پدر خانواده بعد از ازدواج و شوهر دادن هر سه تا دختر دم بخت خودش میتونه ازدواج کنه اگه مادر خانواده پیداش نشه .
ازدواج اون مشرووط به ازدواج دخترهاشه
پدر خانواده بعد از ازدواج و شوهر دادن هر سه تا دختر دم بخت خودش میتونه ازدواج کنه اگه مادر خانواده پیداش نشه .
ازدواج اون مشرووط به ازدواج دخترهاشه
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
خوشت اومد می تونی شرکت کنی البته به عنوان همسر چون ماشالله دخترهام خیلی زیادن......تاپیکه جالبیه![]()
نه دیگه اینا را باید شوهرشون داد حالا شما ازشون مراقبت کن تا شوهر کنن و من هم قول میدم فعلا تا دختر خوبی هستی شوهرت ندم.....و مامان را طلاق میدم چون اصلا حیف اسم مادر روش باشه.......سلام
از الان اعلام کنم من اصلا و به هیچ عنوان قصد ازدواج ندارم من ساکتم می خوای بابایی از آبجی هامم مراقبت می کنم تا تو می ری سر کار دیگه نیازی نیست مامان رو طلاق بدی
ساحل بهانه است , رفتن رسیدن است...
قبل از هر چیز دیگر، آماده شدن راز موفقیت است(فورد)
در دنیا چیزی وجود ندارد که ارزش ناراحت شدن را داشته باشد
من آینده را دوست دارم زیرا بقیه عمرم را باید در آن بگذرانم(کترینگ)
به وسیله عزم و اراده با سستی و تنبلی به جنگید(حضرت علی (ع))
اگر زندگی با تو سر ناسازگاری دارد تو با او سازش کن(اسپارت)
(((Nothing Is Impossible)))
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و موميايی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم خاک ايران را تشکيل دهد کوروش کبير
بگـذار سرنـوشت هـر راهی را کـه ميخواهـد برود، مـا راهمـان جداست اين ابـرهـا تـا ميتواننـد ببـارنـد، مـا چتـرمان خداست .
کسی رو برای دوستی انتخاب کن که اونقدر قلبش بزرگ باشه که نخوای براي اينکه تو قلبش جائی داشته باشی خودت رو کوچيک کنی
عشق خيس شدن دو دلدار در زير باران نيست...عشق اينست که من چترم را روی دلدار بگيرم واو نبيند....نبيند وهرگز نداند که چرا در زير باران خيس نشد.....
Tonight's the night .. And it's going to happen again and again ..
has to happen
سعادتمند کسی است که در هجوم و مقابله با مصائب خود را نبازد (پاسکال)
کسی که اراده قوی نداشته باشد، به زودی در مقابل مشکلات مغلوب می شود(لرد آویبوری)
درختی به بلندی ستاره ها، با یک دانه کوچک آغاز می شود و یک سفر هزار مایلی با یک قدم کوچک(لائو)
انسان هم میتونه دایره باشه هم یه خط راست. تو می خوای چی كار كنی؟ …تا ابد دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی؟
ما نمي تونيم به دلمون ياد بديم كه نشكنه ولي ميتونيم به دلمون ياد بديم كه اگه شكست لبه هاي تيزش دست اوني رو كه شكستش نبره
انسان های بزرگ به آرمان هايشان می انديشند،انسان های معمولی به آرزوهايشان و انسان هاي کوچک ديگران را می پايند.
ابتدا تو را نادیده می گیرند، سپس مسخره ات می کنند و بعد با تو می جنگند. ولی در نهایت پیروزی از آن توست
لحظات را طي کرديم تا به خوشبختي برسيم اما وقتي رسيديم فهميديم خوشبختي همان لحظات بود
هرگز فکر نکن که ديگران تو را به اهدافت خواهند رساند
وسيع باش ، و تنها ، و سر به زير ، و سخت
دیدی که خواهر زاده عزیزم حواسش به بچه ها هست
بهتره برین از خواهرم بخاطر حرفایی که زدین معذزت بخواین
من شوهرنمیخوام مگه دیوونم ازدواج کنم![]()
زندگی درگرو خاطره هاست
خاطره ها درگرو فاصله هاست
فاصله ها تلخ ترین خاطره هاست
منو معذرت ههههههههدیدی که خواهر زاده عزیزم حواسش به بچه ها هست
بهتره برین از خواهرم بخاطر حرفایی که زدین معذزت بخواین
به حرف پدر خوانده هم نمیشه گوش کرد طرف شماست....
