صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 16 , از مجموع 16

موضوع: انواع سالاد

  1. #11
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض سالاد افغانی

    ● مواد لازم برای ۴ نفر
    ▪ نصف فنجان پسته
    ▪ نصف فنجان بادام پوست کنده
    ▪ نصف فنجان گردوی و پوست کنده
    ▪ نصف فنجان کشمش سیاه
    ▪ نصف فنجان کشمش سبز
    ▪ نصف فنجان زردآلو
    ▪ نصف فنجان گیلاس (خرد شده)
    ▪ یک فنجان شکر
    ▪ یک قاشق غذاخوری گلاب
    ▪ زمان لازم: ۳۰ دقیقه
    ● طرز تهیه
    ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته واجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پوست آن ها راحت جدا شود. آب را خالی کرده و اجازه دهید تا این مغزها خنک شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید.
    کشمش و زردآلو را بشویید، تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آنقدر آب بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید.
    پس ازمدتی مواد را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید تا هرگاه که خواستید آن را خنک میل کنید.
    ● ارزش غذایی
    ▪ چربی: ۸۲۵‎/ گرم
    ▪ چربی اشباع شده: ۵۲‎/ گرم
    ▪ چربی اشباع نشده مونو: ۸۱۰‎/ گرم
    ▪ چربی اشباع نشده چند گانه: ۲۱۱‎/ گرم
    ▪ چربی ترانس: صفر گرم
    ▪ کلسترول: صفر گرم
    ▪ سدیم: ۶۳ میلی گرم
    ▪ پتاسیم: ۷۰۸ میلی گرم
    ▪ کربوهیدرات: ۹۳ گرم
    ▪ فیبر رژیمی: ۷۶‎/ گرم
    ▪ قند: ۶۷۷‎/ گرم
    ▪ پروتئین: ۸۱۰‎/گرم
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  2. #12
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض سالاد پرتقال و پیاز

    60241e7ccf5d264b08188792ea9f0439در نظر اغلب ما سالاد، ترکیبی از سبزیجات مختلف شامل کاهو، کلم، گوجه‌فرنگی، خیار و مانند اینهاست.
    اگر می‌خواهید در این سرمای زمستان بدنتان در مقابل بیماری‌های فصل مصون بماند و از طرفی از خوردن مرکبات و آب آنها به روش معمول نیز خسته شده‌اید، این بار طرز تهیه سالادی را به شما آموزش می‌دهیم که مانند سالادهای رایج میوه‌ای، تنها از مخلوطی از میوه‌ها تشکیل نشده است بلکه ترکیبی است از مرکبات و سبزیجاتی مانند پیاز، نعنا و... که در دستور آن خواهید دید.
    این سالاد سرشار از ویتامین C بوده و برای سرماخوردگی بسیار مفید است.
    ● مواد لازم برای ۶ نفر:
    ▪ ۴ عدد پرتقال ریز
    ▪ ۲ عدد نارنگی
    ▪ ۲ عدد پیاز
    ▪ یک قاشق سوپ‌خوری زیره
    ▪ یک قاشق چای‌‌خوری پودر فلفل سیاه
    ▪ یک قاشق سوپ‌خوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
    ▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
    ▪ مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
    ▪ یک قاشق سوپ‌خوری آب لیموترش
    ▪ یک قاشق سوپ‌خوری آب پرتقال
    ● طرز تهیه:
    ۱) پوست پرتقال‌ها و نارنگی‌ها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانه‌دار از مقطع با قطر نیم سانتی‌متری حلقه‌حلقه کنید؛ پس از آن پیازها را نیز پوست‌ بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه‌حلقه خرد کنید.
    ۲) ظرف سالادخوری گودی آماده کنید و ابتدا برش‌های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه‌های پیاز را روی آنها بریزید.
    پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خرد‌شده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیموترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
    به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می‌افتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد.
    ۳ ) پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون‌سیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوش‌جان کنید
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  3. #13
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض سالاد پنج رنگ

