به نام خدا
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
من با دادن امکانات و یا حتی تبلیغات مشکلی ندارم و مجموعه حاضر هر چیزی نیاز دارید را در اختیارتان بذاره ولی توجه کنید که ما یک سایت آموزشی و دانلود نرم افزار هستیم .
یعنی هدف اصلی ما آموزش در تمام ضمینه های علمی و تفریحی و همچنین دانلود بروزترین نرم افزارهای موبایل و کامپیوتر ضمینه کار ما هست و با توجه به حساسیت وزارت ارشاد بر روی گروه ما به هیچ عنوان نمیتونم فعلا امکانات بیشتری برای دانلود فیلم و سریال در اختیار دوستان قرار بدم .
پس اینکه گروه ترجمه یا آپلود کل تمرکز و نیروی خود را برای دانلود و آپلود فیلم و سریال و ترجمه زیرنویس بذاره خوب مجموعه بیشتر از این نمیتونه ازش حمایت کنه ولی اگر اهداف خودش را بر روی ترجمه متون علمی و کپی رایت مجموعه آذرتیم بذاره و همچنین ترجمه بررسی مثلا گوشیها و نوت بوکها و ... یا ترجمه متن آموزش برنامه ها و آپلود اونها قرار بده خوب در این حالت طبق شعار و اهداف این بخش از مجموعه امکانات بیشتری در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت .
در ضمن دوستان بنده با توجه به حجم عظیم کارها و سفارشاتی که سرم ریخته واقعا تمام سعی خودم را میکنم تا چیزی کم نباشه ولی خواهش میکنم از دوستانی که توانایی دارند و به طراحی سایت هم آشنا هستند در اداره مجموعه به بنده کمک کنند .
فراموش نکنید هدف ما ترویج علم در سایه اخلاق برای همه است .
شاد و پیروز باشید .