نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: يك خواننده ديگر هم ممنوع التصوير شد

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,069
    تشکر تشکر شده 
    4,117
    تشکر شده در
    2,249 پست
    قدرت امتیاز دهی
    866
    Array

پیش فرض يك خواننده ديگر هم ممنوع التصوير شد

يك خواننده ديگر هم ممنوع التصوير شد

"من در زمان آقای صفارهرندی (وزیر وقت ارشاد) این مسئله را مطرح کردم و ایشان مسئله را به مقام پایین تر ارجاع داد اما در نهایت توفیقی در وضعیت کتاب حاصل نشد و در حال حاضر 5 سال است این کتاب در انتظار چاپ است. من و امثال من خطوط قرمز را بهتر از هر کسی می دانیم
    - امین الله رشیدی آواز خوان پیشکسوت ایرانی کتابی نوشته است با نام "ایران در رهگذر زمانه" که خاطرات خود اوست. اما وزارت ارشاد دولت فعلی برایش هشتاد و هشت مورد حذف و اصلاح بریده، از جمله اینکه به او گفته اند عکس استاد ابوالحسن خان صبا موزیسین نامدار ایرانی نباید در کتاب چاپ شود!
    این خواننده و آهنگساز در گفت و گوئی با خبرگزاری مهر از بلاتکلیف ماندن کتاب حجیمی که درباره تاریخ موسیقی ایران نوشته است گله کرد و گفت: "عنوان این کتاب "ایران در رهگذر زمانه" و حجم آن حدود 700 صفحه است اما متاسفانه بعد از 5 سال از بلاتکلیف ماندن در وزارت ارشاد به من گفته‌اند 88 مورد اصلاحیه و حذف دارد. یکی از این موارد مربوط به محبوب‌ترین و نجیب‌ترین چهره موسیقی ایرانی ابوالحسن خان صبا است که گفته‌اند نباید عکس او در کتاب چاپ شود.
    " رشیدی اضافه کرد: "من در زمان آقای صفارهرندی (وزیر وقت ارشاد) این مسئله را مطرح کردم و ایشان مسئله را به مقام پایین تر ارجاع داد اما در نهایت توفیقی در وضعیت کتاب حاصل نشد و در حال حاضر 5 سال است این کتاب در انتظار چاپ است. من و امثال من خطوط قرمز را بهتر از هر کسی می دانیم و اگر نمی‌دانستیم سفرنامه‌ای که قبلاً‌ نوشته بودم چاپ نمی‌شد اما گویا متاسفانه مسئولان قصد ندارند به بزرگان عرصه موسیقی ارج بنهند.
    وی ادامه داد: "مسئله دیگر این است که متولی رسمی هنر ما مشخص نیست؛
    گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ

2. 2 کاربر مقابل از Sara12 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)