صفحه 1 از 11 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 109

موضوع: کاریکاتور روز

موسس و مدیر
    نمی‌دانم در کدامین کوچه جستجویت کنم ؟ آسوده بخواب مادر بیمارم
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    حالت من : Khoonsard
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

کاریکاتور روز

روزنامه السفیر لبنان امروز در کاریکاتوری "مجسمه آزادی آمریکا" را به تصویر کشیده است. به این صورت که از این مجسمه چیزی جز یک مترسک باقی نمانده است.
    567513 orig

امروز به دو کاریکاتور از روزنامه الرایه قطر اشاره می کنیم. در کاریکاتور نخست به مسئله عقب نشینی آمریکا از عراق اشاره شده که سرباز آمریکایی در حال خروج از خاک این کشور است و در حالی که لنگه کفش خود را جا گذاشته است. این لنگه کفش از پشت سر برایش پرتاب شده است.
    567515 orig

در کاریکاتور دوم روزنامه الرایه به مسئله از سرگیری مذاکرات مستقیم سازش توجه شده است. طرف اسرائیلی "مستقیما" هفت تیرش را به سمت مغز طرف فلسطینی نشانه رفته و مذاکره کننده فلسطینی نیز خواهان صلح و سازش است.
    567514 orig

روزنامه البیان امروز کاریکاتوری با توجه به بمباران اخیر موگادیشو به وضعیت بحرانی در سومالی اشاره کرده است. طراح کاریکاتور حروف لاتین SOMALI را به شکل اسکلت ماهی به تصویر کشیده است.
    567516 orig

روزنامه الایام بحرین امروز در کاریکاتوری به مشکلات پیش روی عراق اشاره کرده است. به این صورت که خواست ملت عراق برای حکمفرمایی امنیت و آشتی (میان جریان های سیاسی) به در بسته خورده است، البته عامل تروریستی هم از فرصت (مشغولیت جریان های عراقی) به خوبی استفاده کرده و از پنجره وارد شده است.
    567517 orig

روزنامه الاتحاد امارات امروز در کاریکاتوری با تیتر "طرز تهیه" به عوامل رشد تروریسم توجه داشته است. بر این اساس فقر و ناآگاهی از اصلی ترین عواملی هستند که موجبات تروریسم را به وجود می آورند.
    567518 orig

روزنامه الوطن قطر امروز در کاریکاتوری با تیتر "اسرائیل برای شهرک سازی آماده می شود" نگاهی انتقادی به از سرگیری مذاکرات مستقیم سازش داشته است. در این کاریکاتور نتانیاهو سر پرنده صلح را جدا کرده و به جای آن شهرکی جدید را بنا نهاده است.
    567511 orig

روزنامه عکاظ عربستان نیز در کاریکاتور روز خود به سردرگمی تشکیلات خودگردان فلسطین در مذاکرات سازش توجه کرده است. به این ترتیب که مذاکره کننده فلسطینی در هر مسیر مذاکرات مستقیم و غیر مستقیم رو به پرتگاه قرار دارد. البته وی در حال حاضر برگه مذاکرات مستقیم را در دست دارد.
    567510 orig

روزنامه الوطن عربستان نیز با توجه به حملات تروریستی هفته های اخیر در عراق به چالش های پیش روی مردم این کشور در مسئله امنیت و ثبات اشاره کرده است.

567512 orig
    زندگی در بردگی شرمندگی است * معنی آزاد بودن زندگی است
    سر که خم گردد به پای دیگران * بر تن مردان بود بار گران

2. کاربر مقابل از Mohamad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

147544 413

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

روزنامه البیان چاپ امارات رژیم صهیونیستی را همچون خروسی به تصویر کشیده که ابومازن رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از آن انتظار تخم گذاشتن دارد. این کاریکاتور بر بیهوده بودن مذاکرات مستقیم سازش با رژیم صهیونیستی که هیچ نتیجه مثبتی برای فلسطینی ها به همراه نخواهد داشت اشاره دارد.
    567814 orig

پایگاه اینترنتی الجزیره در سایت خود با اشاره به موضوع مذاکرات کاریکاتوری را به تصویر کشیده که در آن رژیم صهیونیستی به شکل یک تانک طراحی شده و در حال زیر گرفتن ابومازن است. این در حالی است که رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین علیرغم نابودی همچنان خطاب به صهیونیست ها اعلام می کند که به صلح پایبند است!
    567813 orig

