رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از اجباری شدن استاندارد تمامی کالاهای صنعتی وارداتی و تولید داخل خبر داد و گفت: در این راستا گوشی های موبایل وارداتی به کشور مشمول استاندارد اجباری می شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، نظام الدین برزگری شنبه شب در مراسم امضای تفاهمنامههمکاری بین سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران و سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی اظهار داشت: سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تحتسیاستگذاری شورایعالی استاندارد است که ریاست آن را شخص رئیس جمهور به عهده دارد و 11 وزیر کابینه در آن حضور دارند.
وی نخستین و مهمترین وظیفه سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران را تهیه،تدوین و نشر استانداردهای ملی عنوان کرد و با تاکید بر اینکه کنترل کالاهای وارداتیو صادراتی برای حضور دائمی در بازارهای بین المللی از دیگر وظایف این سازمان است،گفت: استانداردسازی، ارزیابی و کنترل کالاهای وارداتی، مترولوژی یا اندازه شناسی وتایید صلاحیت نهادهای اعتباردهی از جمله محورهای اصلی فعالیت این سازمان است.
برزگری با اشاره به شکل گیری مرکز ملی نظام تایید صلاحیت ایران مطابق با بند "ج" اصل 44 قانون اساسی در سال 88 خاطرنشان کرد: این مرکز ناظر بر تمام صدور گواهینامههای تایید نمونه کالاها و تجهیزات خواهد بود در همین راستا آزمایشگاههای تاییدنمونه تجهیزات ict نیز براساس این نظام حرکت خواهند کرد.
وی با بیان اینکه علاوه بر کالاهای وارداتی، تمامی کالاهای صنعتی تولید داخلباید گواهی استاندارد دریافت کنند، ادامه داد: در غیر این صورت حکم ممنوعیت توزیعبرای این کالاها اجرایی می شود.
رئیس سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران با اشاره به قانون جدید استاندارداجباری برای تمامی کالاهای صنعتی وارداتی اضافه کرد: طبق این قانون هر کالایی کهوارد کشور می شود باید قبل از توزیع، گواهی تایید نمونه از آزمایشگاههای زیر نظراتحادیه بین المللی آزمایشگاهها ارائه دهد و یا در آزمایشگاه های داخل کشور تستشود.
برزگری با اشاره به اجباری شدن استاندارد گوشی های موبایل وارداتی و تولیدداخل تاکید کرد: پیش از این 330 قلم کالای صنعتی مشمول استاندارد اجباری بود که درقانون جدید تمامی کالاهای صنعتی وارداتی مشمول این اصل قرار گرفت.
وی گفت: تلویزیون های دیجیتال هم مشمول استاندارد اجباری شده و باید اینکالاها از لحاظ عملکردی و میزان مصرف انرژی و تشعشعات مانند دیگر کالاهای مشابهبررسی شوند.
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)