مواد لازم:
سيب زميني پوست كنده= 500 گرم
گوشت چرخ كرده= 250 گرم
پياز متوسط= 2 عدد
روغن مايع= 4 قاشق سوپخوري
تخم مرغ آپ پز= 3 عدد
جعفري خرد كرده= 3 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي =1 قاشق سوپخوري
كره= 150 گرم
نمك و فلفل= به اندازه كافي
طرز تهیه:
پياز را خرد كرده و در داخل روغن سرخ مي كنيم. گوشت چرخ كرده را با پياز مخلوط مي كنيم و مي گذاريم تا روي حرارت آب پياز و گوشت كشيده شود و گوشت تفت داده شود. سپس رب گوجه فرنگي را در يك ليوان آب حل كرده، نمك و فلفل اضافه مي كنيم و آن را روي گوشت و پياز مي ريزيم و بعد از دو جوش، تخم مرغ هاي پخته شده را داخل آن رنده مي كنيم. جعفري هاي خرد شده را نيز اضافه مي كنيم و بعد از چند ثانيه مواد را از روي حرارت بر مي داريم. داخل سيب زميني ها را خالي مي كنيم به طوري كه ته آن آسيب نبيند و سوراخ نشود. سپس سيب زميني ها را در كره مايع مي غلطانيم و داخل آنها را با مواد آماده شده پر مي كنيم و در ظرفي مي چينيم و 2 قاشق كره و نصف ليوان آب نيز اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا بپزد. مي توان سيب زميني ها را داخل دو ظرف نسوز چيد و در فر گذاشت و در درجه حرارت 350 درجه فارنهايت و يا در كيك پزهاي خانگي پخت.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)