مواد لازم :
ژله 3 بسته
خامه 400 گرم
گلابي 0.5 فنجان
سيب 0.5 فنجان
هلو 0.5 فنجان
آناناس كنسرو شيرين 0.5 فنجان
ژلاتين 200 گرم
خاك قند 5 قاشق سوپخوري
وانيل 0.5 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
براي تهيه اين ژله به دو قالب کوچک و بزرگي که داخل هم بيفتد و اطراف قالب کوچکتر 2 تا 3 سانتي متر با قالب بزرگتر فاصله داشته باشد احتياج داريم .
ژله را در 3 پيمانه آب جوش حل مي کنيم و 3 پيمانه آب سرد بآن مخلوط کرده و مايه را در قالب بزرگتر مي ريزيم قالب کوچکتر را در داخل ان قرار مي دهيم و داخل قالب کوچک تر را با وزنه يا يخ پر مي کنيم بنحوي که قالب بهيچوجه بالا نايستد و قالب را در يخچال مي گذاريم تا ژله کاملا بسته شود بعد ژلاتين را در کمي آب جوش حل مي کنيم و با خامه و خاکه قند مخلوط مي نمائيم و ميوه هاي آماده شده را در آن مي ريزيم وقتي ژله کاملا بسته شد از يخچال خارج مي کنيم وزنه ها را از داخل قالب بيرون مي اوريم و قالب کوچکتر را با آب نيم گرم پر مي کنيم و بلافاصله قالب را از ژله جدا کرده خارج مي نمائيم
با اين عمل قالب ژله اي داريم که ميان آن خالي است و خلوط خامه و خاک قند و ژلاتين و ميوه هاي خرد شده را داخل آن مي ريزيم و پر مي کنيم دوباره در يخچال مي گذاريم تا خامه نيز کاملا بسته شود بعد قالب را يک لحظه در آب نيم گرم قرار مي دهيم و طرف مناسبي را روي دهانه قالب قرار داده و ژله را در آن برمي گردانيم و اطراف ژله را با انواع کمپوت و خامه فرم گرفته در قبف زينت مي دهيم .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)