صمد مرفاوي پس از شکست 2 بر يک برابر شهرداري تبريز در جمع خبرنگاران گفت: به شهرداري تبريز تبريک ميگويم. در نيمه اول دو تيم خوب بازي نکردند ولي در نيمه دوم ما بهتر بوديم و به گل هم رسيديم اما در نهايت بازي را روي 2 شوت از دست داديم و شکست خورديم. داوري مسابقه هم مشکلي نداشت.
وي در مورد اينکه سرماي تبريز بر روي تيمش تاثير گذار بود يا نه گفت: فکر نميکنم سرما تاثير بر روي کار ما داشت. همه جاي ايران سرد است و در کرمان هم هوا بسيار سرد است. ضمن اينکه بازي در نيمه دوم در اختيار ما بود و خوب بازي کرديم.
سرمربي مس در مورد وضعيت تيم شهرداري تبريز تصريح کرد: بهتر است من در مورد تيم حريف حرف نزنم و فقط به تيم خودم بپردازم. نقاط قوت و ضعف حريف را نميگويم زيرا اين تيم در آينده بازي دارد.
مرفاوي در مورد اينکه مس به بازي هوايي روي آورده بود گفت: فقط در 8 دقيقهاي پاياني چنين بازي را انجام داديم. ما بيشتر روي زمين بازي ميکنيم اما امروز ادينهو به دليل آنکه مهار شده بود کارايي لازم را نداشت و او را تعويض کرديم.
پس از آوردن فراز فاطمي ما به بازي هوايي روي آورديم.
مرفاوي در مورد اينکه چرا بازيهاي در روزهاي اول هفته برگزار ميشود، گفت: طبيعي است که انجام بازي در روزهاي تعطيل باعث ميشود تعداد تماشاگران بيشتري به ورزشگاه بيايند اما اين مسئله در حوزه اختيارات من نيست و سازمان ليگ با توجه به محدوديتهاي که دارد برنامههاي ليگ را تنظيم ميکند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)