درمان دردهاي مزمن با كاشت تراشه هوشمند در نخاع! خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فناوري استراتژيك


پژوهشگران در استراليا بر روي طرحي كار مي‌كنند كه در آن با كاشت يك تراشه هوشمند مينياتوري در نخاع يا عصب‌هاي ديگر در بدن خواهند توانست مسير سيگنال‌هاي درد را بسته و از رسيدن آن‌ها به مغز جلوگيري كنند.
به گزارش سرويس فناوري ايسنا، اين وسيله قرار است در سال 2011 بر روي انسان آزمايش شود، اما پژوهشگران اطمينان دارند كه در مورد انسان نيز كارگر خواهد بود. .. ..
فناوري كاشت تراشه هوشمند موسوم به "حسگر و محرك عصبي قابل كاشت" (INS2) براي مقابله با دردهاي مزمن طي دو سال گذشته توسط آي.سي.تي. ملي استراليا(NICTA) در سيدني طراحي شده است.
تيم 10 نفره طراحان شامل كارشناسان زيست پزشكي، مهندسان برق و مكانيك، برنامه نويسان رايانه و كارشناسان فناوري نساجي بوده است.
به گفته دكتر جان پاركر، رييس بخش فناوري NICTA، هم اكنون وسايلي وجود دارند كه مي‌توانند براي مقابله با درد كمر كاشت شوند، اما از نظر اندازه شبيه يك جعبه كبريت هستند، در حالي‌كه وسيله كاشتني جديد حدود اندازه سر يك دانه كبريت است.
دكتر پاركر اظهار داشت: اين اندازه كوچك‌تر قابليت اعتماد وسيله را افزايش داده و به كاشتني اجازه مي‌دهد تا به نخاع نزديك‌تر شود.