mashayie 150x150
رییس دفتر رییس جمهور نسبت به انتقاداتی که اخیرا از سوی برخی علما نسبت به وی شده است، ابراز بی‌اطلاعی کرد.
به گزارش ایسنا اسفندیار رحیم مشایی صبح روز سه‌ شنبه در حاشیه‌ی سفر رییس جمهور به استان البرز در جمع خبرنگاران در پاسخ به انتقادات برخی علما به صحبت‌هایش در مورد موسیقی اظهار کرد: من چیزی ندیده‌ام و نشنیده‌ام و چیزی به دست من نرسیده است.
وی با اشاره به اهمیت اجرای عدالت در جامعه، تصریح کرد: قطعا در برابر اجرای عدالت مخالفت‌هایی وجود دارد، انقلاب اسلامی برای اجرای عدالت شکل گرفته، تا فرصت برای همگان در جهت رشد و شکوفایی فراهم شود.
مشایی ادامه داد: یکی از مسائل مهم در اجرای عدالت، عدالت اقتصادی است که از آن به عنوان قسط تعبیر می‌شود.
وی افزود: طبعا مخالفان عدالت تلاش می‌کنند که قسط در جامعه اجرا نشود . هدفمند کردن یارانه‌ها یکی از گام‌های مهم در راستای اجرای عدالت است و بدیهی است که مخالفانی داشته باشد .
وی همچنین یادآور شد:کسانی که از فرصت‌های نابرابر اقتصادی استفاده کرده‌اند، با روش‌های مختلف تلاش می‌کنند که مانع اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها شوند. از ابتدا که دولت بحث اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها را مطرح کرد، آنها به شکل‌های مختلف سعی کردند که دل مردم را خالی کنند، گاهی تلاش کردند دل دولت را خالی کنند، سعی کردند که مساله‌سازی کنند جو روانی ایجاد کنند، ولی خوشبختانه دولت با درایت و پشتیبانی مقام معظم رهبری و شجاعت رییس‌جمهور و همراهی مردم اجرای این قانون را شروع کرد.
مشایی با بیان این که درباره قانون هدفمند کردن یارانه‌ها کار کارشناسی زیادی انجام گرفت، افزود: جوانب کار در نظر گرفته شد که کار درست اجرا شود. ابعاد مختلف این قانون مورد بررسی قرار گرفت و خوشبختانه برخلاف تبلیغات مخالفین دولت که اندک هستند و منافع مردم را در راستای منافع خود نمی‌بینند و در این راستا توطئه‌هایی را طراحی کرده بودند، کار به خوبی جلو رفت و مردم در اجرای این طرح همکاری کردند و همراه دولت در راستای اجرای این قانون بودند.
وی گفت: در ۷ – ۸ روزی که ما شاهد اجرای این طرح هستیم، همراهی خوب مردم را شاهد بودیم و من فکر می‌کنم فضا برای تبلیغات منفی منطقا//// نیست و اگر کسانی بخواهند تبلیغات منفی در این راستا انجام دهند چهره‌ی خود را افشا می‌کنند.