بسیاری از خطرات ایمنی یا بیماریهای ناشی از غذا از آشپزخانه منشا میگیرد
برخی از پیشنهادات برای کمک به حفظ ایمنی در آشپزخانه اینها هستند:
برای جلوگیری از گسترش باکتریها و بیماریهای ناشی از غذا آشپرخانهتان را تمیز نگهدارید.
دستهایتان را به طور مکرر بشویید، مواد غذایی را پیش از آمادهکردن آنها بشویید، و رویه محلهای آماده کردن غذا و ظرفها را به طور مکرر بشویید.
در بلند و حمل کردن ظروف سنگین غذا، به خصوص اگر داغ باشند، دقت کنید. برای حمل کردن ظروف بزرگ و سنگین از دیگران کمک بگیرید.
چاقوها و سایر وسائل تیز را در آب درون ظرفشویی رها نکنید. این ابزارها به سادگی باعث مجروح شدن فردی شود که دستش را به درون آب فرو میبرد.
کف آشپزخانه از باقیماندهها و سرریزهای غذایی پاک نگه دارید.
با دور نگهداشتن اشیای قابلاشتعال از اجاق و چراغ خوراکپزی از آتشسوزی در آشپزخانه جلوگیری کنید.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)