نكيك غذاي لذيذي است كه ميتوانيد صبحها به جاي نان و كره مربا آن را ميل كنيد يا عصرها كه دور هم جمع شدهايد به عنوان عصرانهاي لذيذ از خوردن آن لذت ببريد.
براي پخت پنكيك روشهاي زيادي وجود دارد. روشي كه ميخوانيد بسيار ساده است اما با يكي دو افزودني طعم آن متفاوت ميشود.
براي آماده شدن مواد اوليه آن بايد 10 دقيقه زمان صرف كنيد. پختش هم حدود 20 دقيقه وقت لازم دارد.
مواد لازم:
تخم مرغ: يك عدد (همزده شده)
روغن كانولا: 30 ميليگرم
باترميلك: 235 ميليگرم
جوششيرين: 5 گرم
نمك: اندكي
آردگندم: 70 گرم
طرز تهيه:
تخممرغ، باترميلك و روغن كانولا را در يك كاسه مخلوط كنيد. جوش شيرين، نمك و آرد را هم به آن اضافه كنيد و هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند و خميري يك دست درست شود.
ته يك ماهيتابه اندكي روغن بريزيد و بگذاريد روي شعله ملايم داغ شود. براي هر پنكيك به اندازه يك چهارم فنجان خمير كافي است. خميرها را يكي يكي در روغن سرخ كنيد. دو طرف آن كه به رنگ قهوهاي روشن در آمد پنكيك شما آماده است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)