نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

موضوع: رمان شينا - ماندانا معيني(مؤدب‌پور)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

2-9

. یه نگاه بهش کردم و یه لبخند زدم . راستش خودم نمی دونستم چی نباید یادم بره . وقتی تنها شدم زود رفتم بالا تو اتاق خودم و کاغذی رو که دارا بهم داده بود از تو جیبم در آوردم و بازش کردم . یه شماره موبایل توش نوشته بود . تا چشمم به شماره افتاد دیگه نتونستم خودمو نگه دارم ، زدم زیر خنده و با صدای بلند شروع کردم به خندیدن ، برام خیلی جالب بود که یه پسر تو ایران ، مثل جاسوس ها شماره تلفن ش رو مثل یه سند محرمانه به یه دختر ، اونم فامیل بده ، واقعا جالب بود ، باید حتما اینو تو دفتر خاطراتم می نوشتم و وقتی برگشتم امریکا برای دوستام تعریف کنم . از صدای خنده من ، مامانم و زهرا خانم اومدن بالا و تا رسیدن تو اتاق من ، مات ایستادن و به من نگاه کردن ، حالا هر چی می خوام جریان رو برای مامانم تعریف کنم ، خنده نمی زاره ، بالاخره جریان رو برای مامانم تعریف کردم که یه مرتبه صورت زهرا خانم سرخ شد و گفت » - چشم ما روشن ، ببین کار دنیا به کجا رسیده که درست زیر گوش ما ، پسره بی حیا شماره تیلیفون رد می کنه ، بلایی به سرش میارم که تو داستانها بنویسن ، اون خان دایی رو بگو که هنوز فکر می کنه این آتیش به جون گرفته بچه س ، اینو اگه بهش زن داده بودن ، الان پسر کوچیکش اندازه من بود ، حالا ببین باهاش چیکار کنم ، اون شماره رو بده به من . « تا اینو گفت مامانم گفت » - می خوی باهاش چیکار کنی ؟ -

می خوام جای شینا ، من بهش تلفن کنم و باهاش قرار بذارم ، اون وقت سر قرار قیافه اش دیدنی یه . « مامانم یه خنده ای کرد و گفت » - زهرا خانم شما برو ترتیب شام رو بده که برنامه هامون بهم خورد . منم یه خرده با شینا صحبت کنم . « زهرا خانم همون جور که غر غر می کرد رفت طرف پله ها و رفت پایین . وقتی دو تایی تنها شدیم مامانم اومد رو تختم نشست و به منم اشاره کرد که بغلش بشینم و بعدش گفت » - حالا نظرت در مورد ایران چیه ؟ « خندیدم و گفتم» - ازش خوشم میاد . – از کجا هاش ؟ « دو تایی زدیم زیر خنده که گفتم » - این جا همه چی یه جور دیگه س . – یعنی پسراش یه جور دیگه ن . – راستش مامان چرا این جورین ؟ - نمی دونم اما همه می گن مرد ایرانی یه چیز دیگه س . – یعنی درست می گن ؟ - تو هر چیز بد و خوب وجود داره . – یه احساس عجیب دارم مامان . – طبیعی یه این جا ایرانه . – آدماش خیلی گرم و مهربونن . – اما باید مواظبشون بود ، یعنی باید مواظب خودش باشه . – مامان چرا شما از ایران اومدین بیرون ؟ - داستانش طولانیه ، برای چی می خوای وقتت رو با این چیزا تلف کنی ؟ هر چی که بوده ، گذشته و تموم شده .

گذشته رو هم زنده کردن هیچ فایده ای نداره ، اینو تو که تربیت شده امریکایی باید بهتر بدونی . – آره اما می خوام بدونم ، حداقل حالا که این جا هستیم باید بدونم چرا منو از این جا بردی . – شاید به خاطر یه تصمیم عجولانه بود دخترم . – پدرم چی ؟ برای چی از اون جدا شدی ؟ برای چی حتی برای یک بارم سراغ من نیومد . – دونستن این چیزا به هیچ دردت نمی خوره . فقط ناراحتت می کنه ، به زندگی فکر کن ، به چیزای خوب ، راستی از دارا و داراب خوشت اومد ؟ - چرا هر بار در مورد پدرم حرف زدم ازش فرار کردی ؟ فکر نمی کنی که این حق منه که از گذشته خودم و پدر و مادرم با خبر بشم ؟ « اینا رو که گفتم سکوت کرد » - مامان ! چی شده ؟ چرا از پدرم جدا شدی ؟ - زیر و رو کردن خاطرات هیچ فایده ای نداره . – ولی من باید بدونم ، خواهش می کنم مامان .

