••๑۩๑۞๑۩๑ تزئین کیک ๑۞๑۩๑ ••
روش 1. شکلات سفید :
ابتدا شکلات سفید را رنده کرده و روی بخار کتری آب می کنیم و درون کیسه ای بریزید
سپس سمت بسته کیسه را با قیچی خیلی نازک برش دهید.
k201k202
روش 2. قهوه :
می توان قهوه را با کف دست و کمی فشار ، روی خامه چسباند.
k203
می توان از شابلون هم استفاده کرد :
k208k204
k205
k206
k207
روش 3.

ابتدا شکلات را رنده کرده و روی بخار کتری آب می کنیم
سپس آنرا روی سطح چرب خنک مانند شکل زیر پخش می کنیم
و بعد با کارد می بریم و لوله می کنیم و از آن برای تزئین استفاده می کنیم.
g201
g202
g203
روش 4:
ابتدا شکلات را مانند شکل زیر با چاقو خرد کنید.
sh20128229
سپس آن را در ظرفی رو بخار کتری آب کنید و درون کیسه ای بریزید.
sh20228229
سمت بسته کیسه را با قیچی خیلی نازک برش دهید.
sh203
بعد با فشار دادن کیسه روی سطح کیک خود مانند شکل زیر طراحی کنید.
sh204
می توانید اینکار را روی یک سطح چرب خنک انجام داده و
پس از سرد شدن آن را با چاقو برداشته و استفاده کنید.