حوصله داریاا
نه که امضای خودت خ جینگیلیه!!!
شجره نامه ی طرفو نوشتی که!!!
حوصله داریاا
نه که امضای خودت خ جینگیلیه!!!
شجره نامه ی طرفو نوشتی که!!!
..........
......
عجب تاپیکی زدین!مخ کی تاب برداشته اومده این تاپیکو زده؟؟؟؟
نفر قبلی هنگامه خانومه!همه ی گیرا رو به همشهری ما دادین که؟خب!چند تا هم من گیر میدم ببینیم چی میشه!همشهری جون گوشیی از این بهتر گیر نیاوردی؟؟؟آخه چطور این گوشی رو تو خیابون دستت می گیری؟؟؟یه جعبه کبریت دستت بگیری از این بهتره!! باور کن
از گوشیت بگذریم من اصلا ربط نوشته های امضات به عکسی که زیرش گذاشتی رو نفهمیدم!!!!واقعا چه ربطی به هم دارن؟؟؟؟حالا از اینا هم بگذریم،این دختره تو امضات داره چی کار میکنه؟(یا به بیان ساده تر داره چه غلطی می کنه؟) 1- دعا می کنه؟ 2- در حال شیرجه زدنه؟ 3- مدل مو تبلیغ میکنه؟
این دختره کجاییه؟؟؟ به دخترای خشگل تبریزی که نمی رسه!آخه یه جورایی چیرکینه!!!
اینا رو ول کن،این گلی که تو دستت هست واسه کیه آی شووولوووغ؟؟؟؟!!!!!!!
این king ما هم فکر کنم تازه به این سریال 24 نگا کرده،هنوز تو جو سریال گیر کرده!!والا راست بری چپ بری ساترلند نمیشی که نمیشیاز من گفتن!البته همچین آش دهن سوزی هم نیس ها!!!! باور کن از این هندسم تر نتونستی گیر بیاری؟؟؟!!!!گفتم که به احتمال قوی هنوز تو جوش موندی!!!
راستی منظورت از پژو چیه که تو توضیحاتت نوشتی؟؟؟؟!!!!! چند نوع پژو داریم؟؟؟؟
به احتمال 99.99% همون آردی خودمون هست مگه نه؟؟؟!!!!!ما قدیم الایام بهش "فرقون "میگفتیم که حالا "ال داشکاسی" هم میگیم.از هنگامه بپرسی معانی "فرقون" و "ال داشکاسی" رو بهت میگه!!!هنگامه قربونه دستت ، واشس اینا رو تشریح کن.دستت درد نکنه!
فعلا
ویرایش توسط behi09 : 02-09-2011 در ساعت 01:41 AM
When I say I'ma do somethin I do it,
I don't give a damn what you think,
I'm doin this for me, so f-ck the world
Feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stoppin me
I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearin down your balcony
سلام بهی جون
اولا که گوشی بنده خیلیم باحاله از کاربردای اضافیشم برات بگم که قشنگ رد فضولای محل و اونایی که سرشون به تنشون زیادی کرده رو پیدا میکنه!!!!!!!!!!!
امضامم همین خاصیتو داره به علاوه ی اینکه تشخیص میده کی سواد داره کی نه!!!! یکم بری تو بحر معنیش قشنگ همه رو متوجه میشی
بعدشم شما اول یاد بگیر واسش با واشس فرق داره بعد به ما گیر بده اینking هم داییمونه درسته مجرد مونده به خاطر این گیر دادنای الکی و دستور فرمودناش ولی خ خوب میدونه اینارو نیازی به تشریح نداره خوشتیپ!!!!
شمام اگه میخوای مث king ازت دفاع بشه باید عضو خانواده بشی!!!
حالا شما چرا آواتارت عکس دختره؟؟ میخوای رد گم کنی کلک؟ چرا چشاشو بستی؟؟
مواظب این پسره ی امضاتم باش الانه که پرت شه پایین!!!
(شوخیه به دل نگیرید اگه تندی داره)
..........
......
مخ منعجب تاپیکی زدین!مخ کی تاب برداشته اومده این تاپیکو زده؟؟؟؟
حالا خوشت میاد به خودت اینقدر گیر بدیم؟
این گوشیت چیه از مد افتاده دیگه باهاش باید گردو بشکنی
چشاتم باز کن میبینن چشات بستس بلاسرت میارن
چرا دنبال هک هستی چرا دوست داری زحمات دیگران رو خرابش کنی
این امضا چیه گذاشتی مگه اینجا انگلستانه
ای شلوغ این امضاتم فتوشاپ کردی که تو بغلش یه خانومی بود این
بد جور ...
واسه همین نگهش داشتم.درضمن یکی دیگه از کاربرداش شکستن سر دوستان هس.اینو هم مدنظر داشته باش.
بهزاد جان الان این حرفو از کدوم دید نگاه کنم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! ♀♂
بده مثل هنگامه مخ بعضی ها رو به چالش بکشم؟؟!!!
