خسته نباشی میگم شما جواب بده نه من!!
راستی چرا اسمت هنگامه ست؟
چرا پست میدی؟
چرا امضاتو عوض کردی؟
جواب بده بینم
خسته نباشی میگم شما جواب بده نه من!!
راستی چرا اسمت هنگامه ست؟
چرا پست میدی؟
چرا امضاتو عوض کردی؟
جواب بده بینم
چشم
حالا که فکرشو میکنم میبینم چرا واقعا؟؟؟؟
شما میدونی؟ من که نمیدونم
حالا شما
چرا امضات اینقد غلط املایی داره؟؟؟
بی سوادی خوشتیپ؟؟؟
ویرایش توسط Hengameh : 02-06-2011 در ساعت 03:26 PM
..........
......
من که نفهمیدم هدف از این تاپیک چیه؟ :دی به هر حال من هم کمی گیر میدهم :دی
سلام نفر قبلی :دی آماده هستی؟ :دی پس شروع میکنیم :دی
شما چرا تصویر به این بزرگی گذاشتی تو امضات؟ آخه نمیگی اون بنده خدایی که دایل آپ داره میمیره تا صفحه بالا بیاد! مگه دایل اپیها دل ندارن؟ چرا اینقدر ظلم؟ آخه چرا ؟ آخه چرا ؟ :دی نه بگو آخه چرا ؟:دی حرف نزن توضیح بده :دی
آخه این چه آواتاری هست که گذاشتی؟ :دی ( گیر الکی :دی )
پی نوشت: ناراحت نشی :دی شوخی کردم :دی من خودم آخر سوژه هستم :دی
در دایره ی قسمت، ما نقطه ی تسلیمیم / لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمائی
هه هه
مثل اینکه اینجا همه استعداد چزوندن دارنااااااااااااااا!!!!!!!!!!!! !!
شماها چیکار به آواتار وامضای من دارین آخه؟؟
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف بو میده!!!
البته دور از جونااااا!!!
..........
......
در ضمن خانوم باسواد یک دونه بیشتر غلط کوچک نداره که شما گفتید غلط ها که در زبان فارسی ها برای بستن جمع به کار میرود پس معلوم شد که شما از من بیسواد ترید.
1-آخر توضیح ندادید که این چه وضع آواتاره که این قدر بزرگ من که جای شما بودم خجالت میکشیدم
2-اینم از امضاتون از صفحه مانیتور من بزرگ تر حداقل از آواترتون خجالت نمیکشید از امضاتون خجالت بکشید
3-تک تک این ها را باید توضیح بدید آخه کاربران چه گناهی کردند که باید امضا و آواتار شما را تحمل کنند؟؟؟توضیح کامل دهیدآخه تا کی ظلم؟
4-این مورد از همه مهم تر است نگفتید چرا پست میدید؟؟؟دلیللش چیه؟؟؟بازم ظلم؟؟؟
5-این ضرب المثل معروف می گوید:گر خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شواینم حکایت شماست همه آواتار ها خوب اما مال شما چی؟؟؟امضاتون چی؟؟
6-چرا در سایت ثبت نام کرده اید؟؟؟؟چرا؟چرا؟چرا؟چرا؟چر ا؟؟؟؟؟؟؟
مثل اینکه اینجا هیچکس حالش خوب نیست!!!!!! خدا شفاتون بده!!!!! البته بین خودمون بمونه من حالم از همتون بدتره!!!!!!!!!!!!!
این چه طرز خندیدن ــه :دی
در دایره ی قسمت، ما نقطه ی تسلیمیم / لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمائی
خیلی هم قشنگه
آره من ناجی سایتم دیدی توضیح ندادی مشکلت چیه؟؟راستشو بگو ..../
1-آخر توضیح ندادید که این چه وضع آواتاره که این قدر بزرگ من که جای شما بودم خجالت میکشیدم
2-اینم از امضاتون از صفحه مانیتور من بزرگ تر حداقل از آواترتون خجالت نمیکشید از امضاتون خجالت بکشید
3-تک تک این ها را باید توضیح بدید آخه کاربران چه گناهی کردند که باید امضا و آواتار شما را تحمل کنند؟؟؟توضیح کامل دهیدآخه تا کی ظلم؟
4-این مورد از همه مهم تر است نگفتید چرا پست میدید؟؟؟دلیللش چیه؟؟؟بازم ظلم؟؟؟
5-این ضرب المثل معروف می گوید:گر خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شواینم حکایت شماست همه آواتار ها خوب اما مال شما چی؟؟؟امضاتون چی؟؟
6-چرا در سایت ثبت نام کرده اید؟؟؟؟چرا؟چرا؟چرا؟چرا؟چر ا؟؟؟؟؟؟؟
این سوال ها را دوباره تکرار کردم تا جواب بدین این آخرین مهلت اگه جواب ندیم اونوقت کلامون میره توهم
من قصد و قرض دارم ؟؟؟
تو خودت قصد و قرضت از این همه ظلم چیه؟؟؟چرا تن کاربر های محترمو میچزونی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب بده بینیم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)