حالا بزار بهزاد بیاد امشب تا بریم خواستگاری..........
فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و موميايی به خاک بسپارند تا اجزای بدنم خاک ايران را تشکيل دهد کوروش کبير
بگـذار سرنـوشت هـر راهی را کـه ميخواهـد برود، مـا راهمـان جداست اين ابـرهـا تـا ميتواننـد ببـارنـد، مـا چتـرمان خداست .
کسی رو برای دوستی انتخاب کن که اونقدر قلبش بزرگ باشه که نخوای براي اينکه تو قلبش جائی داشته باشی خودت رو کوچيک کنی
عشق خيس شدن دو دلدار در زير باران نيست...عشق اينست که من چترم را روی دلدار بگيرم واو نبيند....نبيند وهرگز نداند که چرا در زير باران خيس نشد.....
has to happen
درختی به بلندی ستاره ها، با یک دانه کوچک آغاز می شود و یک سفر هزار مایلی با یک قدم کوچک(لائو)
انسان هم میتونه دایره باشه هم یه خط راست. تو می خوای چی كار كنی؟ …تا ابد دور خودت بچرخی یا تا بی نهایت ادامه بدی؟
ما نمي تونيم به دلمون ياد بديم كه نشكنه ولي ميتونيم به دلمون ياد بديم كه اگه شكست لبه هاي تيزش دست اوني رو كه شكستش نبره
انسان های بزرگ به آرمان هايشان می انديشند،انسان های معمولی به آرزوهايشان و انسان هاي کوچک ديگران را می پايند.
ابتدا تو را نادیده می گیرند، سپس مسخره ات می کنند و بعد با تو می جنگند. ولی در نهایت پیروزی از آن توست
لحظات را طي کرديم تا به خوشبختي برسيم اما وقتي رسيديم فهميديم خوشبختي همان لحظات بود
مطمئن باش که کسی بهتر از خواهرم پیدا نمیکنی
بابا به مامان بی احترامی نکن
من ازشون مواظبت می کنم نگران بچه ها نباش تازه خودشون خیلی فهمیده و عاقلن یه پا خانومن برا خودشون
تازه بخوای سر کار هم می رم تا تو بیشتر تو خونه باشی بچه ها به بابا احتیاج دارنا تو هم باید یکم استراحت کنی دیگه داری پیر میشی با این همه بچه:دی
آره خاله جان من حواسم به خواهرام هست بابا هم قرار نیست ازدواج کنه تا دختر هاش شوهر نکنن من هم که قرار تا آخر عمر پیش بابا باشم پس بابا نمی تونه ازدواج کنه:دی
وقتی با خدا گل یا پوچ بازی می کنی ، نترس ، تو برنده ای
چون خدا همیشه دو دستش پره
[SIGPIC][/SIGPIC]
یعنی هر کی شوهر کنه دیوانه است ؟
احسان به حرف من نمیشه گوش کرد ؟
ای یاغی
در ضمن من طرف هیچ کس نیستم ولی تو اگه خواستی زن بگیری باید دخترات ازدواج کنند و راه دیگه ای نداری
زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران
من چه گناهی کردم که باید اینا را شوهر بدم هر چی به غیر از این.......میمیرم
اینا منو ترور می کنن تو پدر خوانده ایی و مافیا به حسابت کار می کنن نه من.....
حالا باید دنبال شوهر برای این دو دختر باشم خوب کی پیش قدم میشه.............
has to happen
امشب خواهرمو میبرم خونمون
آقا داماد یه دسته گل بگیر با بچه ها بیا دنبالش ببرش خونه
البته باید ببینی بابا و داداش به این آسونی میذارن که آبجیمو ببری خونه؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)