نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: دومين باخت متوالي مس برابر شهرداري تبريز

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

دومين باخت متوالي مس برابر شهرداري تبريز

تيم فوتبال شهرداري تبريز برابر مس کرمان با نتيجه 2 بر يک به برتري رسيد.
    اين ديدار از ساعت 15:38 و با 38 دقيقه تاخير در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار شد. حدود هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند.
    مارسيو رودريگز دقيقه 18 و رسول عليزاده 59 براي شهرداري تبريز گلزني کردند. قاسم دهنوي در دقيقه 57 گل مس کرمان را به ثمر رساند تا به اين ترتيب شهرداري تبريز به پنجمين برد اين فصل خود برسد و مس کرمان دومين شکست متوالي خود را در ليگ برتر تجربه کند. مس در ديدار تکراري با ذوب آهن نيز شکست خورده بود.
    محمد حسين اسدي داور مسابقه به مهرداد پولادي و ميلاد فخرالديني از مس کرمان و مارسيو رودريگرز از شهرداري تبريز کارت زرد نشان داد.
    با اين برد شهرداري تبريز 23 امتيازي شد و به رده چهاردهم جدول صعود کرد و مس کرمان 34 امتيازي باقي ماند و به رده پنجم سقوط کرد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض درخشان: شهرداري با 3 برد متوالي به اعتماد به نفس مي‌رسد

حميد درخشان پس از برتري 2 بر يک برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قبل از اينکه تيم به اردو برود گفتم براي باز سازي تيم به زمان نياز داريم زيرا شهرداري پس از صعود به ليگ برتر هيچ فرصتي براي بدنسازي نداشته است. در 10 روزي که در اردو بوديم 27 جلسه تمرين کرديم و فشار زيادي به بازيکنان وارد آمد. از آنها تشکر مي‌کنم که اين فشار را تحمل کردند. اکنون نيز به شرايط صد در صد آمادگي نرسيده‌ايم و بايد کار بيشتري انجام دهيم تا به اهدافمان برسيم.
    وي ادامه داد: پيروزي برابر تيمي مانند مس که مهره‌هاي خوبي دارد و جايگاه خوبي در جدول دارد کار بزرگي است. امروز کاري کرديم تا ادينهو مهاجم برزيلي مس از کار بيفتد و تعويض شود. در نهايت به يک پيروزي حياتي رسيديم و اين برد از نظر روحي و رواني به ما کمک بسيار زيادي مي‌کند.
    سرمربي شهرداري در مورد اينکه چرا اين تيم فقط توپ‌ها را دفع مي‌کرد، گفت: قبول دارم در نيمه دوم به جاي آنکه بازيکنان ما با پاس کاري از زير فشار حريف خارج شوند فقط توپ را دفع مي‌کردند. اين نکته را در رختکن به بازيکنان گفتم.
    درخشان در مورد دروازه بان هاي اين تيم گفت: از نظر روحي رواني بر روي دروازه بان‌ها کار زيادي کرديم. امروز مسعود همامي بازي خوبي انجام داد و بيشتر از تمرينات روي مغز او کار کرديم. البته هر 3 دروازه بان ما خوب هستند و شانس بازي دارند. امروز مي‌خواستم به علي رضايي بازي بدهم اما به دليل آنکه 5 گل در بازي رفت خورده ترسيدم اين مسئله بر روي آن تاثير گذار باشد.
    وي گفت: شهرداري تبريز پيش از اين به باخت عادت کرده بود و ما با صحبت با بازيکنان سعي مي‌کنيم اعتماد به نفس لازم را به آنها بدهيم. تيم در صورت کسب 3 برد متوالي مي‌تواند اعتماد به نفس خود را به طور کامل به دست بياورد زيرا بازيکنان زماني که پيروز شوند اعتماد به نفس خود را به دست مي‌آورند.
    سرمربي شهرداري تبريز در مورد ترکيب اين تيم گفت: بازيکناني که از زير تمرينات شانه خالي نکنند و با تمام وجود تمرين کنند شانس حضور در ترکيب اصلي را دارند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض مرفاوي: در نيمه دوم بهتر از شهرداري بوديم

صمد مرفاوي پس از شکست 2 بر يک برابر شهرداري تبريز در جمع خبرنگاران گفت: به شهرداري تبريز تبريک مي‌گويم. در نيمه اول دو تيم خوب بازي نکردند ولي در نيمه دوم ما بهتر بوديم و به گل هم رسيديم اما در نهايت بازي را روي 2 شوت از دست داديم و شکست خورديم. داوري مسابقه هم مشکلي نداشت.
    وي در مورد اينکه سرماي تبريز بر روي تيمش تاثير گذار بود يا نه گفت: فکر نمي‌کنم سرما تاثير بر روي کار ما داشت. همه جاي ايران سرد است و در کرمان هم هوا بسيار سرد است. ضمن اينکه بازي در نيمه دوم در اختيار ما بود و خوب بازي کرديم.
    سرمربي مس در مورد وضعيت تيم شهرداري تبريز تصريح کرد: بهتر است من در مورد تيم حريف حرف نزنم و فقط به تيم خودم بپردازم. نقاط قوت و ضعف حريف را نمي‌گويم زيرا اين تيم در آينده بازي دارد.
    مرفاوي در مورد اينکه مس به بازي هوايي روي آورده بود گفت: فقط در 8 دقيقه‌اي پاياني چنين بازي را انجام داديم. ما بيشتر روي زمين بازي مي‌کنيم اما امروز ادينهو به دليل آنکه مهار شده بود کارايي لازم را نداشت و او را تعويض کرديم.
    پس از آوردن فراز فاطمي ما به بازي هوايي روي آورديم.
    مرفاوي در مورد اينکه چرا بازي‌هاي در روزهاي اول هفته برگزار مي‌شود، گفت: طبيعي است که انجام بازي در روزهاي تعطيل باعث مي‌شود تعداد تماشاگران بيشتري به ورزشگاه بيايند اما اين مسئله در حوزه اختيارات من نيست و سازمان ليگ با توجه به محدوديت‌هاي که دارد برنامه‌هاي ليگ را تنظيم مي‌کند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. 2 کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)