست خبري باشگاه پرسپوليس در مورد حضور خود در اولين ديدار برابر تراکتور سازي تبريز اظهار داشت: تمرينات خود را انجام داده‌ام و آمادگي کامل براي حضور در دهمين دوره ليگ برتر دارم. در خصوص بازي اول برابر تراکتورسازي بايد علي دايي تصميم بگيرد و اگر وي تشخيص دهد آمادگي خدمت به پرسپوليس را دارد.
    وي ادامه داد: تمام تلاش خود را انجام مي‌دهم تا بتوانم براي پرسپوليس مثمر ثمر باشم.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض دايي: در ليگ دهم يک پرسپوليس قدرتمند را خواهيد ديد

دايي: در ليگ دهم يک پرسپوليس قدرتمند را خواهيد ديد

علي دايي سرمربي پرسپوليس در ادامه نشست خبري عصر امروز خود مسائل زير را مطرح کرد:

* از نيامدن خلعتبري ناراحت نيستم

محمد رضا خلعتبري با حبيب کاشاني سرپرست باشگاه مذاکراتي انجام داد اما نمي‌دانم به چه علتي در باشگاه حضور پيدا نکرد اما من از اين موضوع ناراحت نيستم و اميدوارم وي در ذوب آهن و تيم ملي موفق باشد.

* برابر کفاشيان و تاج تا اعلام راي کميته استيناف سکوت مي‌کنم

علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال و مهدي تاج نايب رئيس نسبت به من لطف دارند و در بعضي مواقع اظهاراتي را در مورد من انجام مي‌دهند اما من وکيل دارم و او در اين زمينه پيگير مسائلي است. تا زماني که کميته استيناف راي خود را صادر کند سکوت خواهم کرد.

* 80 درصد بازيکنان مد نظر را جذب کرده‌ايم

در فصل نقل و انتقالات بازيکنان خوبي را جذب کرديم و توانستيم 80 درصد افرادي که مد نظرمان بود جذب کنيم. ملحق نشدن مهدي رحمتي، محمد رضا خلعتبري، حسن اشجاري و سيد جلال حسيني مسائلي داشت. من قصد جذب اين افراد را داشتم اما اين بازيکناني را که جذب کرديم بسيار خوب هستند و مي‌توانند يک پرسپوليس قدرتمند را در دهمين دوره ليگ برتر به نمايش بگذارند. اين افراد همگي ليگ برتري بودند و من نمي‌توانستم تمام آنها را جذب کنم. اگر چه نتوانستيم يکي دو بازيکن را جذب کنيم اما در مجموع تيم خوبي بستيم و يک پرسپوليس قدرتمند را در ليگ شاهد خواهيد بود.

*در فوتبال اروپا به هيچ عنوان بحث منشور اخلاقي مطرح نيست

در مصاحبه‌اي خواندم که عليپور اعلام کرده از دايي بپرسيد که آيا در بايرن مونيخ نيز منشور اخلاقي هم وجود نداشته است؟ من بايد به آقاي عليپور بگويم که در 5 سال حضورم در اروپا هيچ گاه بحث منشور اخلاقي و اين موضوعات مطرح نشد. در فوتبال حرفه‌اي همه چيز رعايت مي‌شود ولي افراد و مسئولان به فعاليت‌هاي شخصي بازيکنان کاري ندارند. اگر بازيکني با رفتارهاي بد مواجه شود باشگاه او را جريمه مي‌کند تا به فوتبال ضربه نزد اما بحث منشور اخلاقي مطرح نيست. اين موضوع براي من تازگي دارد و براي اولين بار است که در ايران آن را مشاهده مي‌کنم. شايد عليپور قبل از من در ليگ اروپا فعاليت داشته و بازي کرده و اين حرف را زده است اما در زماني که من در فوتبال اروپا فعاليت داشتم بحث منشور اخلاقي مطرح نبود.

در دين ما نيز تلاش مي‌شود با آبروي افراد بازي نشود و تمام بزرگان ما يادآوري مي‌کنند که آبروي افراد را نبريم اما متاسفانه منشور اخلاقي دست به چنين کاري زده و من در هيچ جاي دنيا چنين موضوعي را مشاهد نکردم. اگر رفتاري انجام مي‌دهيم که به فوتبال ضربه مي‌زند بايد محروم شويم اما نبايد به ليگ‌هاي پايين تر و پايه فرستاد شوند زيرا اين ليگ‌ها نيز باعث پيشرفت و رشد فوتبال مي‌شود و بايد شرايط را يکسان انجام داد.