الوطن عربستان سعودی نیز مذاکرات مستقیم سازش را در بخش کاریکاتور خود گنجانده است. در این کاریکاتور بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و ابومازن بر سر میز مذاکره نشسته اند که نتانیاهو در آن اعلام می دارد که رژیم صهیونیستی در هر روند سازشی به میزان 99 درصد به توسعه شهرک ها و حفظ شهرک های احداث شده در اراضی اشغالی فلسطین پایبند است و در مقابل ابومازن نیز اعلام می کند که در چنین شرایطی به میزان تنها یک درصد از صلح حمایت می کند.
    567809 orig

روزنامه الاتحاد امارات نیز مذاکرات مستقیم سازش را تیتر یک ستون کاریکاتور خود قرار داده است و در آن نخست وزیر رژیم صهیونیستی را به شکل یک آشپز و روند صلح را به شکل یک ظرف غذا به تصویر کشیده و آن را به طرف فلسطینی تقدیم می کند حال آنکه در زیر این ظرف مواد منفجره و نارنجک قرار داده است و در واقع هدف وی از مذاکرات نابودی قضیه فلسطین است.
    567808 orig

روزنامه الشرق الاوسط چاپ لندن نیز فلسطین را به شکل یک کبوتری به تصویر کشیده است که در حال له شدن بر زیر سنگ روند صلح است.
    567811 orig

پایگاه خبری فلسطین الیوم در بخش کاریکاتور خود به استراتژی آمریکا در مبارزه با تروریسم اشاره کرده است. در این تصویر آمریکا خطاب به اعراب می گوید: ما القاعده را ریشه کن می کنیم و خود به جای آن مستقر می شویم این است استراتژی آمریکا در مبارزه با تروریسم.
    567807 orig

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

روزنامه فرامنطقه ای القدس العربی امروز در بخش کاریکاتور روز خود با تیتر "پایان جنگ در عراق را اعلام می کنیم" به تناقضات اظهارات اخیر "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا اشاره کرده است. بر این اساس، رئیس جمهور آمریکا که خود در معرض آتش قرار گرفته در صدد خاموش کردن آتش جنگ در عراق است!
    568217 orig

روزنامه الرایه قطر نیز امروز به تلاش آمریکا برای مهار بحران های به وجود آمده توسط خود اشغالگران (القاعده) در افغانستان، پاکستان و یمن اشاره کرده است. به طوری که سرباز آمریکایی که در حال جلوگیری از نشتی در افغانستان و پاکستان است، از مهار این مسئله در یمن بازمانده است.
    568220 orig

روزنامه الایام بحرین امروز در کاریکاتوری با تیتر"خارج از دسترس تا زمان توافق آتی" صندلی نخست وزیری در عراق را به تصویر کشیده است. طراح کاریکاتور به مسئله انتخاب نخست وزیر در عراق اشاره کرده که با وجود گذشت 6 ماه از انتخابات پارلمانی همچنان در پی عدم توافق جریان های سیاسی توافقی بر روی آن به وجود نیامده است.
    568222 orig

روزنامه السفیر لبنان در ستون کاریکاتور روز خود نگاهی طنز به رای صادر شده از دادگاه بین المللی جنایات جنگی (لاهه) در زمینه بازداشت عمر البشیر داشته است. بر این اساس، رئیس جمهور سودان که اخیرا بدون هیچ مشکلی به کنیا سفر کرده و به سودان بازگشت، کارت پستالی برای "مورینو اوکامبو" دادستان کل دادگاه لاهه ارسال کرده و روی آن نوشته است: "اهدایی به دادستان کل دادگاه بین المللی جنایات جنگی... از طرف عمر البشیر"
    568219 orig

روزنامه الوطن عربستان نیز در کاریکاتوری امروز به عدم بازداشت "عمر البشیر" رئیس جمهور سودان در سفر به کشورهای خارجی با وجود صدور رای دادگاه بین المللی جنایات جنگی لاهه شاره کرده است. بر این اساس، رئیس جمهور سودان بدون هیچ مشکلی به کشورهای خارجی سفر کرده و وزنه دادگاه لاهه را زده است.
    568216 orig

روزنامه الشرق الاوسط امروز در بخش کاریکاتور روز به مشکلات ملت افغانستان اشاره کرده که از یک سو با طالبان روبرو هستند و از سوی دیگر با فساد در بخش های دولتی. البته تیر سومی هم به پشت ملت افغانستان فرورفته که می تواند اشغال این کشور توسط نیروهای بیگانه باشد.
    568218 orig

روزنامه الوطن قطر در ستون کاریکاتور روز خود به مسئله تروریسم در یمن به ویژه در جنوب این کشور اشاره کرده است. براین اساس، خنجری که از نمادهای قدیمی مردم یمن از است پر از تسلیحات و انواع بمب شده است.
    568215 orig