    68f59dd296bd0848d7f5fe9234a729d5

    ● مواد لازم برای چهار نفر
    ▪ سه عدد خیار متوسط
    ▪ یک عدد پیاز قرمز کوچک
    ▪ یک فنجان زیتون سیاه
    ▪ نصف فنجان پنیر فتا
    ▪ یک و نیم فنجان گوجه فرنگی خرد شده
    ▪ یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
    ▪ سه برگ اسفناج یا چند برگ بزرگ شاهی
    ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
    ● طرز تهیه
    ابتدا خیارها را به خوبی شسته و سپس آنها را با پوست خرد کنید.
    پیاز را پوست گرفته و به خوبی ریز کرده و پنیر فتا را به مکعب های کوچک درآورید.
    گوجه فرنگی ها را در اندازه خیار برش داده و سپس تمام مواد را درون کاسه ای ریخته و با نوک چنگال به آرامی هم بزنید. سپس برگ های خرد شده جعفری را به آن اضافه کرده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به آن بپاشید، هسته زیتون را خارج کرده کنار کاسه را با برگ های شاهی یا اسفناج تزئین کنید
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  4. #14
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض سالاد تبوله ‌با انار و نعنا

    93a978efd5a5e5212ac37f42d9bc0aa7

    ● مواد لازم برای ۴ نفر:
    ▪ ۲۲۵ گرم یا یک و یک‌چهارم پیمانه بلغور گندم
    ▪ یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن)
    ▪ یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود)
    ▪ یک عدد ساقه کرفس
    ▪ ۳۰ میلی‌لیتر یا ۲ قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
    ▪ پوست رنده‌شده ۲ عدد لیموترش کوچک
    ▪ آب ۲ عدد لیموترش
    ▪ ۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود)
    ▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری نعنای تازه خردشده
    ▪ ۶ قاشق سوپ‌خوری جعفری تازه خردشده
    ▪ یک عدد انار (دان شده)
    ▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    ● طرز تهیه
    ۱) ابتدا کاسه بلوری‌ای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد.
    ۲) بلغور خیس‌خورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانه‌ریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود.
    ۳) قسمت سر تره‌فرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلال‌های ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید.
    ۴) حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو می‌کنند
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  5. #15
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    سالاد تخم مرغ و مایونز هندی

    ▪ مواد لازم؛ ۸ عدد تخم مرغ، نصف پیمانه مایونز هندی، سه قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، سس تند، چند برگ شاهی، نمک و فلفل به میزان لازم، نان تست شده در صورت دلخواه.
    ▪ طرز تهیه؛ تخم مرغ ها را آب پز کنید. از روی حرارت بردارید بعد از ۱۰ دقیقه آن را زیر آب سرد گرفته، آن را پوست بگیرید و برش دهید. در ظرف متوسطی تخم مرغ، مایونز هندی، پیاز، سس تند، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و غذا را با نان پوستت، شاهی و فلفل قرمز تزیین کنید.
    ▪ طرز تهیه مایونز هندی؛ یک پیمانه سس مایونز کم چرب را با یک قاشق چایخوری پودر کاری، یک قاشق چایخوری آب لیموی تازه، یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا وقتی مخلوط صاف و یکدستی به دست بیاید
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


  6. #16
    مدير باز نشسته
    تاریخ عضویت
    May 2010
    محل سکونت
    هرجاكه دل درآنجا خوش است
    نوشته ها
    6,578
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

    پیش فرض

    سالاد تند

    ● مواد لازم
    ▪ ۴۰۰ گرم لوبیا قرمز
    ▪ ۴۰۰ گرم لوبیا چشم بلبلی
    ▪ ۴۰۰ گرم نخود
    ▪ یک چهارم فلفل دلمه قرمز
    ▪ یک چهارم فلفل دلمه سبز
    ▪ شش عدد تربچه
    ▪ دو عدد پیازچه
    ▪ مواد سس مخلوط
    ▪ یک حبه سیر له شده
    ▪ یک قاشق چایخوری سس فلفلی
    ▪ یک قاشق مرباخوری زیره
    ▪ یک قاشق مرباخوری سس گوجه
    ▪ سه قاشق مرباخوری روغن زیتون
    ▪ یک قاشق مرباخوری آبلیمو
    ● طرز تهیه
    لوبیا قرمز، لوبیا چشم بلبلی و نخود را جدا از هم پخته و پس از آن در آبکش بریزید تا آب آن کاملاً جدا شود.
    سپس در یک ظرف مناسب حبوبات پخته شده را با فلفل دلمه قرمز و سبز خرد شده، تربچه ها که برش نازک داده شده و پیازچه های حلقه شده ریخته و به آرامی هم بزنید. در یک کیسه کوچک روغن زیتون، سس، فلفل، سیر له شده، زیره و آبلیمو را با نمک بخوبی مخلوط کنید.
    این سس را روی مخلوط درون کاسه بریزید و پس از این که یک ساعت در یخچال قرار دادید و آمیخته شد میل کنید
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/