مردي كه همسر برادر خود را به قتل رسانده بود، در دادگاه كيفري استان تهران محاكمه شد.
به گزارش خبرنگار حوادث فارس، عصر روز 17 مهر ماه سال 87، مأموران كلانتري 17 مارليك كرج، از مرگ مشكوك زن جواني به نام سمانه در يكي از بيمارستانهاي اين شهر باخبر شدند.
مأموران با حضور در بيمارستان مورد نظر، با جسد زن جواني رو به رو شدند كه به گفته پزشكان بعد از اينكه خفه شده بود، به بيمارستان منتقل شده بود.
شوهر اين زن به مأموران پليس گفت: وقتي بعد از ظهر، به خانه برگشتم با جسد بيجان همسرم رو به رو شدم و با توجه به اينكه علت مرگ را متوجه نشده بودم، او را به بيمارستان رساندم اما فهميدم كه فوت كرده است.
با توجه به محرز شدن قتل سمانه، پرونده در اختيار مأموران آگاهي قرار گرفت و بعد از حدود يك سال از وقوع قتل، مرد جواني به نام رامين كه برادر شوهر مقتول بود دستگير شد و به ارتكاب قتل اعتراف كرد.
رامين در اولين تحقيقات وقتي مقابل شواهد غيرقابل انكار قرار گرفت، به ارتكاب قتل اعتراف كرد و مدعي شد همسر برادرش را به خاطر مسائل اخلاقي به قتل رسانده است.
بعد از اعتراف متهم به ارتكاب قتل، قرار مجرميت وي از سوي دادسراي جنايي صادر و پرونده به دادگاه كيفري استان تهران ارسال شد كه صبح امروز جلسه محاكمه در شعبه 113 دادگاه كيفري استان تهران و به رياست قاضي محمدسلطان همتيار برگزار شد.
در ابتداي جلسه، اصغريروشن، نماينده دادستان ضمن قرائت كيفرخواست صادره، بزه انتسابي به متهم را محرز دانست و خواستار مجازات متهم شد؛ اوليايدم نيز خواسته خود را قصاص متهم عنوان كرد.
در ادامه رامين، متهم به قتل در جايگاه قرار گرفت و با بيان اينكه اتهام را قبول دارد، گفت: متوجه برخي مشكلات اخلاقي همسر برادرم شده بودم كه خواستم اين موضوع را با خودش مطرح كنم.
وي افزود: روز حادثه به خانه برادرم رفتم و بعد از اينكه شماره افرادي كه با وي رابطه دارند را به او نشان دادم، درگيري بين ما رخ داد كه در يك لحظه او را خفه كردم.
در نهايت، قاضي همتيار ختم جلسه را اعلام و صدور حكم را به بعد از مشورت با مستشاران دادگاه موكول كرد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)