کارلوس کرش در اولين نشست مطبوعاتي خود پس از مذاکرات اوليه با مسئولان فدراسيون فوتبال اظهار داشت : سال‌ هاي زيادي است در جاهاي مختلف کار مي‌کنم ولي براي اولين بار است که به ايران مي‌آيم. از طرف فدراسيون فوتبال ايران توسط ترابيان و کفاشيان دعوت شدم و از آنها تشکر مي‌کنم. افتخاري است که به يک کشور باستاني آمدم.
وي افزود : به ايران نيامدم که فقط کوه‌هاي برفي و زيبا را ببينم بلکه آمده‌ام در مورد شرايط فوتبالي صحبت کنم. ايران يک کشور فوتبالي است و مشخص است که فوتبال براي مردم اين کشور اهميت دارد.
اين مربي پرتغالي ادامه داد : مهمترين چيز براي اين فوتبال هيجان و انگيزه است. اگر هيجان داشته باشيد، مي‌توانيد موفق باشيد. شما بازيکن هم داريد و اين چقدر خوب است. در کنار اينها مي‌توان نتيجه گرفت.
کرش تاکيد کرد : آمده‌ام تا در مورد آينده فوتبال ايران صحبت کنيم و اين مسئله مهمي است. چون تصميم مهمي قرار است گرفته شود. بايد ببينيم انگيزه دو طرف چيست و بنابراين بايد با چشم باز تصميم بگيريم. همه جاي دنيا اين طوري است که مثل فدراسيون ايران حرکت حرفه‌اي مي‌کنند و اين کار درستي است.
وي خاطرنشان کرد: اکنون در اول مذاکرات هستيم. فعلا مي‌توانم بگويم از چيزهايي که ديده‌ام خوشم آمده است. ما با هم مذاکراتمان را ادامه مي‌دهيم. يک موقعي تيم ايران و پرتغال در جام جهاني 2006 با هم هم گروه بودند و پرتغال اين بازي را برد اما مهمترين چيز اين است که بتوانيم با هم رابطه داشته باشيم و شرايطي که بتوانيم با هم کار کنيم. از فدراسيون و کفاشيان تشکر مي‌کنم. اينجا هستم و براي کشور ايران آنچه از دستم برمي‌آيد انجام دهم.
وي در ادامه صحبت ‌هايش خاطرنشان کرد: من پدرم فوتبالي بوده و خودم فوتبالي هستم و هميشه تا آخر عمر در فوتبال زندگي خواهم کرد. فوتبال ورزش جدي است که بايد با آن نتيجه گرفت. آنچه که امروز در تهران و بازيکنان شما ديدم را پسنديدم اما پس از ديدن مسابقه ايران و روسيه تصميم خود را خيلي سريع در مورد همکاري با فوتبال ايران خواهم گرفت.
کرش در مورد اينکه با چه هدفي کار در ايران را انتخاب کرده، گفت : من به دنبال کار نيستم. مربي‌اي نيستم که نياز به اين داشته باشم که به دنبال کار باشم. کار خودش سراغ من مي ‌آيد. من سال‌ها در منچستريونايتد، رئال مادريد و تيم ملي پرتغال بودم و همواره دنبال پروژه‌اي هستم که به فوتبال کمک کنم و با آن نتيجه بگيرم.
وي ادامه داد: آنچه که امروز در فوتبال شما ديدم را پسنديدم و فکر مي‌کنم اين پروژه‌اي است که مي‌توان با آن کار کرد و نتيجه گرفت.
اين مربي پرتغالي در مورد دستياران خود در تيم ملي ايران و همچنين سرمربي تيم ملي اميد که قرار است او معرفي کند، گفت: هنوز به جمع‌بندي نهايي نرسيده‌ايم پس از رسيدن به نتيجه اين موارد را اعلام خواهم کرد.