1) بوجاري :
جو در فصل برداشت خريداري شده و در دو سيلوي 800 تني و هشت سيلو 700 تني ذخيره مي شوند.جو دريافتي طي دو مرحله بوجاري مي شود.الك مرحله اول كاه و كلش و تخم ريز علف را جدا مي كند.مرحله دوم بوجاري بر حسب نياز واحد مالت سازي در طي سال انجام مي شود و با دقت بيشتري الك و بوجاري صورت مي گيرد. توسط دستگاه خاك گير و سنگ جمع كن سنگها جداسازي مي شوند.توسط سرند نيمه دانه گير جوهاي شكسته جدا مي شوند زيرا احتمال دارد جوانه زني را با مشكل روبرو كند.
2) واحد مالت سازي :
شامل مراحل شستشو و خيساندن, جوانه زني, كوره مالت سازي, پوست گيري از مالت مي باشد.
خيساندن : در هر مرحله 8 تن جو را خيس كرده و در طول شبانه روز 2 مرتبه اين كار صورت مي پذيرد.جو به حوضچه هاي مخصوصي هدايت مي شود و به اين حوضچه ها آب اضافه مي شود تا جو 40 %رطوبت جذب كند.گاهي اوقات در اين مرحله از تركيبات قليايي هم استفاده مي شود تا پوسته را نازك كرده و جوانه زدن را تسريع كند.در ادامه تركيبي نظير فرمالين اضافه مي شود تا علاوه بر ضد عفوني كردن بيشتر حالت قليايي بوجود آمده را هم خنثي كند.دانه هاي جو تا حدود 48 ساعت در اين حوضچه ها مي توانند باقي بمانند.
جوانه زني : در سالن جوانه زني جو در دماي 22-18 درجه سانتيگراد و رطوبت نسبي 95-90 % بمدت 7-5 روز باقي مي ماند در طي اين مدت آنزيمهاي خفته شروع به فعاليت كرده ونشاسته را به قند تبديل مي كنند.روزي چند بار دانه ها جابجا مي شوند تا ريشه ها به هم گره نخورد و عمليات هوادهي (هواي خنك و مرطوب را با فشار به زير دانه ها مي فرستند.) و رشد دانه ها تسريع شود.
كوره مالت سازي : در كوره مالت سازي جو بوسيله حرارت برشته شده و جوانه ها از بين مي روند.بتدريجدر مدت 50-25 ساعت دما از 45 درجه سانتيگراد به 85 درجه سانتيگراد مي رسد و محصول بدست آمده كه حاوي رطوبت اندكي است (حدود 6 %) اصطلاحا مالت ناميده مي شود.
دستگاه پوست گير مالت : يك استوانه گردان در حال چرخش است و باعث جداسازي پوست مالت مي شود. در دستگاه ريشه گير ريشه هاي خشك شده جداسازي مي شوند ,زيرا سرشار از پروتئين بوده و در توليد مالت مشكل بزرگي را بوجود مي آورند. در ادامه دانه ها الك شده و به سيلوي ذخيره مالت فرستاده مي شوند.