* مسائل اردوي آلمان درون خانواده پرسپوليس حل شد

در اردوي آلمان به هيچ عنوان با مشکلي مواجه نشديم و بازيکنان به خوبي تمرينات خود را انجام دادند اما متاسفانه برخي افراد يک موضوع کوچک را بزرگ مي‌کنند و باعث حاشيه سازي در باشگاه مي‌شوند. ما اگر در اردوي آلمان با مشکلي برخورديم آن را در درون باشگاه حل کرديم و تمام بازيکنان با انگيزه تمرينات خود را انجام دادند و به تمام اهداف خود در اين اردو دست يافتند. اگر موضوعي بوده ستاد منشور اخلاقي به آن رسيدگي و بازيکن را محروم خواهد کرد اما هيچ مسئله‌اي به وجود نيامده و اردوي آلمان را در بهترين شرايط به پايان رساند.

* اعتقادي به سيستم چرخشي ندارم

در اين فصل در 3 جام شرکت خواهيم کرد و تلاش کرده ايم که بازيکنان مورد نظر خود را جذب کنيم و با تمام نيرو برابر حريفان ظاهر شويم اما هيچ اعتقادي به سيستم چرخشي ندارم. ملاک من استفاده از بازيکنان قدرتمند و توانمند است. فشار زيادي را در اين ليگ متحمل خواهيم شد اما تلاش خواهيم کرد که با تمام قوا ظاهر شويم و به اهداف خود دست پيدا کنيم.

* دفاع پرسپوليس هيچ مشکلي ندارد

وضعيت خط دفاعي پرسپوليس بسيار مطلوب است و با جذب بازيکنان جديد توانسته‌ايم مشکلات فصل گذشته را برطرف کنيم. در فصل گذشته پرسپوليس از خط دفاعي متضرر شد اما با شروع ليگ دهم خود شما نيز شاهد خواهيد بود که بهترين خط دفاع را پرسپوليس خواهد داشت. فقط وظيفه خط دفاعي اين نيست که دفاع کند بلکه تمام تيم بايد در کار دفاعي شرکت کنند تا تيم بتواند نتايج مطلوب را کسب کند.

* پرسپوليس از وجود باقري به خود افتخار خواهد کرد

حضور افرادي مانند باقري در پرسپوليس مايه افتخار است و او مي‌تواند کمک شاياني به تيم انجام دهد. اميدوارم با کمک تمام بازيکنان بتوانيم يک پرسپوليس ايده آل را فراهم کنيم و تمام تماشاگران از آن راضي باشند.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

