مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=200 گرم
تخم مرغ=3 عدد
آرد سفید تفت داده=2 قاشق غذاخوری
بادمجان=نیم کیلو
سیب زمینی=250 گرم
فلفل دلمه ای کوچک=2 عدد
جعفری ساطوری=2 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده=2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی=1 قاشق غذاخوری
آبلیمو=3 قاشق غذاخوری
زعفران محلول در آب=2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه=به میزان لازم
پیاز کوچک=1 عدد
روغن زیتون=3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:

1. گوشت را با پیاز و یک فلفل دلمه ای خرد شده و کمی نمک و فلفل و زردچوبه تفت داده تا آب گوشت جمع شود.
2. رب گوجه فرنگی و آبلیمو را در نصف لیوان آب حل کرده به گوشت اضافه کنید تا با حرارت ملایم بجوشد و آب آن جمع شود.
3. بادمجان ها را پوست گرفته و به حلقه هایی با ضخامت یک سانت برش زده پس از شستن با آب نمک، با کمی روغن و روی حرارت ملایم سرخ کنید . سپس ساطوری کرده و روغن اضافی ان را بگیرید.
4. سیب زمینی ها را پخته پوست گرفته رنده کنید.
5. سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده ها را خوب زده و تمام مواد آماده شده که عبارت است از بادمجان،سیب زمینی،گوشت،یک عدد فلفل دلمه ای خرد شده،پیاز سرخ شده،جعفری ساطوری،آرد تفت داده،بیکینگ پودر که در یک قاشق آب سرد حل شده،زعفران،نمک و فلفل را به آن بیفزایید.
6. سفیده تخم مرغ ها را با همزن خوب زده تا برفی شود و آن را به مواد آماده شده اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
7. قالب گردی را که گنجایش مواد را داشته باشد انتخاب کرده مقداری روغن در آن ریخته روی حرارت قرار دهید تا کاملا گرم شود.سپس تمام مواد را در قالب ریخته و یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید.
8. قالب را روی پنجره وسط در فری که قبلا گرم شده با حرارت متوسط 175 درجه سانتیگراد به مدت 45 تا 60 دقیقه قرار دهید. سپس غذا را از فر بیرون آورده بعد از ولرم شدن آن را از قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید و اطراف آن را با سبزیجات تزئین کنید.
نکته: برای اینکه پودینگ راحت تر از قالب جدا شود می توان 2 قاشق غذاخوری پودر سوخاری را کف قالب پاشید و یا از کاغذ روغنی استفاده کرد.