صفحه 15 از 28 نخستنخست ... 511121314151617181925 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 279

موضوع: عارفانه های ناب و عکس و تصاویر متحرک اسلامی

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

پناه از شر بدی ها

"خدایا پناه می برم به تو از شور آزمندی , و تندی خشم , و چیرگی حسد , و کم طاقتی و ناخرسندی از روزی مقدر و تند خویی و زیاده روی در لذت جویی و پا فشاری بر باطل ...و پیروی هوای نفس و سر پیچی از راه راست و فرو رفتن در غفلت , و کوشش بیش از نیاز , و بر گزیدن باطل بجای حق , و پافشاری بر گناه .و کوچک نمایی خطا و بزرگ نمایی طاعت ... پناه می برم به تو از ناسپاسی در حق آن کس به ما نیکی کرده ... "و از نا سپاسی در حق تو که سر چشمه نیکی ها بوده و هستی . "و پناه می برم از یاری ستمگر و خوار نمودن ستم دیده و خواستن چیزی که حقم نیست و ندانسته سخن گفتن ." پناه می برم به تو از گمان بدی که به کسی برم و اندیشه ای که اوقات عمرم را تباه سازد و نیرویم را در راهی غیر از راه تو به کار اندازد . و نسبت به بندگانت بد بینم کند . و به امر دنیا فریبم دهد و به توانم غره ام کند . به تو پناه می برم ازسخن بیهوده و عمل ناپسند و هدر دادن عمر در آنچه برای آخرتم سودمند نیفتد ... " و از این که در دل خیال فریب کسی را بپرورم و شیفته کردار خود شوم و آرزو های دور و دراز کنم . "
    پروردگارم , "به تو پناه می برم از بد سرشتی و ناچیز شمردن کناهان کوچک و این که شیطان بر ما چیره شود یا روزگار ما را بیچاره کند . به تو پناه می برم از سرزنش دشمنان و نیازمندی به بندگان و زندگی در سختی و مردن بی توشه آخرت ... و از اسراف کردن و نیافتن روزی به مقدار . به تو پناه می برم از بزرگترین حسرت و بد ترین تیره بختی و بدسرانجامی و نا امیدی از پاداش نیک و فرود آمدن عذاب .خدایا , بر محمد و خاندان مطهرش درود و رحمت فرست و به رحمت بی پایان خود , من و همه مردان و زنان با ایمان را از آنچه گفته شد در امان دار ... ای مهربان ترین مهربانان ."

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

بخشش تو

خدایا. همانا بخشش تو از عمل من بالاتر است و همانا رحمت و مهربانی تو وسیع تر از گناهان من است .
    بار الها , اگر گناهان من نزد تو بزرگ است اما عفو تو از گناهان من بزرگ تر است .
    خداوندا , اگر من لز حمله کسانی که مشمول رحمتت می شوند نیستم اما رحمت تو از جمله نعماتی است که مشمول من نیز می شود . زیرا خود فرموده ای که رحمتت همه چیز را در بر می گیرد .
    برگرفته از ادعیه وارده در تعقیبات مشترکه نماز. مفاتیح الجنان

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

صبر

به نام خداوند بخشنده مهربان , خالق آسمانها و زمین , خالق هستی و جنبندگان .. آفریدگار توانا و بی همتا , هم او که انسان را آفرید و بین او و جفتش مودت و دوستی برقرار نمود . حمد و سپاس بی پایان او را که به واسطه رحمت واسعه خود نعمات بی نظیرش را بر ما ارزانی داشت , شکر آنها بر ما واجب گشت تا خالق هستی را بشناسیم و در برکاتش اندیشه کنیم . خداوندی که برای هدایت بندگان پس از رسول آخرینش , محمد مصطفی- که درود دو عالم بر او باد- دوازده ستاره درخشان و خورشید عالم تاب را یکی پس از دیگری از ذزیه پاک بانوی هر دو جهان -فاطمه زهرا – مقرر نمود و عالم را به نورشان روشن ساخت . پس اینان بزرگواران عالمند و خوبان وسروران هر دو جهان .
    پروردگارا , تو را به پاکی این خانواده قسم می دهم که مرا تنها مگذار . دراصلاح امورم مرا یاری کن . به من کمک کن تا به اصلاح آنچه که می توانم تغییر دهم بپردازم و آنچه را نمی توانم در آن تغییری ایجاد کنم بپذیرم . خداوندا کمکم کن تا به تزکیه نفس خویش مسلط گردم. مرا راهنمایی کن عوض دیدن عیبهای دیگران به درون خود بنگرم و امر خود را سامان دهم . خدایا , از تو مدد می خواهم در بهره گیری از صبر در زندگی ...که فرمودی "کمک بگیرید از صبر و نماز , که آن بسیار دشوار است مگر بر فروتنان ". پس از تو یاری می طلبم , ای که در همه حال ملجأ و پناه منی . به من صبری عطا کن که با آن از اشتباه دیگران چشم بپوشم و در تغییر امور تعجیل نکنم . خدایا , مرا یاری کن در فرو خوردن خشم , بسامان کردن کار بندگان , برملا کردن پسندیده ها و پوشاندن کارهای ناپسند , نرمخویی و فروتنی و خوش رفتاری و بردباری و خوشرویی , و پیشی گرفتن در فضیلتها , و سرزنش نکردن دیگران , و اندک شمردن کردار و کفتار نیک خود , اگرچه بسیار باشد , و بسیار شمردن کردار و گفتار بد خویش , اگرچه اندک باشد .
    ای معبود من , این ها را در من به کمال رسان و بر محمد و آلش درود و رحمت فرست . در آنچه باز می مانم تو یاریم کن و مرا در آنچه پسندیده است موفق بدار و از آنچه ناپسند است دور کن , ای مهربان ترین مهر بانان...
    با بهره گیری از فراز هایی از دعای مکارم اخلاق امام سجاد (ع)