دايي: پرسپوليس را فداي شيث نمي‌كنم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: مشکلي با شيث رضايي ندارم ولي پرسپوليس را فداي اين بازيکن نمي‌کنم.
    علي دايي اظهار داشت: خوشبختانه با تمريناتي که در چند اردوي گذشته انجام داديم در شرايط خوبي هستيم و خودمان را آماده مي‌کنيم تا با يک بازي خوب و زيبا برابر نفت آبادان صف‌آرايي کنيم و با تلاش بچه‌ها به سه امتياز برسيم.
    وي افزود: نفت قابل احترام و تيمي بسيار خوب است اما سه امتياز اين ديدار را مي‌خواهيم چون بايد در ابتداي نيم‌فصل دوم استارت خوبي بزنيم تا نتايج گذشته را جبران کنيم.
    دايي در جواب سؤالي که آيا مشکل شما با شيث به پرسپوليس ضربه نخواهد زد گفت: من مشکلي با ايشان ندارم اما مطئمن باشيد من پرسپوليس را فداي شيث نمي‌کنم. براي من موفقيت پرسپوليس و سربلندي اين تيم حرف اول را مي‌زند و مطمئن باشيد تا موقعي که در خدمت اين تيم هستم از هيچ تلاشي براي موفقيت پرسپوليس دريغ نمي‌کنم و اجازه نمي‌دهم حاشيه‌اي به اين تيم ضربه بزند.
    دايي در خصوص محرومان و مصدومان پرسپوليس تصريح کرد: متأسفانه در اين ديدار عليرضا محمد را در اختيار نداريم و سعي خواهيم کرد او را براي بازي بعدي آماده کنيم. همچنين وحيد هاشيمان نيز در برابر ديدار نفت به ميدان نخواهد رفت چون دوست ندارم حالا که از مصدوميت رهايي پيدا کرده است در بازي‌هاي بعدي بازي کردنش به خطر بيفتد.
    دايي در خصوص رايزني‌هاي مدير برنامه‌هاي شيث رضايي در رسانه‌ها براي محکوم کردن دايي گفت: بگذاريد هرکاري دوست دارند انجام دهند. من سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس هستم و باز هم مي‌گويم تا پاي جانم براي موفقيت اين تيم تلاش خواهم کرد.
    دايي در پايان خاطرنشان کرد: هميشه در بازي‌هايمان نياز به هواداران داريم. من اميدوار هستم تا هوادارن ما علي‌رغم اينکه مي‌دانند بازي در وسط هفته برگزار مي‌شود از پرسپوليس حمايت کنند. در نيم‌فصل دوم کار بسيار سختي داريم اما با هم يکدل شده‌ايم تا به خاطر پرسپوليس به موفقيت‌هايي خوب برسيم و دل هواران را شاد کنيم. در اين راه اجازه حاشيه سازي را به هيچ‌کس نمي‌دهم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض توقف پرسپوليس مقابل راه‌آهن 10 نفره

آخرين ديدار هفته بيست و دوم ليگ برتر از ساعت 17 در ورزشگاه آزادي و در حضور حدود سه هزار تماشاگر برگزار شد.
    پرسپوليس در نيمه دوم برخلاف نيمه اول نتوانست بازي خوبي انجام دهد. اين در حالي بود که راه آهن از دقيقه 44 با اخراج رودباريان دروازه‌بانش 10 نفره شد. تماشاگران پرسپوليس نيز از اين شيوه بازي تيمشان ناراضي بودند.
    در نهايت اين بازي با تساوي بدون گل به پايان رسيد و پرسپوليس 34 امتيازي در رده ششم جدول باقي ماند و راه آهن نيز 26 امتيازي شد.
    محمود رفيعي داور مسابقه به کمال کاميابي‌نيا، حسن رودباريان و ابراهيم کريمي از راه آهن و ابراهيم شکوري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
    ترکيب پرسپوليس:
    رحمان احمدي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، حميد رضا علي‌عسگر، ابراهيم شکوري، تياگو فراگو، اميرحسين فشنگچي(از دقيقه 69 محمد منصوري( از دقيقه 75 مجتبي زارعي)، مازيار زارع، محمد نوري، غلامرضا رضايي و هادي نوروزي( از دقيقه 69 اشپتيم آرفي)
    سرمربي: علي دايي
    ترکيب راه آهن:
    حسن رودباريان، حسين پاشايي، ابراهيم کريمي، ميرهاني هاشمي، ابوذر رحيمي، حامد نورمحمدي( از دقيقه 45 حسين کوشکي)، بهادر عبدي، ايمان رزاقي‌راد، امين متوسل زاده( از دقيقه 44 فرشيد کريمي)، محمود آمنه و کمال کاميابي‌نيا
    سرمربي: مهدي تارتار

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

9. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض دايي:فاصله بازيكنان اصلي و ذخيره ما زياد است

