اردیبهشت چه روزیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاخاب همیشه پارس است و دشمن ایران گجستگ
۱۰ اردیبهشت روز شاخاب پارس فرخنده باد.
همان گونه که همه می دانید امارات متحده تازی در تکاپو برای تغییر نام شاخاب پارس و ***** به ۳ جزیره استراتژیک تنب کوچک و بزرگ و بومسا(ابوموسی نامی تازه از سوی استعمار برای تازی جلوه دادن این جزیره می باشد.نام حقیقی آن بوم(سرزمین)+سا(پسوند مکان)=بومسا است.)است.
عرب هر که باشد به من دشمن است بد اندیش و بد خوی و اهریمن است
امارات تو آرزوی خوردن خوراک مخصوص مارمولک با شیر شتر و دسر ملخ در جزایر همیشه ایرانی شاخاب همیشه پارس را به گور خواهی برد.البته تو را درک میکنم... هنوز ۴۰ سال هم نداری و جوان هستی و آرزو بر جوانان عیب نیست... اما بدان گاهی آرزوهای نجس انسان را زود از گردش روزگار محو میکند.به ویژه اگر در برابر کشوری با مردم جان بر کف(برای حمایت از وجب به وجب خاکش همانگونه که خود می دانی و در گذشته نه چندان دور و دور و هر بازه زمانی تاریخ می توانی ببینی) قرار بگیری.
زشیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار
که تاج کیانی کند آرزو تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
پرچم ورجاوند ایران همواره بر فراز تنب کوچک و بزرگ و بومسا در اهتزاز بوده -هست و خواهد بود و در آینده نزدیک با یاری پروردگار در بحرین نیز دوباره به اهتزاز در خواهد آمد.
و به امید روزی که پرچم کشورمان در ابوذبی و شارجه و دبی برافراشته شود...
+ نوشته شده در 89/02/03ساعت 17:14 توسط امیر حسین | 30 نظر
زادروز تارنمای تاریخ ایران
به نام خداوند کیوان و هور
که چشم بد از خاک ایران به دور
شاخاب همیشه پارس است و دشمن ایران گجستگ
دوستان و بازدیدکنندگان گرامی ۱۸ فروردین ۸۵ برای من یادآور خاطرات بسیار خوبیست.
در ۱۸ فروردین ۸۵ من کار این تارنما را با نوشتاری پیرامون جشن فروردینگان(۱۹ فروردین) و پاسارگاد و با شعار همیشگی این وبلاگ یعنی پاینده باد ایران پوینده باد ایرانی و جاوید مرز پرگهر آغاز کردم.
امروز که به گذر زمان و اینکه ۴ سال است به صورت مستمر و بدون وقفه در اینجا نوشتارهایی برای شناساندن و بزرگداشت تاریخ و فرهنگ کشور بزرگ و پرگهرم ایران گذاشته ام به خود می بالم... اما گویی همین دیروز بود که این تارنما را درست می کردم و نخستین مطلب را نوشتم.(که در روزهای ابتدایی نوشتارها بسیار مبتدیانه بود ولی من آن ها را همان گونه و بدون ویرایش گذاشته ام تا یادآور روزهای نخست باشد.)
به هر روی از همه ی بازدیدکنندگان گرامی به خاطر کاستی ها و غلط هایی که احتمالن در نوشتارهای این وبلاگ است پوزش می خواهم و از یاری همه ی دوستان وبلاگ نویسی که برای پاسداشت تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم و سرافرازی و به اهتزاز درآوردن درفش ورجاوند کشور گرامی مان ایران در همه زمینه ها(علمی-اجتماعی-فرهنگی و ...)می نویسند از تارنمای بسیار خوب راه کوروش (که چهارمین پیوند است) که بسیار وبلاگ پرمحتوایی بود اما شوربخنانه دو سه سال پیش نویسنده آن(کوروش عزیز) خداحافظی کرد و دیگر مطلب نگذاشت و تارنمایش بسته شد.تا آخرین پیوند این وبلاگ صمیمانه سپاسگزار هستم.
به یاری پروردگار امیدوارم در سال پنجم این تارنما نوشتارهایی بهتر بگذارم.(البته به دلایل شخصی از شمار نوشتارهای این تارنما در سال پیش رو کاسته خواهد شد.)
پاینده باد ایران پوینده باد ایرانی جاوید مرز پرگهر
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)