سلام اقا حامد گل وگلاب
خوشحال شدم که شما هم مارو قابل دونستی وسوال پرسیدی
1-
2-چون اینجا همه مثل خودت همه مهربون واقا هستن واین باعث میشه که باهم مثل برادر باشیم ایشالا شما هم بیای قاطی ماها
3-والا هتل که نه با ما دانشجویی حصاب کن میارمت خونه خونهی ما 2 طبقه هست بالا مال منه میای باهم چند روز مجردی عشق وصفا میکنیم
4-راستش تبریز که پنیر نداره ما هم پاستوریزه میخوریم ولی پنیر محلی هست که مال یکی از ده های اطراف هست به اسم لیقوان که شهرت جهانی داره
5-این که خیلی به درد میخوره ولی تو سایت ما به جز موارد بیگانه ها(اسپمر ها) تاحالا استفاده نشده وامیدوارم استفاده نشه
6-خوب ارزورو که بگی براورده نمیشه حالا دوتا میگم که براورده نشه
-ارزو دارم اذر دانلود فیلتر بشه
-همهی دوستام توسایت بزارن برن
7-شما یکی از کابرهای اذردانلود هستین به ظاهر اسمتون حامده وعلاقه ی خاصی به راک دارید حالا اگه کم میدونیم تو این بخش مارو مطلع کن
8-الان بگم زشته راستش این سوال رو شما طرفای ظهر پرسیدی که یه پیرهن پوشیده بودم حالا از شانس ما وقت نشد جوابتون رو همون موقع بدم حالا باید بگم با عرض شرمندگی اقا منو شطرنجی کنید یه زیر پیراهن رکابی پوشیدمکد:http://forum2.azardl.com/showthread.php?t=464&page=11
9-به اندازه ای که لازم باشه
10-من اصولا خواب نمیبینم خوابم سنگینه یادم نمیاد
ممنون از سوالات داغت مخصوصا سوال 8 که منو اتیش زد خدا بگم چیکارت نکنه
حالا با اجازه با اینکه این صندلی داغ منه من یه سوال از شما میپرسم این (نمیشه..) چیه گذاشتی تو امضات بابا نا امید نباش دوباره تلاش کن حتما میشه![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)