علي دايي پس از تساوي خانگي بدون گل برابر راه‌آهن در نشست خبري اظهار داشت: در 15 دقيقه اول مسابقه خوب نبوديم و راه‌آهن بهتر بازي کرد اما از دقيقه 30 تا 45 مي‌توانستيم کار را تمام کنيم. همه کار کرديم اما براي گل‌زني دقت نداشتيم. اخراج رودباريان نيز هيچ کمکي به ما نکرد و راه‌آهن 9 نفره دفاع مي‌کرد
    وي ادامه داد: در نيمه دوم نيز همه کار کرديم و به دروازه حريف نزديک شديم اما باز هم به دليل بي‌دقتي در پاس‌هاي آخر نتوانستيم به گل برسيم. يک پاس درست مي‌توانست تمام مشکلات ما را حل کند اما متاسفانه اين کار انجام نشد و با اشتباهات خود به حريف فرصت داديم تا بازي مساوي شود. اين مسابقه کيفيت فني خاصي نداشت و ما دو امتياز حساس را از دست داديم و براي جبران بايد تلاش کنيم.
    سرمربي پرسپوليس تأکيد کرد: اگرچه در يک ربع اول مسابقه خوب بازي نکرديم اما در نيمه دوم توپ و ميدان در اختيار ما بود که نتوانستيم از فرصت‌هاي آن استفاده کنيم.
    دايي در مورد شعارهايي که از سوي سکوهاي خاص سر داده مي‌شد گفت: خود شما مي‌گوييد سکوهاي خاص و من نظري در اين مورد ندارم.
    وي در مورد نحوه قضاوت محمود رفيعي گفت: در مورد داوري حرف خاصي ندارم. همه ديدند چه اتفاقاتي افتاد. اگر حرف بزنم محروم مي‌شوم. بنابراين براي داوري آرزوي موفقيت مي‌کنم.
    سرمربي پرسپوليس در مورد حضور 2 بازيکن اين تيم در بازي دوستانه تيم ملي با روسيه گفت: رضايي و نوري 30 درصد توان خود را هم نداشتند. هر وقت بازيکنان ملي پوش ما ضعيف مي‌شوند ما هم افت مي‌کنيم. فاصله بازيکنان اصلي با بازيکنان ذخيره ما زياد است و اين مشکلي است که پرسپوليس دارد. هر وقت بازيکن به تيم ملي داديم دچار مشکل شديم.
    وي ادامه داد: من 3 تعويض در اين مسابقه انجام دادم. بازيکنان ما تا کناره‌هاي دروازه حريف خوب پيش مي‌روند اما يا توپ را لو مي‌دهند يا سر مي‌خورند يا پاس اشتباه مي‌دهند. تکنيک در فوتبال بر عکس آنچه در ايران باب شده فقط دريبل زدن 2 نفر نيست. تکنيک شامل پاس سالم، بغل پاي سالم و زدن ضربه آخر خوب است. اصول فوتبال را بايد از نوجواني و به طور اصولي آموخت.
    سرمربي سابق تيم ملي در مورد حضور کرش در تيم ملي ايران گفت: او بهترين گزينه براي تيم ملي است اما بايد ديد چگونه او را حمايت مي‌کنند. يکي از نهادهايي که از کرش بايد حمايت کند باشگاه‌ها هستند با امکاناتي که دارند اما اينجا باشگاه‌هاي امکاناتي ندارند. ما زير ساخت‌ نداريم. کرش پتانسيل بالايي دارد و بايد زمينه کار براي او را فراهم کنيم.
    دايي در مورد برگزاري دربي پايتخت در روز 6 فروردين اظهار داشت: مخالف برگزاري بازي در اين تاريخ هستم. همه ما خانواده داريم و دوست داريم عيد در کنار خانواده باشيم. خانواده من و شما حق ندارند 2 روز تعطيل باشند؟ متاسفانه با اين برنامه ريزي همه چيز به هم مي‌خورد.
    وي در مورد اينکه آيا در اين مورد مکاتبه کرده است يا نه، گفت: من کاره‌اي نيستم که مکاتبه کنم. نظرم را به باشگاه اعلام مي‌کنم و مي‌گويم مخالف اين تاريخ هستم.
    دايي در مورد استقبال کم تماشاگران از پرسپوليس گفت: اين فقط مشکل پرسپوليس نيست. به غير از شهرستان‌ها که پرسپوليس و استقلال در آن بازي مي‌کنند ساير ورزشگاه‌ها تقريبا خالي است. براي بازي استقلال چند هزار نفر به ورزشگاه آمده بودند؟‌ آيا بيشتر از 2 هزار نفر بود؟ اين مشکل فوتبال ما است که به ضرر فوتبال تمام مي‌شود و بايد آن را حل کنيم. چه کسي باور مي‌کرد براي ديدار پرسپوليس بين 3 تا 5 هزار نفر تماشاگر به ورزشگاه بيايد؟ اين مشکل گريبانگير کل فوتبال ما شده است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

11. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

امتيازي از پرسپوليس كسر نمي‌شود

رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال از عدم کسر امتياز از باشگاه پرسپوليس خبر داد.
    مجتبي شريفي اظهار داشت: نعيم سعداوي، افشين پيرواني و احمدرضا عابدزاده طلبکاراني هستند که براي دريافت طلب‌شان از باشگاه پرسپوليس شکايت کرده‌اند.
    وي ادامه داد: من با صحبتي که با مديريت باشگاه پرسپوليس داشتم قرار شد پرداخت بدهي آنها در اولويت قرار گيرد و سازمان ليگ تقبل کرد طلب اين نفرات را پرداخت کند. به اين ترتيب ديگر از باشگاه پرسپوليس در ليگ برتر امتيازي کسر نخواهد شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حكم شيث ،نوري و حلافي فردا اعلام مي شود

اعضاي کميته انضباطي باشگاه ساعتي بعد از توضيحات اين 3 نفر احکام شان را صادرکردند.
    شيث رضايي ،محمد نوري و سعيد حلافي سه بازيکني بودند که ديروز در کميته انضباطي باشگاه پرسپوليس حاضر شدند و درباره نخلفاتشان توضيح دادند.
    اين سه بازيکن از ساعت 13 به بعد هر کدام به صورت جداگانه به اعضاي کميته انضباطي باشگاه تو ضيح دادند.شيث درباره مصاحبه تندي که عليه دايي و منافع باشگاه انجام داده بود،حلافي درباره عدم ارانه پاسپورت جديد و دور ماندن از اردوي امارات و نوري به دليل مشکل پا سپورت و درگيري در ديدار با مس کرمان به اين کميته احضار شده بودند.
    جالب اينکه اعضاي کميته انضباطي باشگاه ساعتي بعد از توضيحات اين 3 نفر احکام شان را صادرکردند.البته اين احکام ابتدا به خود بازيکنان ابلاغ شده و فردا رسما اعلام مي شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اخبار كوتاه از باشگاه پرسپوليس

جلسه هماهنگي باشگاه پرسپوليس براي ديدار با بنيادکار روز سه‌شنبه برگزار مي‌شود.
    پرسپوليس 16 فروردين 1390 سومين بازي خود را در چارچوب ليگ قهرمانان آسيا برابر بنيادکار در ازبکستان برگزار مي‌کند.
    از همين رو قرمزپوشان به دليل اينکه با مشکلات فرودگاه جده مواجه نشوند، قرار است روز سه‌شنبه جلسه‌اي را براي هماهنگي بيشتر برگزار کنند تا در خصوص مقدمات سفر تصميم‌گيري شود.
    * اين باشگاه اسامي بازيکنان و همراهان خود را به ازبکستان فرستاده‌ تا براي دريافت ويزا مشکل خاصي نداشته باشد.
    * در صورتي که شرايط فراهم شود و حبيب کاشاني موافقت کند پرسپوليس با پرواز چارتر راهي ازبکستان خواهد شد.
    * پرسپوليسي‌ها با توجه به مکاتباتي را که با مسئولان بنيادکار ازبکستان داشته‌اند قصد دارند ويزاهاي خود را در تهران دريافت کنند تا در فرودگاه ازبکستان دچار مشکل و وقفه نشوند.
    * مسئولان باشگاه پرسپوليس پس از اينکه نامه‌اي را به afc بابت اتفاقاتي که در فرودگاه جده افتاد، ارسال کردند در حال پيگيري اين موضوع هستند تا جواب قانع‌کننده‌اي بگيرند. البته در نشستي که قبل از خروج پرسپوليسي‌ها از عربستان بين رئيس کميته روابط بين‌الملل باشگاه پرسپوليس و ناظر مسابقه که در تمام بازي‌ها به عنوان بالاترين مرجع کنفدراسيون فوتبال آسيا است، برگزار شد ناظر بازي پرسپوليس و الاتحاد عربستان به قرمزپوشان اعلام کرد مشکل فرودگاه جده فقط براي پرسپوليس نيست و امکان دارد براي ساير تيم‌ها نيز باشد چون شهر جده داراي مقررات خاص خودش است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 2 از 33 نخستنخست 12345612 ... آخرینآخرین