– برام خیلی سخته ، ازم نخواه . – شمام چیز بزرگی از من خواستی و من قبول کردم ، حالا نوبت منه که از شما یه چیزی بخوام . « یه خرده فکر کرد و گفت » - برات این قدر مهمه ؟ - همیشه برام مهم بود اما جراتش رو نداشتم . – جرات چی رو ؟ - این که با واقعیت ها رو به رو بشم . – از کجا می دونی که واقعیت ها ترسناکه ؟ - چون شما رو می شناسم . اگه پدرم مرد خوبی بود حتما می تونست با شما زندگی کنه . « بازم سکوت کرد و گفت » - حالا جراتش رو پیدا کردی ؟ - فکر می کنم ، یعنی حالا که تو ایران هستم ، احساس می کنم که خوب یا بد باید خیلی چیزها رو بدونم . باید گذشته برام روشن بشه . – اگه گذشته یه مقدار ترسناک بود چی ؟ - دیگه برام فرقی نداره ، اون زمان که من احتیاج به پدر داشتم برام وجود نداشته ، حالا که دیگه به این سن و سال رسیدم ، بودن یا نبودنش زیاد مهم نیس اما دونستن این چرا برام خیلی مهمه . « کنی دیگه فکر کرد و بعد گفت » - این حق توئه که در مورد پدرت بدونی . همیشه حق تو بوده اما شاید این من بودم که جرات گفتنش رو نداشتم .

« یه خرده ساکت شد و بعد گفت » - برات می گم ، تا تو همین ایرانیم برات می گم . – همین امشب مامان . – امشب ؟ - مثل قدیم که شبا قصه می گفتی تا خوابم ببره ، خواهش می کنم مامان . « یه دستی به موهام کشید و یه لبخند تلخ بهم زد و همونجور کهداشت بلند می شد گفت »- باشه . همین امشب . « ساعت حدود ده و نیم شب بود که سه تایی تو آشپز خانه پشت میز نشسته بودیم و شامی رو که زهرا خانم با سلیقه برامون درست کرده بود می خوردیم و زهرا خانم داشت اتفاقاتی رو که این چند ساله تو ایران ، برای اقوام افتاده بود تعریف می کرد اما دیدم که حواس مامانم پیشش نیست .

مامانم انگار تو یه دنیای دیگه ای بود و فقط گاه گاهی سرش رو برای زهرا خانم تکون می داد . بالاخره شام تموم شد و تا زهرا خانم میز رو جمع کنه ، من و مامان رفتیم تو سالن و تلویزیون رو روشن کردیم . برام دیدنش خیلی جالب بود . زن ها همه با روپوش و مقنعه و مرد هام با ریش . داشتیم سریال رو نگاه می کردیم که زهرا خانم با یه سینی چای اومد تو و بهمون تعارف کرد و خودشم چایی ش رو ورداشت و رو یه مبل بغل مامانم نشست و دوباره شروع کرد »- باید فردا پس فردا که وقت کردی یه سر بریم پیش مهناز خانم . بیچاره زمین گیر شده ، توقع داره ، دخترشم که از شوهره طلاق گرفت و برگشت تو خونه ، نشسته کنج خونه اما وضع ش خوبه ها ، حالا از کجا میاره ، خدا عالمه ، می گن پالون ش کجه ، خب چه کار کنه ؟ نه کار هس براش و نه چیزی ، باید امراتش رو بگذرونه یا نه ؟ حالا وقت کردی یه سر بریم دیدنش . « اگه مامانم ولش می کرد تا صبح بدون مکث حرف می زد ، البته خیلی قشنگ تعریف می کرد ، آرشیوش به قدری کامل بود که فقط کافی بود یه اسم رو بهش بدی تا بلافاصله سرچش کنه و اطلاعات رو بده بیرون ، مامانم یه لبخند بهش زد و گفت » - خیلی تنهایی زهرا خانم ؟ « یه نگاه به مامانم کرد و بعد با حالت غم و غصه گفت » - آره ننه ، تو این چند ساله یه نفر نیومده در این خونه رو بزنه بگه تو زنده ای یا مرده ، بازم گلی به جمال این دوستت ، حداقل ماهی یه بار میاد سراغم . – می خوای کارت رو بکنم و ببرمت پیش خودم ؟ -

اونجا نه مادر ، من اگه روزی یه بار با بقال و چقال اره ندم و تیشه نگیرم دق می کنم ، تازه اونجا که بیام شماها نیستین که ، باید بشینم کنج خونه و قوقو در و دیوار رو نگاه کنم ، این جا لااقل یه کس و کاری دارم که گاه گداری سری بهشون می زنم . –پول چی ، کمت که نیس ؟ نه شکر خدا ، خدا سایه ات رو از سر ما کم نکنه ، از سرمون میاد و از پامون در می ره ، دو طبقه خونه م که دست خودمه ، ماهی یه شب کبری خانم میاد و می مونه و ماه دیگه زیور خانم .

طرفای عصری میان و کله سحرم پا می شن می رن دنبال کارشون . خلاصه راضی باش هر چند طبعت ان قدر بلنده که اصلا این چیزا گفتن نداره . «مامانم بهش خندید و بلند شد و صورتش رو ماچ کرد که زهرا خانم زد زیر گریه ، احساسات ایرانی . وقتی با مامانم داشتیم از در می رفتیم بیرون ، شنیدم گفت » - درد و بلات بخوده تو سر اون وحید بی پدر و مادر ، لیاقت نداشت که ! پایان فصل دوم

2. کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)