نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: طلسم ناکامی‌های دایی با مایلی‌کهن شکست/ پرسپولیس بالاخره برد

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

پیش فرض طلسم ناکامی‌های دایی با مایلی‌کهن شکست/ پرسپولیس بالاخره برد

طلسم ناکامی‌های دایی با مایلی‌کهن شکست/ پرسپولیس بالاخره برد

تیم فوتبال پرسپولیس که در پنج بازی متوالی شکست را پذیرفته بود تا علی دایی از سمتش استعفا کند و البته خیلی زود برگردد، در هفته بیستم لیگ برتر با پیروزی برابر شاگردان مایلی کهن به این ناکامی بزرگ پایان داد و با یک پیروزی تسکین دهنده راهی تعطیلات شد. به گزارش خبرنگار مهر، در نخستین دیدار هفته بیستم دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر از ساعت 14:15 امروز پنجشنبه تیم های سایپا و پرسپولیس به قضاوت علیرضا فغانی و در حضور بیش از 10 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه تختی به مصاف هم رفتند که در پایان شاگردان علی دایی با یک گل برابر حریف خود به پیروزی رسیدند.
    در نیمه اول دو تیم فوتبال پایاپایی را به نمایش گذاشتند و هر چند پرسپولیس برتری محسوسی داشت اما نتوانست به گل برسد و علی دایی و محمد مایلی‌کهن برای نیمه مربیان راهی رختکن شدند.
    در نیمه دوم فوتبال بهتری را از سوی هر دو تیم شاهد بودیم که در این بین پرسپولیس فوتبال قابل قبول تری را به نمایش گذاشت و شاگردان محمد مایلی‌کهن کمی در لاک دفاعی فرو رفتند. در حالی که بازی دو تیم در 10 دقیقه پایانی با تساوی بدون گل در جریان بود، علی دایی یک تعویض کرد و اشپیتیم آرفی را به میدان فرستاد و این بازیکن در دقیقه 83 دروازه سایپا را باز کرد.
    شاگردان علی دایی که با قبول پنج شکست متوالی تا رده هفتم جدول رده بندی سقوط کرده بودند، بالاخره پیروز شدند تا علاوه بر شکستن طلسم ناکامی ها، 30 امتیازی شده و در خوشبینانه ترین حالت و در صورت شکست صنعت نفت آبادان تنها یک پله صعود خواهد کرد و در رده ششم قرار خواهد گرفت. سایپا نیز با 20 امتیاز همچنان در رده های پایین جدول قرار دارد.

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

محمد مایلی‌کهن: این پیروزی مبارک پرسپولیس و دایی/ فردوسی‌پور مرا پرسپولیسی نمی‌داند!

