با درود به تینای عزیز
از پست بسیار خوبتون تشکر و قدر دانی می کنم . بنده خودم در این زمینه مختصر مطالعاتی داشتم و با توضیحات بالا کاملن موافقم . و تمامی سعیم بر این هست که تلاش کنم تا کودک درونم رو همانگونه زنده و سرحال نگه بدارم. و اگر در برخی مواقع برخوردهایی از بنده سر میزنه که کودکانه به نظر میاد و در سایت بارها مشاهد شده و بر من خرده گرفته شده که از تو انتظار نمی رفت بخاطر سن و سالت و ... بخاطر برخورد کودک درونم نسبت به موارد پیش آمده بوده و کودک درون بیشتر زمانی که مسائل به احساسات و هیجانات و عقاید و خواسته های انسان روبه رو میشه بیشتر خودش رو نشون میده . البته بیان این مطلب به این منظور نبوده و نیست که خودم رو بابت اشتباهاتی که کودکانه انجام داده ام و می دهم و یا خواهم داد توجیح بکنم . و خدای ناکرده به دوستان بی احترامی کرده باشم که ایرادهای وارده بر من کاملن درست بوده , هست و خواهد بود .بلکه منظور تایید پست خوبتون هست و از شما بابت این پست کمال تشکر رو دارم .
در ضمن برای شکوفایی و زنده نگه داشتن کودک درون نگاه کردن روزی یک تا دو ساعت کارتون هم توصیه شده . خیلی خوبه که آدم بتونه کودک درونش رو زنده نگاه بداره اما با کنترل نه سرکوب . یعنی با استفاده از موارد توضیح داده شده و دو بعد دیگر وجودی یعنی والد و بالغ بتونه کنترل کودک درون رو به زیبایی در اختیار بگیره . تاکید میکنم کنترل نه سرکوب. به ما یاد دادند که آقا مرد گریه نمی کنه .آخه مگه میشه انسان بود و گریه نکرد ؟ مواردی ازین قبیل بسیار زیاد هستند اما امیدوارم با مطالعه و بررسی همه مون بتونیم کودک درون مون رو زنده نگاه بداریم و با کنترل اون توسط دو وجه دیگه به کمال انسانی مون نزدیکتر بشویم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)