صفحه 16 از 28 نخستنخست ... 612131415161718192026 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 279

موضوع: عارفانه های ناب و عکس و تصاویر متحرک اسلامی

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

بعد از ظهر

بنام خداوند بخشنده مهربان . که هیچ خدایی جز او نیست . و هیچ خدایی جز او آفریننده آسمانهای بلند مرتبه و پروردگار جهانیان نیست . سپاس و ستایش هم او را که پباهگاه هر موجودی است . پس به تو پناه می برم و از تو می خواهم که هدایتمان کنی بسوی آنچه سبب گشودن درهای رحمتت بروی ما می گردد ، و آنچه مراتب غفران و آمرزشت را فراهم می آورد . و گرایش به سمت خوبی و رهایی و سلامت از هرچه گناه و بدی است را روزیمان گردانی. خدایا ، بر ما باقی مگذار گناهی را که نبخشایی و غمی که راه آن را نگشایی و دردی که شفا ندهی و ترسی که ایمن نسازی . و عیبی که نپوشانی و رزقی که وسعت نبخشی . و نگذارحاجتی را جز آنکه در راه رضای تو باشد و در آن صلاح و تقدیر ما رقم خورده باشد . ای پروردگار مهربان .

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

انتهای هدایت

پروردگارا. بهترین و والا ترین آرزویم تویی. رسیدن به تو و آرام گرفتن در جوار تو و نیت و عمل خالص در راه تو . عالم را از سر رحمت آفریدی و منت نهادی و از گمراهی ام به هدایت رهمنون گشتی . و از سر فضل و کرم خویش به بارگاه ملکوتی خویش خواندی و واله و شیدایم کردی . و من هیچ ندارم جز آرزوی نیایشی دیگر در آستانت . و آرزوی نیکبختی و آسایش بر تمام بندگانت . آنان که در شناسه جانم قرار دارند ... همگی را آرام و آسوده ، آنچنان که شایسته خداوندی توست ، به سوی خویش رهمنون باش و از شز هر گزند و بدی دنیا و آنچه در آن است در امان دار ، ای برترین آرزوی آفریدگان و ای مهربانترین مهربانان .

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

به سوی تو

پروردگارا، رو به سوی تو دارم ... پس سوگند به عزت و شکوهت که همانگونه که صدایم را می شنوی، دعایم را اجابت کن و مرا به آرزوهای نیکم برسان و از فضل خود نا امیدم مگردان و مرا از گزند دشمنانم رها نما ... ای آنکه زود از بندکانت خشنود می شوی ، ببخش کسی را که جز مناجات برگ و نوایی ندارد . آری تو هرچه خواهی آن کنی . نامت غفران و یادت درمان و اطاعتت بی نیازی وسامان است ببخش آنکه ا که سرمایه ای جز امید و تحفه ای جزنجوا ندارد . ای تمام کننده نعمت ها . ای رفع کننده محنت ها ، و ای روشنای دل وحشت زده من در تاریکی ... بر محمد و خاندانش درود و رحمت فرست و با من آنگونه رفتار کن که تو را سزد نه آنگونه که مرا سزد . ای شنوا و بینا و ای مهربان .........................آمین

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

پروردگارم . معبودم .مولایم ...
    بر محمد و خاندانش درود فرست و ترس اندوه عذاب و شوق پاداش موعود را روزیم کن تا لذت چیزی را که تو را برای آن می خوانم و غصه چیزی را که از آن به تو پناه می برم ، دریابم . خدایا ، تو خود می دانی که سامان کار این جهان من در چیست ، پس با مهر بزرگ خود به خواسته هایم توجه فرما . سینه مرا از رشک و حسد تهی گردان تا بر هیچیک از بندگانت به سبب احسان تو به ایشان حسد نبرم ...
    و یاریم ده که اگر می بینم که به یکی از بندگان خود در کار دین و دنیا و تندرستی و پرهیزکاری و توانگری و آسودگی ، نعمتی داده ای ، من نیز از تو و به یاری تو ، برای خود برتر از آن را آرزو کنم تا به سبب آن در راه تو قدم بردارم . ای آنکه یکتا و بی همتایی ...
    یاریم کن تا خشنودی تو در حق دوستان و دشمنانم را بر خشنودی خود ترجیح دهم ، آنگونه که دشمنم از بدی من در امان ماند و دوستم از هواخواهی ناحق من نا امید گردد .
    و مرا از کسانی قرار ده که هنگام آسودگی ، تو را مخلصانه می خوانند ، آن سان که بیچارگانت هنگام درماندگی ...آری تو ستوده و بزرگواری ...

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

تو و تنهایی

خدایا در این صبح زیبا بر بهترین بندگانت سلام مرا برسان .
    معبودا، چون غمگین شوم ، تو همه چیز منی وچون محروم گردم ، امید و آرزویم تویی . و چون مصیبتی به من رو کند به درگاه تو زاری کنم و هر چه از دست من رود پیش تو باقیست و هر چه تباه گردد ، به صلاح آوردن آن با توست و هر چه ناپسند تو باشد ،آن را دگرگون سازی . پس بر من منت گذار و پیش از رسیدن بلا تندرستی ام ده و پیش از آنکه نیازمند گردم ، توانگرم فرما ، و یش از آنکه گمراه شوم راه راستم بنما . رنج آزار بندگان را از من بردار و آسایش روز رستاخیز را به من ببخش ، و نیکی هدایت را به من ارزانی کن .

