به نام خدایی که به ما فهم و شعور داد تا علم را ترویج کنیم
سلام دوستان
من قبلا در مورد گروههای کاربری سایت و هر کدام از اونها توضیحات لازم را داده بودم ولی جهت اطلاع دوست عزیزمان و همچنین سابر کاربران و همکاران عزیز که اون پست و تاپیک را فراموش کرده اند یکبار دیگه توضیحاتی را میدم خدمت همه عزیزان
گروه کاربری مدیریت سایت
این گروه شامل دو نفر که میشود و هرگز افزایش و یا کاهش پیدا نمیکند تعداد اعضای این گروه و همواره همین دو نفر باقی خواهند ماند که شامل مدیریت مجموعه آذر تیم و مدیر فنی مجموعه می باشد .
مدیریت سایت فردی است که مجموعه را تاسیس کرده و کلیه حمایتهای مالی و معنوی لازم را از کل مجموعه به عمل میاورد .
تعیین آینده مجموعه و اضافه کردن مجموعه های جدید و تصمیم گیری در مورد ایجاد سایتها و ثبت و خرید دامنه و سرورهای جدید از وظایف مدیر کل بوده و همچنین مدیریت مجموعه موظف به حفظ امنیت مجموعه سایتها و انجمنهای سایت و فراهم آوردن شرایط حمایتی از سایتها می باشد ....
سطح دسترسی به تمام پنلها و سرورهای مجموعه و دامنه ها از حدود اختیارات این فرد است .
مدیریت فنی مجموعه که فردی است که با حمایتهای فنی او مجموعه سایتها راه اندازی شد و زحمات زیادی را نیز ایشان متحمل شدند و واقعا مجموعه آذرتیم به نیمای عزیز مدیون می باشد و به شخصه از این دوست عزیزم ممنون هستم و باید بگم اگه نیما منو تشویق نمیکرد هیچگاه این مجموعه نه راه اندازی میشد و نه موفق ....
سطح دسترسی نیما تقریبا هم سطح مدیریت کل سایت بوده و به کلیه پنلها و مراکز کنترل دسترسی دارد

گروه کاربری آیین نگر
با توجه به گستر مجموعه ها و همچنین مدیران مختلفی که در مجموعه با ما همکاری میکنند و با توجه به تجربه های قبلی من نیاز به فردی که از کاربران حمایت کرده و از این حامیان اصلی ما که وجودشان باعث دلگرمی همه ما می باشد باید حمایتهای لازم را به عمل میاوردیم و اگر خدایی ناکرده یکی از مدیران حق کاربری را نادیده گرفت و یا خارج از دایره ادب با کاربر صحبت کرد باید در حیطه قوانین سایت با اون مدیر برخورد شود و از کاربری که حقش پایمال شده حمایت میشد لذا این گروه ایجاد شد ولی فرد مذکور باید هم مدیر خوبی باشد و هم مهربان و دارای روابط عمومی بالا ....
لذا فرد مذکور به عنوان کسی شناخته میشود که مسِول رسیدگی به قوانین بوده و حتی قدرت عزل مدیر سایت را نیز دارد ....
حدود اختیارات هم سطح مدیر کل در انجمنها ( با توجه به اینکه سارا آیین نگر سایت است و ایشان هم خوب به کلیه ایمیلها و پسووردهای من دسترسی دارند لذا ایشان همه اختیارات بنده را که در بالا ذکر کردم را نیز دارند و حتی تغییر پسووردها که با این ایمیلها صورت میگرد نیز در دسترس ایشان است . آخر ذلالت بنده :دی )

گروه کاربری سرپرستان
و ناظمان و تیم اجرایی

این گروهها در حقیقت مدیران کل انجمن شماره یک مجموعه را تشکیل میدهند و با توجه به وظایف اختیارات مختلف دارند که به اختصار توضیح میدم .
Behzad AZ مدیریت کل انجمن و خدود اختیارات کامل در انجمن ، مسیول رسیدگی به انجمن و تعیین مدیران بخشها و انجمنها
Pezhman ناظم کل انجمنها ، حدود اختیارات و وظایف هم سطح مدیریت کل انجمن
sorna سرپرست انجمن و مسیول رسیدگی به اختلافات مدیران

!INFERNAL و shmp30 مسیولین رسیدگی به کل انجمنها و مدیران و همچنین اداره انجمن و پرتال سایت آذر دانلود و پی سی آسک (انجمن و پرتال شماره یک )

در مورد گروه کاربریتیم اجرایی باید بگم که این عزیزان در ساخت مجموعه کمک زیادی کرده اند و همگی این عزیزان به دلیل مشکلاتی همچون تحصیل و یا خدمت و یا عدم دسترسی به اینترنت مدتی نمیتونند زیاد ما را همراهی کنند لذا به این گروه منتقل شدند تا کاربران هنگام طرح سوالات خود به این عزیزان مراجعه نکنند و درخواستهاشون بی جواب نمانه ، ضمن تشکر و قدردانی از این عزیزان امیدوارم هر چه زودتر مشکلاتشون حل شده و به جمع ما دوباره بپیوندند .

مدیر ارشد انجمن
این گروه مسیول رسیدگی به پستهای خلاف در کل انجمنها بوده و قادر به اخراج کاربران متخلف می باشد (متاسفانه تنها عضو این گروه در حال حاضر مشاور سایت هم هستند ، بیچاره من ...)
سطح دسترسی به مدیریت انجمن را دارا می باشند .

مدیر انجمن و کاندیدای مدیریت

این گروه ها در انجمنی که مدیریت اونو بر عهده دارند تمامی اختیارات مدیریت سایت را دارند و میتوانند علاوه بر دسترسی به بخشهای خصوصی در انجمن تحت مدیریت خود علاوه بر ویرایش و حذف پستهای خود پستهای سایر کاربران را نیز ویرایش و حذف کنند .
تفاوت این دو گروه در این است که اگر کسی در مدت کاندید بودن فعالیت لازم را نداشته باشد مدیریتش لغو شده و به گروه کاربران عادی سایت برمیگردد.

گروههای تخصصی

حدود اختیارات این گروه را و مزایای عضویت در این گروه را مسیول این گروهها احسان عزیز توضیح کاکل داده اند و نیازی به ذکر مجدد نیست

گروه عضو سایت
که میتوانند از کلیه امکانات سایت استفاده کرده و فابلهای پیوستی و لینکها را دانلود کنند و همچنین فایل و عکس در سایت آپلود کنند .

همگی شاد و پیروز باشید

مدیریت مجموعه نرم افزاری آذرتیم ( آدردانلود)