آذر مهدی قلی خانی

تاريخ و محل تولد
چهارم آذر ماه سال 1332
خوي

نام اصلي: ثريا حكمت

شایعه کرده بودند معتاد شده‌ام / کسانی که آرزویشان عکس گرفتن با من بود، پدرخوانده بازیگری شده‌اند
ایسنا نوشت:
ثریا حکمت بازیگری که بیش از شش سال است خانه‌نشین شده و مقابل دوربین نرفته، علت آن را رابطه‌ای شدن شغلش می‌داند.
این بازیگر 57 ساله که در پرونده کاری‌اش حضور در آثاری چون «نقطه ضعف»، «تصویر آخر»، «خواستگاری»، «نیش»، «آواز قو» و «ای ایران» به چشم می‌خورد، گفت: «متاسفانه فیلم‌ها خانوادگی شده و کارگردانان سعی می‌کنند از بستگانشان در مقابل دوربین استفاده کنند. ضمن آنکه پدرخوانده‌هایی در سینما هستند که برای بازی کردن باید از کانال آنها رد شد و طبیعتا برای من که جز ضابطه، رابطه‌ای ندارم جایی نیست.»
وی افزود: «مدتی شایعه کرده بودند من معتاد شدم، در صورتیکه ناراحتی قلبی دارم و مصرف موادمخدر باعث مرگم می‌شود و حتی کار به جایی رسید برای آنکه اجازه بازی به من بدهند، عدم اعتیاد گرفتم.»
حکمت ادامه داد: «افرادی که روزی آرزویشان عکس گرفتن با من بود، در حال حاضر پدرخوانده بازیگری شده‌اند. الان تنها عزت‌الله انتظامی است که به درد و دل من گوش می‌کند و همچنان جایگاهش را حفظ کرده است.»
وی با بیان اینکه امیدوار است به زودی مقابل دوربین برود، گفت: «اگر قسمت شود و دوباره بازی کردم به همه نشان خواهم داد که لنگه ندارم.»
حکمت درباره فعالیتش در این سالها اظهار داشت: برای آخرین بار حدود شش سال پیش در سریالی به کارگردانی قاسم جعفری بازی کردم و آخرین کار سینمایی‌ام هم حدود 10 سال پیش و فیلم «آواز قو» بود. در این سال‌ها هم بیشتر مشغول نوشتن بودم و حدود چهار قصه نوشتم که یکی از آنها به نام «دختر گل‌فروش» قرار است در قالب تله‌فیلم ساخته شود.