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

راضیم

به نام تو که جز تو هیچ مونسی نیست ...
    و سلام بر تو و بر بندگان صالحت ، که خالصانه برای تو پاک گشتند و بی پیرایه در راهت قدم برداشتند . خدای خوبم ، در هر کارم از تو یاری می خواهم . آنچه که من می خواهم را بر من روا مدار که من ازخیر و شر آن ، آنگونه که تو واقفی، غافلم . پس به تو پناه می برم لز شر دنیا و آنچه در آن است ... و از تو می خواهم که بر آنچه که بر من ناگوار است ، اما خواست توست به من صبر عطا کنی تا به رضای تو خشنود باشم و در هر حال شکرگذار . ای مهربانترین مهربانان

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

شب فراموشی

بار الها ... نا آرامم ، آرامم کن . بی قرارم . قرارم بده . پروردگارم . من به خویش ستم می کنم و یاد تو را فراموش می نمایم. و پنداشتم آنچه عمل می کنم از سر دانش است حال آنکه بسیار نادان بودم و در نادانیم اصرار کردم . ... اما در همه این احوال تو به یاد من بودی و نعمتت همواره همراهم بود .
    ای مولای من ، چه بسیار زشتیها که بر من پوشاندی و چه بلاهای سنگین که از من دور نمودی . چه لغزشهایی که مرا از آن باز داشتی و چه بسیار ناراحتی ها که از من جدا نمودی ... و چه بسیار نام نیک و مدح و ثنا که شایسته اش نبودم و آن را در میان بندگانت از من منتشر ساختی . پس چگونه تو را سپاس گویم که سپاس من بس بی مقدار است و در خور حقارتم . پس مولای من به عزتت از تو می خواهم که بدی اعمالم مانع اجابت دعایم نشود و مرا به آنچه که از اسرار پنهانی ام می دانی رسوا نسازی . به بزرگیت و مهربانیت سوگند که در همه حال با من مهربان بودی و عطوفتت همیشه همراه من بوده . پس من جز تو چه کسی را دارم که در امورم توجه کند و مهرش را اینگونه نثارم سازد .
    ای معبود من و ای مولای من و ای مالکم و کسی که اختیارم به دست اوست . از تو خواهانم که به حق ذات مقدست اوقاتم را در شب و روز به یاد خویش مشغول ساز و در خدمتت پیوسته دار و اعمالم را در درگاهت مقبول گردانی تا اینکه اعمالم و ذکرم و سخنم ، همیشه برای تو باشد و در همه حال در خدمت تو آرام باشم ... ای آنکه تکیه گاهم اوست .. و نیرو و توانم از اوست .

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

صدایم را می شنوی

ای آن که صداها تو را از شنیدن صدای من باز نمی دارند . و ای آنکه سوال سوال کنندگان تو را در خواسته ام به خطا نمی اندازد و ای آنکه اصرار بندگان مصر تو را از آنان خسته نمی کند . خنکای بخششت را به من بچشان و گرمای رحمت و مغفرتت را به من ارزانی کن .
    خدایا ... مناجاتهای من ، نه برای آن است که تو خواسته یا به آن محتاجی ، و رغبت و میلی در آن نیست بجز فروتنی و اطاعت امرت و اینکه اجابتم کنی و به من پاسخ دهی که خود گفتی : بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را . پس مرا به آن فرمان دادی . پس تو ای پروردگارم ، اگر در آن خلل و نقصی است بر من ببخش و مرا به آن مواخذه ننما و مرا با قبول این تحفه ناقابل سرشار از رحمت خود گردان . ای مهربان ترین مهربانان.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

طلوع بی غروب

در زیبا ترین طلوع دنیایت به تماشا نشسته ام و می پندارم که چگونه هر آن زیبا تر از لحظه قبل را به تصویر می کشی ... آه ای معبود من . تو آن خدایی هستی که صدایم کردی و اجابتم نمودی بی آنکه صدایت کنم . و مومنم پنداشتی بی آنکه ایمانی آورده باشم . و از ظلمات مرداب نفسم بیرونم کشیدی و به تلالو دریای وجودت کشاندی بی آنکه بدانم کجایم... پس کدام کلام گویای عظمت و لطف بی اندازه تو به من است . کدامین شکر هم مقدار محبتت در حق من بوده و کدام ندا گویای حالی است که بر من می گذرد ... هیچ... مگر آنی که صدای بی صدایش را فقط خود می شنوی . وه که این طلوع زیبا بی غروب ترین طلوع روزگارم بوده و هست ... به شکرانه آن هر صبح و هر طلوع عاجزانه دست به دامن کلام می شوم تا شاید اندیشه ای باشد پیشکش محبتت و از تو می خواهم که پس از این طلوع زیبا که به روزگارم ارزانی نمودی به لطف خود هیچگاه تیرگی غروب دلم را بر تلالو روشنای افق اشراقت مستولی نکنی که همه آن از خواست کبریایی توست پروردگارم.
    پس به لطف خود بر محمد و خاندان پاکیزه اش درود و رحمت فرست و مرا در میان همنشینان آن بندگانت که حق شکر تو را بیش از همه ادا نموده اند قرار ده که هر آنچه خیر و نیکی بر من می گذرد از جانب توست ای مهربانترین مهربانان .

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

ای پناه من

درهمه حال و در همه وقت تو یاورم باش. مرا در پناه خود درآور که جز درگاه تو مرا پناهگاهی نیست. معبودم... آن زمان که از نیایش تو و یاد تو غافل می شوم آسمانها و زمین آنقدر مرا تنگ می آید که نفسم از تحمل آن لحظات به شماره می افتد . دلم میگیرد و سنگینی دنیای بی تو مرا از پا در می آورد . پس تو مرا هدایت کن و در روشنای نور خود درآور که تویی آن معبود بی همتای هدایتگر.......

صفحه 16 از 28 نخستنخست ... 612131415161718192026 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)