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست
    قدرت امتیاز دهی
    24982
    Array

روزنامه الشرق الاوسط در ستون کاریکاتور امروز خود به فاجعه بار بودن مذاکرات سازش برای طرف فلسطینی توجه داشته است. طراح کاریکاتور با نگاهی انتقادی طرف فلسطینی را به تصویر کشیده که مسیر مذاکرات را بر روی لبه چاقویی خونین طی می کند و پس از طی تمام مسیر طرف اسرائیلی به وی اعلام می کند "بازگشت به نقطه صفر مذاکرات".
    568481 orig

روزنامه فرامنطقه ای الحیات امروز در بخش کاریکاتور روز خود نگاهی انتقادی به وعده خروج نظامیان آمریکایی از عراق داشته است. به این صورت که سرباز آمریکایی با گریختن از عراق وارد افغانستان شده و در آنجا هم در حال غرق شدن است.
    568484 orig

روزنامه القدس العربی امروز در کاریکاتوری مذاکرات سازش را به گرفتن فال قهوه برای طرف فلسطینی تشبیه کرده است. البته طرف فلسطینی که با چمدانی پر از مدارک و اسناد به میز مذاکرات آمده منتظر است ببیند نتیجه فال قهوه آمریکایی- اسرائلیلی چه می شود.
    568479 orig

روزنامه الاتحاد امارات امروز در ستون کاریکاتور روز خود به به مذاکرات تشکیل دولت عراق توجه داشته است. طراح کاریکاتور شخصیت های عراقی که در زمینه تشکیل دولت فعالیت می کنند را در خودرویی بدون راننده ترسیم کرده است که اطراف آن بمب و نارنجک در حال انفجار است.
    568487 orig

روزنامه الرایه قطر در کاریکاتور امروز خود به اظهارات اخیر "عوفادیا یوسف" رهبر معنوی حزب شاس رژیم صهیونیستی درباره فلسطینیان اشاره کرده و آورده است:"خاخام های صهیونیست از همان ابتدای مذاکرات خواهان فنا و نابودی فلسطینیان شدند".
    568482 orig

روزنامه عکاظ عربستان امروز در کاریکاتوری به کارشکنی همیشگی رژیم صهیونیستی در مذاکرات سازش توجه داشته است. بر این اساس در حالی که شتر سازش توان تحمل شرطهای رژیم صهیونیستی در مذاکرات مستقیم را ندارد، نتانیاهو با کمک آمریکا در حال افزودن شرطی جدید با عنوان "به رسمیت شناختن یهودی بودن اسرائیل است".
    568476 orig

روزنامه الاهرام مصر امروز در ستون کاریکاتور خود به قطع برق در این کشور اشاره کرده است. طراح کاریکاتور شهروند مصری را به تصویر کشیده که به وزیر برق این کشور که خاموش شده گفته است: روشن باشی پهلوون!
    568488 orig

روزنامه الوطن قطر نیز امروز به معضلات مردم پاکستان در پی سیل اخیر اشاره کرده و شهروند پاکستانی را بین یک عامل تروریستی که آماده کشیدن ضامن انفجار و عامل بیماری به تصویر کشیده است.
    568477 orig

روزنامه الوطن عربستان نیز امروز به مسئله سیل در پاکستان اشاره کرده است. بر این اساس شهروند پاکستانی که از سیل گریخته است می رود که زیر سنگ بیماری های مسری در پی سیل اخیر له شود.
    568478 orig

روزنامه الایام بحرین امروز در بخش کاریکاتور روز خود به نزدیک شدن پایان سریال های تلویزیونی مخصوص این ماه و البته آغاز فعالیت های انتخاباتی در این کشور اشاره کرده است. بر این اساس، شهروند بحرینی با حرکت به سوی یک ستاد تبلیغات انتخاباتی می گوید: " تمام شد! سریال های رمضانی را رها کرده و به سراغ نامزدها و سریال های انتخاباتی آنان می رویم".
    568486 orig

روزنامه البیان امروز در کاریکاتوری به قرعه کشی های انجام شده در عراق توجه کرده است، بر این اساس در قرعه کشی فوق نام علاوی و مالکی برای مقام نخست وزیری درون گردونه قرار گرفته و هر کدام که بیرون بیاید نخست وزیر می شود!
    568485 orig

موسس و مدیر
    تشکر تشکر کرده 
    15,753
    تشکر تشکر شده 
    17,227
    تشکر شده در
    4,905 پست