عاشق ماندن پس از ازدواج! چگونه؟
در خصوص عشق، ارتباط، ازدواج و چگونه عاشق ماندن، یك نكته اساسی وجود دارد و آن، این است كه ارتباط عالی و بینقص تصادفی به دست نمیآید.
در حقیقت این موضوع نه تنها در مورد ارتباطات شما بلكه در مورد هر چیز دیگر در زندگی صحت دارد. هیچ چیز تصادفی اتفاق نمیافتد و هر رویدادی دلیلی دارد. مثلا زوجهایی را در نظر بگیرید كه عاشق هم شده و عشقشان پایدار باقی مانده است. عاشق شدن و عاشق ماندن دو مقوله كاملا متفاوت است.
عاشق شدن به مراتب آسانتر از عاشق ماندن است، اما در خصوص زوجهایی كه به هر دو موضوع رسیدهاند و علاوه بر عاشق شدن، عشقشان پایدار باقی مانده، این سوال مطرح است كه آنها چه كردهاند؟ آنها چگونه بر مشكلات فائق آمده و امری را كه به نظر میرسد اكثر زوجها قادر به تحقق آن نیستند، انجام دادهاند؟
واقعیت این است كه چند روش وجود دارد كه آتش عشق میان همسران را همواره شعلهور نگه داشته و ارتباط آنها را با هم همچنان مطلوب نگه میدارد. در این میان سه راز وجود دارد كه با بهكارگیری آنها میتوانید عشق خود را تا آخر عمر تضمین كنید:
رازز اول:استفاده از كلمات جادویی
همسرانی كه همواره عاشق هم هستند، متفاوت از دیگر زوجینی كه همواره در ارتباطاتشان مشكل دارند، با یكدیگر صحبت میكنند.
نه تنها این زوجین به طور متفاوتی با هم صحبت میكنند، بلكه از كلمات متمایزی نسبت به سایرین در حین صحبت استفاده میكنند.
آنها از «كلمات جادویی» استفاده میكنند، به طوری كه به جای ایجاد دعوا بینشان، باعث عشق بیشتر در میانشان خواهد شد.
آنها از كلماتی استفاده میكنند كه همسرشان را به جای كسل شدن، علاقهمند به صحبت میكند.
در هر ارتباطی، این كلمات هستند كه میتوانند خاصیت شفابخشی یا خصلت ضربهزنندگی داشته باشند. واقعیت این است كه كلمات میتوانند باعث عاشق ماندن زوجین یا از بین رفتن ارتباط آنها و حتی رسیدن به مرحله طلاق و جدایی شود.
كلمات معجزه میكنند. اگر كلمات نادرست را در جای ناصحیح استفاده كنید، ارتباط شما تبدیل به جهنم میشود؛ اما استفاده از كلمات صحیح در مكان مناسب میتواند معجزه كند.
این كلمات جادویی قلب شما و همسرتان را میگشاید و عشق بیشتری خلق كرده و باعث عمق یافتن رابطه عاشقانه شما با همسرتان خواهد شد.
كلماتی وجود دارند كه شما میتوانید بارها و بارها از آنها استفاده كنید تا ارتباطتان با همسرتان بهتر شود. 8 كلمه زیر و چگونگی استفاده از آنها میتواند زندگی شما را دگرگون كند:
«به خاطر این كه ارتباطمان برای من خیلی مهم است...»
با گفتن این كلمات، همسرتان طالب خواهد بود تا بقیه جمله را بشنود و بداند كه اهمیت ارتباط شما با او موجب چه خواهد شد. این كلمات، اهمیت عشق شما را به همسرتان مشخص میكند.
پس از به كار بردن این عبارت شما میتوانید درخواستی را مطرح كنید یا به نكتهای كه اخیرا از خود كشف كردهاید، اشاره كنید.
در همین جا مناسب است كه به نكتهای اشاره شود. خوب است بدانید كه دلایل زیادی وجود دارد كه باعث ایجاد چالش میان افراد میشود كه 5 مورد عمده آنها عبارتند از:
1ـ ترس
2ـ باورها و شرایط اجتماعی كه به درد ما نمیخورند
3ـ تمایل به این كه همواره حق با ماست
4ـ گوش نكردن به طرف مقابل
5ـ فرار كردن
ترس، قاتل خاموش روابط عاشقانه شما با همسرتان است. اگر از بسیاری از افراد بپرسید كه آیا در ارتباطاتشان ترس وجود دارد احتمالا پاسخ منفی خواهند داد.
اما اگر بیشتر به ارتباط آنها توجه كنید خواهید دید كه آنها احساسات واقعی خود را مخفی میكنند، چراكه از عكسالعمل همسرشان نامطمئن هستند. این درواقع همان ترس است.
شرایط اجتماعی و باورهای غلط ما هم در برخی موارد باعث مشكلات ارتباطی و حتی اثرات جبرانناپذیری میشود. مثلا خانمی را میشناسم كه تنها به خاطر این كه به احساسات همسرش لطمه نزند با او ازدواج كرده است. این مساله میتواند خطرناك باشد. او تنها به این دلیل كه به احساسات همسرش صدمه وارد نكند به زندگی ناخوشایند خود ادامه میدهد، چراكه از كودكی به او اینطور آموزش داده شده است.
یكی دیگر از دلایل رایج چالشها در ارتباطات زناشویی، این است كه افراد تصور میكنند حق با آنهاست. با این تفكر، درواقع دیوارهای محكمی در اطراف خود میسازند كه از ارتباطات سالم جلوگیری میكند.
بهتر است هرگاه احساس كردید كه حق با شماست به این سوال فكر كنید: میخواهید حق با شما باشد یا زندگی عاشقانهای با همسرتان داشته باشید؟
چهارمین چالش، گوش نكردن به حرف طرف مقابل است. برخی هم گوش میدهند اما سعی نمیكنند تا حرف دیگری را بفهمند چون از نقطه نظر خود به گفتههای طرف مقابل گوش میدهند. حقیقت این است كه اگر شما به حرف همسرتان به قصد فهم و درك آن توجه نكنید، بینتان فاصله میافتد.
مورد آخر، نوع واكنشی است كه شما در هنگام كشمكش با همسرتان نشان میدهید. وقتی ناسازگاری بالا میگیرد بیشتر ما سعی میكنیم هر كاری برای اجتناب از ادامه روند بحث و نزاع در پیش بگیریم. وقتی به جای ماندن و حل بحث، سعی میكنیم از موضوع فرار كنیم مشكلات عمدهای ایجاد میشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)