سرمربی تیم فوتبال سایپا گفت: در حالی که من 14 سال در تیم پرسپولیس بازی کرده‌ام ظاهرا عادل فردوسی‌پور مرا پرسپولیسی نمی‌داند. به گزارش خبرنگار مهر، محمد مایلی کهن در ابتدای نشست خبری دیدار تیم‌های سایپای البرز- پرسپولیس اعلام کرد: اگر دوربین نود در سالن کنفرانس ورزشگاه تختی وجود داشته باشد از گفتگو با خبرنگاران خودداری خواهد کرد و در توضیح این کار گفت: متاسفانه برنامه 90 به من کم لطفی کرده و من اگر میکروفون و دوربین این برنامه در سالن باشد صحبت نخواهم کرد.
    وی پس از آنکه مطمئن شد میکروفون و دوربین 90 در سالن نیست در خصوص دیدار تیم‌های سایپا و پرسپولس گفت:‌ بازی حساسی برای هر دو تیم بود هم تیم ما و هم تیم پرسپولیس به سه امتیاز بازی نیاز داشتند اما درعین اینکه بازی جانداری را از هر دو تیم شاهد بودیم اما موقعیت های گل چندانی روی دروازه‌ها ایجاد نشد و ما روی یک حادثه دروازه‌مان باز شد.
    وی با تاکید بر اینکه بارها به شاگردانش گوشزد کرده در زمان ارسال ضربات کرنر حواسشان به روی تیر یک باشد و به شرح وظایف خود عمل کنند،‌گفت: به تیم پرسپولیس و علی دایی تبرییک می‌گویم انشاءالله این پیروزی مبارکشان باشد. متاسفانه ما با وجود اینکه نیم فصل دوم را خیلی خوب شروع کرده بودیم اما امروز نتیجه خوبی نگرفتیم. بازیکنانم عملکرد خوبی نداشتند شاید این امر به خاطر فاصله کم بازیهای لیگ باشد که البته روی توانایی تیم پرسپولیس هم تاثیرگذار بود.
    وی با ابراز نارضایتی از عملکرد شاگردانش در دیدار مقابل پرسپولیس و با بیان اینکه آنها در بازی مقابل پرسپولیس بازیکنانی نبودند که می شناخته در پاسخ به خبرنگاری که پرسید آیا از پیروزی تیم پرسپولیس و این که سرخپوشان پس از 5 هفته به پیروزی رسیدند خوشحال هستید؟ گفت: طبیعی است که من از باخت تیمم ناراحتم و اینکه سالها در تیم پرسپولیس بازی کرده‌ام اما هر زمان که مقابل این تیم قرار گرفته‌ام فیلم بازی نکرده‌ام و با اینکه این تیم برایم عزیز است نهایت تلاش خود را برای پیروزی تیم‌هایم به کار گرفته‌‌ام.
    وی با تاکید بر این که تیم سایپا جوانمردانه بازی کرده است گفت: تیم من بسیار نجیب و مردانه بازی می‌کند و حتی در روزهایی که شکست می‌خوریم هیچگاه زمین و زمان را به هم نمی‌دوزیم.
    وی با ابراز تشکر از علی دایی و حبیب کاشانی که در پایان دیدار سایپا- پرسپولیس به رختکن نارنجی پوشان رفته‌اند این حرکت را مهمتر از حوادث و اتفاقاتی خواند که در زمین بازی رقم خورده است. مایلی کهن با طرح این موضوع افزود: قطعاً اگر فوتبال را به فوتبالی‌ها بسپارند خیلی از مشکلات این رشته ورزشی حل خواهد شد.
    در ادامه خبرنگار شبکه خبر از محمد مایلی کهن در خصوص شرایط این تیم پرسید که وی در پاسخ گفت: خوشحالم که امروز شما به جای دیگر همکارتان به ورزشگاه آمدید چون ایشان فقط یک سئوال را بلد است و از من می‌پرسد آیا شما از سرمربیگری تیم سایپا عوض نمی‌شوید و این سئوال را از مدیرعامل باشگاه نیز بارها پرسیده است. اینها نوعی کم لطفی است و به عقیده من حرکاتی هدایت شده است. یک خبرنگار قطعاً وظایفی غیر از این دارد و باید آن را پررنگ‌تر کند. همه من را می‌شناسند من اصلاً دنبال تخریب شخصیت دیگران نیستم چرا که کسی نیستم که بخواهم دیگران را تخریب کنم.
