خداوندا, از تو امان می خواهم , در آن روز که مال و فرزند و همسر و علم هیچ نفع نبخشد و دفع بلا نکند , مگر آنکه با قلب سلیم در پیشگاه تو حاضر شود . و در آن روز سختی که گنهکاران به سیمایشان شناخته شوند , در روزی که نه فرزند به جای پدر جزا و کیفر شود و نه پدر جای فرزند . در آن روز فرمان از آن توست و هیچکس را بر دیگری قدرتی نیست . از تو امان می خواهم در روز سختی که هر کس از شدت هول و عذاب از برادر و مادر و پدر و همسر و فرزندانش می گریزد , و آرزو میکند که ای کاش می توانست آنان را و هر که در زمین است را فدای خود سازد و از عذاب برهد ... و هرگز کسی نجات نخواهد یافت مگر آ«که در سایه رحمت تو قرار بگیرد ... مولای من . مولای من , تو زنده و حی هستی و من مرده ام . من قلبم مرده است ... تو و یاد تو هر چیز را زنده میکند , اما من , مرده ام , قلبم مرده است ... من می میرانم .. من آنگاه که غافل از یاد توام می میرانم. یادم قلبها را می میراند .مرا با یاد خود زنده گردان. مولای من.. مولای من.... تو بخشنده و سخاوتمندی ... و من بخیلم . تو از چشمه رحمت خود می بخشی و من ... یاریم کن مولای من . از رحمت خود به من ببخش ...و از جود و کرمت از من راضی باش... ای صاحب کرامتهای بزرگ.. بر محمد و خاندانش درود و رحمت فرست .............................................آم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)