بهزاد حالا مشخص شد که کلا از کدوم دید داری نگاه می کنی!!!! PULL YOURSELF TOGETHER MAN
والا اگه راستشو بخوای من از اونجایی که شنام خوب نیس جرات نمی کنم تو بحر یا همون دریای خودمون قدم بزارم.
هنگامه جان شما نگران اون نباشین!ایشون قبلا جفتشو پیدا کرده!!!!همون دختره ای که بهزاد گفت،مواظبشه.ببخش نا امیدت کردم!!
یه چیزی می خواستم بنویسم،صلاح اینه که پشت مانیتور فقط
خیلی هم عالی بود
نفر قبلیم بهزاد خودمونه!بهزاد به سلامتی کی ماشین میگیری؟؟؟تا کی در دست احداثه؟؟؟!!!
بهزاد مالا تو هم که همون جعبه ی امکانات هنگامه س!!واشس واشس واشس(ایتا واشه هنگامه س) چیزی ندارم بگم!!
بهزاد این یارو کیه دیگه؟؟؟تو هم مثل king تو جو فیلمی هستی که تازه نگاش کردی؟؟؟!!!!
بعدا اگه امکانش باشه وبلاگه طنزمون رو که توش به همه ی کلاس گیر دادیم رو اینجا می ذارم.البته اگه هویتم لو نره.
ویرایش توسط behi09 : 02-10-2011 در ساعت 06:18 AM
When I say I'ma do somethin I do it,
I don't give a damn what you think,
I'm doin this for me, so f-ck the world
Feed it beans, it's gassed up, if it thinks it's stoppin me
I'ma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly
And all those who look down on me I'm tearin down your balcony
والا اگه راستشو بخوای من از اونجایی که شنام خوب نیس جرات نمی کنم تو بحر یا همون دریای خودمون قدم بزارم.
بله! از قدیم گفتن: کار هر بز نیست خرمن کوفتن!!!
هنگامه جان شما نگران اون نباشین!ایشون قبلا جفتشو پیدا کرده!!!!همون دختره ای که بهزاد گفت،مواظبشه.ببخش نا امیدت کردم!!
ا؟ اتفاقا خیلیم خوشحال شدم!!! به زندگی امیدوارم شدم تازه! آخه میدونی ترسیدم منم پرت کنه پایین مث تو له و لورده شم!! شمام مراقب خودت باش آخه نه که چشات بستس میندازدت پایین حیفه هرچند شری ولی جوونی هنوز!!! زودته! به وقتش خودم پرتت میکنم!!!
خیلی هم عالی بود
میدونم!!!
نفر قبلیم بهزاد خودمونه!بهزاد به سلامتی کی ماشین میگیری؟؟؟تا کی در دست احداثه؟؟؟!!!
بهزاد مالا تو هم که همون جعبه ی امکانات هنگامه س!!واشس واشس واشس(ایتا واشه هنگامه س) چیزی ندارم بگم!!
اینا منظورته؟؟؟؟ حالا اینبارم برو بگرد شاید فرق اینا و ایتا رو فهمیدی!!! واشس و واسش رو که نتونستیم یادت بدیم!!!
(بازم میگم شوخیه به دل نگیرید یه وقت)
شاد باشید
..........
......
دوباره خوردیم بهم این دفعه نسختو می پیچم بری دیگه بر نگردی
اون سوال های قبلی که یادته تکتک بهش جواب میدی اگه هم یادت نیست برو به پست های قبلیدعا کنید که به من نیفتید که بد حال میگیرم تو گوانتانامو زندگی میکنم
1-گروه خونیت چیه؟
2-چرا اسمت هنگامست؟
3-چرا آب و غذا میخوری؟
4-این موبایلت بدرد چاه واکردن می خوره علت را توضیح بده
5-چرا 2 تا چشم داری توضیح کامل
6-چرا انسانی اگه نیستی چرا؟با دلیل (3مورد)
7-چرا در سایت ثبت نام کردی؟؟؟با دلیل
8-در راهپیمایی شرکت کردی یا نه؟؟؟با دلیل کامل
9-چرا تبریز زندگی میکنی ؟؟؟علت
10-امضاتو عوض نکردی و چرا آواتار تو عوض کردی چرا ؟؟؟چرا بیریختر شده؟؟؟؟با ذکر مثال
حالا میرم سراغ چتد تا سوال علمی:
1-قانون 2 نیتون چیه؟
2-دموکریت که بود و در چه سالی به دنیا آمد در کجا و چه نظری داشت؟؟؟
3-عمل های اصلی را به ترتیب پیدایش؟؟؟
4-کشش سطحی چیست و علت آن؟؟؟
5-فرمول هلالین بقراط چیست و به چه چیزی اشاره دارد؟؟؟
این هم یک سوال مشتی اگه تونستی جوابدی که قطعانمی تونی ...../
عددی در مبنای bبصورت 15 نوشته میشود و مجذور آن عدد در همان پایه (پایه b)بصورت 251 می باشد.عدد b در مبنای 10 کدام است؟؟؟؟؟مخت......./
تک تک این ها را جواب می دی
از آواترت بدم میاد چرا اینو گذاشتی؟؟؟با دلیل
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)