    وی گفت: شرایط ما در نیم فصل دوم بهتر شده. ما در قم مقابل صبا به نتیجه تساوی رسیدیم در حالی که می‌توانسیتم پیروز شویم. نفت را شکست دادیم و امروز هم باختیم. شرایط ما بهتر از نیم فصل اول است فقط در خط دفاع ضعف داریم که از عملکرد مدافعان در دو بازی گذشته رضایت دارم.
    وی با ابراز امیدواری از اینکه سایپا در ادامه مسابقات لیگ برتر به جایگاه بهتری در جدول رده بندی دست یابد در خصوص بی‌احترامی شیث رضایی به بازوبند کاپیتانی پرسپولیس گفت: من در این خصوص نظر خاصی ندارم. بنده در مقطعی پس از آقای علی پروین کاپیتان پرسپولیس بودم اما متاسفانه آقای فردوسی پور به این مسایل اشاره نمی‌کند و انگار ما را پرسپولیسی نمی‌داند من جزو نفراتی هستم که 14 سال متوالی برای پرسسپولیس بازی کرده‌ام و کفشهایم را در این تیم آویخته‌ام. پس از خداحافظی از فوتبال 5-4 سال در کادر فنی پرسپولیس کنار آقای پروین بودم و در آن مدت به موفقیت‌های زیادی رسیدیم.
    وی در ادامه افزود: آن موقع سر نبستن بازوبند کاپیتانی دعوا داشتیم. بعد از آقای پروین من باید بازوبند را می بستم اما به احترام آقای نورایی که فقط یک سال از هما به پرسپولس آمده بود و به خاطر اینکه رویم نمی‌شد جلوتر از ایشان وارد زمین شوم بازوبند را به آقای نورایی می‌دادم و حتی زمانی که تعویض می‌شدم بازوبند کاپیتانی را از کاپیتان‌های تیم نمی‌گرفتم.
    وی تاکید کرد: فکر نمی‌کنم شیث به بازوبند کاپیتانی پرسپولیس بی‌احترامی کرده باشد او در زمان ناراحتی شاید تصمیمی نادرستی گرفته باشد که به فکر شما حرکتش حرکتی زشت باشد.
    وی خود را مربی‌ای خواند که به بازیکنان جوان اعتماد می کند و در پاسخ به خبرنگاری که خواست در مورد شرایط تیم ملی اظهار نظر کند، گفت: من راجع به تیم ملی حرف نمی‌زنم چرا که در این نشست فقط باید در مورد دیدار سایپا مقابل پرسپولیس اظهار نظر داشته باشم. فقط برای تیم ملی در جام‌ ملت‌های آسیا آرزوی موفقیت می‌کنم.
    وی همچنین در پاسخ به خبرنگاری که گفت: ‌اگر دیدار شما با پرسپولیس به جای ورزشگاه تختی در کرج برگزار می‌شد، برایتان بهتر نبود، گفت: بالطبع اگر در کرج بازی می‌کردیم بهتر بود اما به دلیل اینکه البرز به تازگی استان شده است و شرایط برگزاری مسابقه میسر نبود بازی امروز در ورزشگاه تختی برگزار شد به این دلیل که ما پس از شکست‌ها آسمان را به زمین نمی‌دوزیم من این نکته را بیان نکردم.
    وی همچنین برنامه 90 را یک ابر برنامه خواند و گفت: من همیشه به برنامه 90 احترام گذاشتم اما عوامل تولید کننده این برنامه فقط مطالبی را پخش می کنند که خودشان می خواهند مثلاً جایی که من اظهار نظر میکنم و می‌گویم قطعاً این را پخش نمی‌کنید پخش می‌کنند تا نشان دهند همه مسایل را پوشش می‌دهند. متناسفانه برنامه 90 انتقادها را تاب نمی‌آورد و حاضر نیست یک دقیقه به دیگران وقت اظهار نظر بدهد.
    وی د ر ادامه افزود: من بیشترین تعامل را با برنامه 90داشتم و همیشه وجدان خودم را قاضی می‌کنم اگر هم اشتباهی داشتم قبول می‌کنم و گردن این و آن نمی‌اندازم.
    وی در خاتمه در پاسخ به خبرنگار برنامه 90 که گفت: آیا شما با شرایطی که تیم سایپا در جدول رده بندی دارد جایگاهتان در این تیم متزلزل نیست، گفت: شما هم جای خبرنگار شبکه خبر را گرفته‌اید! و محترمانه گفتید آیا من از سایپا اخراج نمی‌شوم؟ من به این سئوال بارها جواب داده ام و باز هم می‌گویم هر لحظه که در تیم سایپا باشیم به بودن در این تیم افتخار می‌کنم و هر زمان که به من بگویند برو می‌روم.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)