اگه يك روز فكر كردي نبودن يه كسي بهتر از بودنش چشمات و ببند و اون لحظه اي كه اون كنارت نباشه و به خاطر بيار اگه چشمات خيس شد بدون داري به خودت دروغ ميگي و هنوز دوستش داري
بد ترین درد این نیست که عشقت بمیره.....بدترین درد این نیست که به اونی که دوستش داری نرسی.....بدترین درد این نیست که عشقت بهت نارو بزنه..........بدترین درد این نیست که عشقت ندونه دوستش داری.......بدترین درد اینه که دستشویی داشته باشی اما دستشویی اون ورا نباشه
Eshgho Add kon , Ghamo Delete kon , baraye Ghoroor Off bezar , Doroogh ro Hack kon , az ensaniyyat Copy begir va Sent To All kon
از راه دور چيزي ندارم که در اين روز به پايت بريزم. اما دلي دارم که دريايي از مهر و محبت است و به يادت ميتپد.
یه روز یه کشاورزی بود که خیلی فقیر بود زنش مریض بود بچه هاش گرسنه بودن.اونا فقط یه گاو داشتن و کشاورز 2 ساعت تموم منتظر بود تا گاوش بیاد تا با هم زمین رو شخم بزنن ولی گاوش نمیومد.چون داشت این اس ام اس رو می خوند.
خنده ات رو به همه بده، ولي لبخندت را به يه نفر، عشقت را به همه بده،ولي وجودت را به يه نفر، بذار همه عاشقت باشن، ولي خودت عاشق يه نفر باش
میتونم یه چیزی بهت بگم؟ مطمئن باش که از ته قلبم میگم... همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده.. . همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم... خدا یکیشو به من داد.... مال من نوکیاست... مال تو چیه؟
تو در دل من جا داری...
تو در رگ من جا داری...
رفتم دکتر گفت انگل داری!!!
http://funjoke.blogfa.com عمونمکی جوکستان جکستان جوک جک اس ام اس بلوتوث کارت
تنها كساني كه مارا ميرنجانند. عزيزاني هستند كه هميشه كوشيده ایم از ما نرنجند.
فردا آغاز فصل چیدن پشم گوسفندان است.عزيزم زود بخواب فردا اول صف باشی
بزرگترين دشمن بشر پوله پول.... هر چي دشمن داري بده به من و خودتو خلاص كن
وقتي كه ميري دستشويي قانون دوم نيوتون(جاذبه)ازكارميفته براهمين>>>>>>بايدزوربزني
قربونت برم عزيز -خوشگل ...
حلوا ...
جيگر ..
نمكي ...
نون خشكي -دمپايي كهنه پلاستيك -آب گرم كن- سماور شكسته خريداريم ....
در نگاه كساني كه پرواز را نمي فهمند ، هر چه بيشتر اوج بگيري كوچكتر خواهي شد
خواستم اسمتو بذارم گل گفتم می پلاسی.بذارم خورشید گفتم غروب می کنی.بذارم ماه روزا تنها می مونم.گذاشتم دماغ تا همیشه رو صورتم باشی!!!!!!!!
Love پیام کوتاه
L: لنگت پيدا نميشه O : عمرمي V : وجودمي E : انگار اشتباه فرستادم
اگه تو کوچه پس کوچ هاي دلم گم شدي.دنباله کسي نگرد که آدرس بهت بده چون غير از تو کسيي اونجا نيست
هر وقت صدای زنگ مسیجت می آد معنیش این نیست که اس-ام-اس داری.........معنیش اینه که یه نفر بیکار شده و حوصلش سر رفته! و یاد تو کرده!!!!!
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)