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

طلب رزق

به نام خداوند خیر و نیکی
    خداوندا, به راستی نمی دانم که روزیم را در چه مکانی قرار داده ای و همواره در پی آن می گردم و سر گردانم و نمی دانم که در هواست یا در زمین ؟ در آسمان است یا در دریا یا بیابان ؟ و به دست کیست و از سوی کدام کس است ... اما میدانم که علم همه اینها نزد توست و وسیله اش به دست تو. و تویی که آن را پخش می کنی و به لطف خود به دست بندگان می رسانی .. بارالها , برای پیدا کردن آن ما را در رنج میفکن زیرا تو از به رنج انداختن ما بی نیازی اما ما به رحمت تو نیازمندم . خداوندا , پس آن را در دامان خود مان قرار ده و برای کسب آن ما را محتاج دیگران مکن . تویی عالم به غیب و آشکار. پس بر محمد و خاندان مطهرش درود و رحمت فرست واز سرچشمه بی پایانت , روزیت را بر ما فراوان گردان و طلبش را آسان کن و محل دریافتش را به ما نزدیک گردان ..ما را یقینی عطا کن که با آن از رنج طلب بیاساییم و اطمینانی خالص به ما بخش که دشواری کارها را از ما بردارد .
    آن وعده ای را که در وحی بر پیامبرانت آشکارا بیان کرده ای و به دنبال آن در کتابت به آ« سوگند خورده ای سببی ساز تا دل مشغولی ما را به رزقی که خود آن را بر عهده گرفته ای , و کاری که سامان دادن آن را ضمانت کرده ای پایان دهد . تو خود گفته ای و سخن تو راست ترین گفتار است : " روزی تان و آنچه به شما وعده داده می شود در آ سمان است ... سوگند به پروردگار آسمان و زمین که این سخن حق است ."
    پس بر بنده خودت از فضل و کرمت روزی اش را ارزانی کن زیرا تو صاحب فضل بزرگی . آمین.
    با بهره گیری از دعای بعد از نماز عشاء و دعای بیست و نهم صحیفه سجادیه امام زین العابدین (ع)

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

خداوندا, از تو امان می خواهم , در آن روز که مال و فرزند و همسر و علم هیچ نفع نبخشد و دفع بلا نکند , مگر آنکه با قلب سلیم در پیشگاه تو حاضر شود . و در آن روز سختی که گنهکاران به سیمایشان شناخته شوند , در روزی که نه فرزند به جای پدر جزا و کیفر شود و نه پدر جای فرزند . در آن روز فرمان از آن توست و هیچکس را بر دیگری قدرتی نیست . از تو امان می خواهم در روز سختی که هر کس از شدت هول و عذاب از برادر و مادر و پدر و همسر و فرزندانش می گریزد , و آرزو میکند که ای کاش می توانست آنان را و هر که در زمین است را فدای خود سازد و از عذاب برهد ... و هرگز کسی نجات نخواهد یافت مگر آ«که در سایه رحمت تو قرار بگیرد ... مولای من . مولای من , تو زنده و حی هستی و من مرده ام . من قلبم مرده است ... تو و یاد تو هر چیز را زنده میکند , اما من , مرده ام , قلبم مرده است ... من می میرانم .. من آنگاه که غافل از یاد توام می میرانم. یادم قلبها را می میراند .مرا با یاد خود زنده گردان. مولای من.. مولای من.... تو بخشنده و سخاوتمندی ... و من بخیلم . تو از چشمه رحمت خود می بخشی و من ... یاریم کن مولای من . از رحمت خود به من ببخش ...و از جود و کرمت از من راضی باش... ای صاحب کرامتهای بزرگ.. بر محمد و خاندانش درود و رحمت فرست .............................................آم

