ای کـــاش دلـــم اســیـــر و بــیـمار نبود
در بـــنـــد نــــگاه او گــــرفــتــار نــبـود
من عاشق واو زعشق من بی خـبر است
ای کــاش دل و دلــبــــر و دلـــدار نـبود
ای کـــاش دلـــم اســیـــر و بــیـمار نبود
در بـــنـــد نــــگاه او گــــرفــتــار نــبـود
من عاشق واو زعشق من بی خـبر است
ای کــاش دل و دلــبــــر و دلـــدار نـبود
زندگی سخت است اما من سخت ترم ....
نمایش محتوای مخفی
نبسته ام به کس دل، نبســــته کس به من دل
چو تخـــته پــاره بـــر موج , رها, رهــا، رهـــا من
ز مــــن هر آنکــه او دور، چـو دل به سینه نزدیک
به مـــن هر آنکـه نزدیک، ازو جــــــدا، جــــدا من
نه چشــــم دل به ســـویی، نه باده در سبویی
که تــــر کـــــنم گـلـــــــویی، به یاد آشنــــــا من
ســــــتاره هــــا نهـــــــفتم در آسمـــــان ابــــری
دلــــــم گرفته ای دوست، هـــــوای گریــه با من
نبسته ام به کس دل، نبســــته کس به من دل
چو تخــــته پــاره بـــر موج , رهــا رهــا، رهــا من
ویرایش توسط emad176 : 11-06-2010 در ساعت 11:24 AM دلیل: با کسب اجازه چندتا ویرگول اضافه کردم
نمایش محتوای مخفی
يك قلب خسته از ضربان ايستاده است
من مردهام ، نشان كه زمان ايستاده استو قلب من كه از ضربان ايستاده استمانيتور كنار جسد را نگاه كنيك خط سبز از نوسان ايستاده استچون لختهيی حقير نشان غمی بزرگدر پيچ و تاب يك شريان ايستاده استمن روی تخت نيست ، من اينجاست زير سقفچيزی شبيه روح و روان ايستاده استشايد هنوز من بشود زندهگی كنمروحم هنوز دلنگران ايستاده استاورژانس كو؟ اتاق عمل كو؟ پزشك كو؟لعنت به بخت من كه زبان ايستاده استاصلا نيامدند ببينند مردهامشوك الكتريكیشان ايستاده استفرياد میزنم و به جايی نمیرسدفريادهام توی دهان ايستاده استاشك كسی به خاطر من در نيامدهجز اين سِرُم كه چكهكنان ايستاده استشايد برای زل زدنام گريه میكندچون چشمهام در هيجان ايستاده استای وای دير شد بدنام سرد روی تختتا سردخانه يك دو خزان ايستاده استآقای روح! رسمی شد دادگاهتانحالا نكير و منكرتان ايستاده استآقای روح! وقت خداحافظي رسيددست جسد به جای تكان ايستاده استمرگام به رنگ دفتر شعرم غريب بودراوی قلم به دست زمان ايستاده است:يك روز زاده شد و حدودی غزل سروديادش هميشه در دلمان ايستاده استيك اتفاق ساده و معمولیست اينيك قلب خسته از ضربان ايستاده است
نمایش محتوای مخفی
شبي به دست من از شوق سيب دادي تو
نگو كه چشم و دلم را فريب دادي تو
تو آشناي دل خسته ام نبودي حيف
و درد را به دل اين غريب دادي تو.
نمایش محتوای مخفی
من چه كنم خيال تو منو رها نمي كنه
اما دلت به وعده هاش يه كم وفا نمي كنه
من نديدم كسي رو كه مثل تو موندگار باشه
آدم خودش رو كه تو دل اينجوري جا نمي كنه
نمایش محتوای مخفی
به امــــید تــــو رو دیــدن
چشــام رو هــم میذارم
واســـــه دیدنت تــو رویا
اشــک دلتنگــی میبارم
آرزومــــــه کـــه دوبـــاره
پا بــــذاری تـــوی خوابم
بگـــم آی عـــروس قصه
تـــو فقط بشـــی جوابم
از تو آســمون چشمات
بریزی واســـم ســـتاره
بشــم آســــمونی از تو
بگیـــــرم عــمری دوباره
بخونی واســم تو خوابم
قصــه مجــــنون و لیلی
من بگـــم واست عزیزم
تــــو بگــی البته خیلی!
چی میشه واسم بیاری
یه بغــــــل گـــل شقایق
یه ســــبد گـــــل محبت
تا بدونم شـــدی عاشق
نمایش محتوای مخفی
صــــدای پای مهتاب
تو کـوچه ها میپیچه
شبهای بی تو بودن
ســـرابه هیچ هیچه
من از نگاه پاکـــــت
به آسمون رسـیدم
از لب هــــر فرشته
اسم تــو رو شنیدم
دیدم که اسم پاکت
رمــــز... در بهـشته
خـدا تــــوی دل من
اســم تو رو نــوشته
به حـــرمت نگــاهت
دل از هــمه بـریدم
تو آســـــمون هفتم
به عشق تو رسیدم
نمایش محتوای مخفی
به خدا التماس کردن شجاعت است
اگر برآورده شود حاجت است
اگر برآورده نشود حکمت است
سرمایه ی عمر نفس است
آن نفس برای یک هم نفس است
وقتی نفس با نفسی هم نفس است
آن نفس برای یک عمر بس است
نمایش محتوای مخفی
اگه با دیدن من غم تو دلت جون میگیره
میمیرم که تا ابد قلب توآروم بگیره
اگه با بودن من باغ تو ویرونه میشه
میرم اما میدونم دلت بدون من دیوونه میشه
نمایش محتوای مخفی
آرزوهای زیبای ویکتورهوگو برای شما!
اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشانبی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون زندگی بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت را مورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفیدِ فایده باشینه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سختوقتی دیگر چیزی باقی نمانده استهمین مفید بودن كافی باشد تا تو را سرِ پا نگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشینه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنندو با كاربردِ درست صبوری ات برای دیگران نمونه شوی.و امیدوام اگر جوان كه هستیخیلی به تعجیل، رسیده نشویو اگر رسیده ای، به جوان نمائی اصرار نورزیو اگر پیری، تسلیم ناامیدی نشویچرا كه هر سنّی خوشی و ناخوشی خودش را داردو لازم است بگذاریم در ما جریان یابند.امیدوارم حیوانی را نوازش كنیبه پرنده ای دانه بدهی، و به آواز یك سَهره گوش كنیوقتی كه آوای سحرگاهیش را سر می دهد.چرا كه به این طریقاحساس زیبائی خواهی یافت، به رایگان.
امیدوارم كه دانه ای هم بر خاك بفشانیهرچند خُرد بوده باشدو با روئیدنش همراه شویتا دریابی چقدر زندگی در یك درخت وجود دارد..بعلاوه، آرزومندم پول داشته باشیزیرا در عمل به آن نیازمندیو برای اینكه سالی یك بارپولت را جلو رویت بگذاری و بگوئی: این مالِ من است.فقط برای اینكه روشن كنی كدامتان اربابِ دیگری است!و در پایان، اگر مرد باشی، آرزومندم زن خوبی داشته باشیو اگر زنی، شوهر خوبی داشته باشیكه اگر فردا خسته باشید، یا پس فردا شادمانباز هم از عشق حرف برانید تا از نو بیاغازید.اگر همه ی اینها كه گفتم فراهم شددیگرچیزی ندارم برایت آرزو كنم.
نمایش محتوای مخفی
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)