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

بخشش گناهان

خداوندا
    ببخش آن گناهان من را که پرده عصمت را می درد .
    ببخش آن گناهان من را که بدبختی را نازل می کند .
    ببخش آن گناهان من را که نعمت ها را بر من تغییر می دهد .
    ببخش آن گناهان من را که مانع اجابت دعا می شو د .
    ببخش آن گناهان من را که بلا را فرود می آورد .
    ببخش آن گناهان من را که امیدم را به تو قطع می کند .
    ببخش همه گناهانی را که دامنم بدان آلوده گشته ... و تمام خطاهایی که مرتکب گشتم ....آمین.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

طلب خیر

به نام خداوندی که سبب همه نیکویی ها اوست .
    خدایا , از تو می خواهم که به سبب دانش بی حد خود , برای ما خیر و نیکی را برگزینی . پس بر محمد و خاندانش درود فرست و از هر چیز برترین را نصیب ما فرما .
    به ما الهام کن آنچه را نیک و درست است , بدانیم و عمل کنیم و این را وسیله ای قرار ده تا به آنچه برایمان مقدر فرموده ای خشنود باشبم . و به حکمی که در حقمان کرده ای گردن نهیم . پس پریشانی و دودلی را از قلبمان بزدای و ما را به یقینی همانند یقین بندگان مخلص خود یاری فرمای .و مخواه که در شناخت آنچه برای ما برگزیده ای ناتوان مانیم , تا آنجا که حرمت تو در چشم ما اندک شود و آنچه مقدر کرده ای پیش ما ناپسند آید و به حالتی دچار شویم که از نیک فرجامی دور تر است و به غیر عافیت نزدیک تر .
    آنچه را که قسمتمان کرده ای و برای ما ناخوشایند است , محبوب ما گردان و آن حکم تو را که دشوار می پنداریم , آسان ساز.
    خداوندا , بر محمد و خاندان مطهرش درود فرست , بهترین درود هایی که بر بندگان خود فرستاده ای . پس رو به سوی تو دارم و رضای تو را طلب میکنم و پایان نیکی که تو برایم رقم زدی را می پذیرم . به تو ایمان می آورم و امید به در گاه تو دارم . زیرا تو نفیس ترین چیزها را می بخشی و بخشش های بزرگ می دهی و هرچه خواهی همان می کنی و تو بر هر کار توانایی .

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

وقت غروب

به نام خداوند بخشنده مهربان
    خداوندی که شب و روز را خود به تنهایی آفرید . بر هر یک حکمتی نهاد و در هر یک معیشتی . و آنگاه فرمود که به هنگام تبدیل این دو به هم او را یاد کنیم و ذکرش گوییم که آفریدگار اوست .. و این دو زمان , طلوع و غروب... راز ها نهفته است و تسبیحات جاری. آ فریدگان همه خدای خود می خوانند ... از هر قسم آفریده که بدانی در این دو زمان به ذکر او مشغولند و نامش را فریاد می کشند .. همه آفریدگان تسبیح میگویند ...جز انسان ... ان الانسان لربه لکنود... انسان وقت ندارد .. مشغول است ... سرگرم است ... مجنون است ...
    پروردگارا ما را برای چشم بر هم زدنی به خود وا مگذار
    آمین

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

با تو

تو آن خدایی که به پایان نمی رسی ، محدود نیستی ، وچون به صرتی مجسم نمی شوی ، به ادراک در نیایی . تویی که رقیبی نداری تا با تو رقابت کند و همتایی نداری که بر تو برتری یابد . پاک و منزهی ای خدای لطیف ، چه بسیار است لطف تو ؛ ای خدای مهربان ، چه بسیار است مهربانی تو ؛ ای خدای حکیم ، چه بسیار است دانایی تو؛ پاک و منزهی تو که به نیکی ها دست خود گشوده ای و هدایت همه از جانب توست ، و تو آن را به ما آموخته ای . پس هر که برای دین یا دنیای خود از تو چیزی خواست ، لطف و احسان تو را دریافت ...پس تو نیز به سبب رحمت بی پایانت ، زبان مرا به هدایت گویا کن و پرهیزکاری را به من الهام فرما ، و مرا به آن کاری که پاکیزه تر است موفق بدار و به هر چه پسندیده تر است برگمار . خدایا ، مرا به والاترین راه رهنمون باش و چنان کن که بر دین تو بمیرم و بر دین تو زنده شوم ... آمین

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

ساده

"ساده می نویسم . به تو , که تمام فضای تنهایی هام رو پر می کنی . .. به تو که همیشه نزدیکی... به تو که صدام رو می شنوی و به حرف دلم گوش می دی..
    ساده می نویسم برات که ساده گویی من چیزی از بزرگی و عظمتت کم نمی کنه . واسه تو که راز همه نجواهام پیش توه . و برای تو که تنها ترین تنهایی . برای تو که هر روز بارها وبار ها بهت میگم راضیم به رضات ... "

صفحه 15 از 28 نخستنخست ... 511121314151617181925 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)