صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 26

موضوع: انوا سالاد ها

  1. #11
    afsanah82
    مهمان

    سالاد آلاسکا

    یک سالاد لذیذ در همه فصول و یک شام کامل برای کسانی که رژیم لاغری را رعایت می کنند.

    مواد لازم برای تهیه سالاد آلاسکا :

    500 گرم سیب زمینی استامبولی
    100 گرم خیارشور
    100گرم نخود فرنگی
    2 عدد خیار تازه
    2 عدد گوجه فرنگی
    3 عدد تخم مرغ پخته
    1 پیمانه ماست کیسه ای شیرین
    3 قاشق غذا خوری روغن زیتون
    باندازه کافی نمک و فلفل
    خرد شده نصف فنجان تره ساطوری
    2 شاخه جعفری

    طرز تهیه:
    سیب زمینی را پخته و به صورت مکعب خرد می کنیم، خیارشور را هم به صورت چهار گوش خرد کرده، 2عدد ازتخم مرغهای پخته را نیز خرد کرده، خیار تازه را هم چهارگوش ریزمی کنیم. این مواد را به اضافه نخود فرنگی مخلوط می کنیم، یک پیمانه از ماست را با روغن زیتون و نمک و فلفل می زنیم تا مانند مایونز شود تره ریزشده را به آن افزوده ، سس را با سالاد مخلوط می کنیم و کاملاً به هم می زنیم . سالاد را در کاسه بلوری یا در دیس بصورت برجسته در آورده ، بقیه ماست را با نمک مخلوط نموده روی سالاد را با آن می پوشانیم. از گوجه فرنگی سفت ، گـُلی درست کرده در وسط سالاد گذاشته و اطراف آنرا با برشهای حلقه ای تخم مرغ تزیین می کنیم ، البته با دو شاخه جعفری هم می توان شکل زیبایی به سالاد داد.

    نکات تغذیه ای:
    این سالاد لذیذ برای کسانی که رژیم دارند بسیار مناسب است زیرا هم دارای مواد لبنی و هم دارای منابع پروتئینی غنی است و سبزیجات موجود درآن غنی از املاح و ویتامین است . درعین حال ، یک پیش غذای لذیذ و با تزئین زیبا و مناسب برای مهمانی هاست. کل سالاد با مواد ذکر شده ، محتوی 1300 کالری می باشد.پس اگر سالاد را فقط برای خودتان تهیه می کنید نصف میزانهای ذکر شده را به کار ببرید.


  2. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  3. #12
    afsanah82
    مهمان

    سالاد خرما

    مواد لازم

    1فنجان خرمای سفت و خرد کرده
    2 فنجان جوانه ماش
    یک دوم فنجان ریحان بنفش خرد شده
    یک دوم فنجان خلال بادام بو داده
    2 عدد سیب ترش تازه( با پوست)
    یک دوم فنجان پنیر پاستوریزه خرد شده
    یک دوم فنجان پنیر پیتزا مکعب بریده
    یک دوم فنجان كنجد بو داده
    دو فنجان اسفناج خرد شده
    دو فنجان کاهوی خرد شده
    یک قاشق غذا خوری روغن زیتون
    یک قاشق غذا خوری روغن کنجد

    حلقه های نان باگت تست شده به تعداد نفرات( در صورت دل خواه نان تست جو)

    طرز تهیه
    جوانه ماش، اسفناج و کاهو را با هم مخلوط کنید، بعد روغن زیتون و روغن کنجد را به آن بیفزایید، سپس درظرفی گذاشته و در یخچال حدود 20 دقیقه نگه داری کنید، سعی کنید ظرف شما بزرگ باشد چون باید مواد را به ترتیب به آن اضافه کنید.
    اکنون بعد از گذشت زمان ذکر شده مواد را با هم مخلوط کنید.
    سیب را با پوست خرد کنید و همراه با ریحان خرد شده، خرما، خلال بادام، پنیر و کنجد به ظرف سالاد اضافه کنید.
    سالاد را یکبار دیگر نیزهم بزنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید تا عصاره تمام مواد با هم ترکیب شود. بعد از نیم ساعت آن را در بشقاب و یا ظرف دل خواه ریخته و با حلقه های نان باگت که پیش تر تست کرده اید تزیین کنید و میل نمایید.

    نکات تغذیه ای
    این سالاد، علاوه بر اینکه سالادی کامل و مقوی است، دارای سبزیجات مفید و روغن های گیاهی نیز می باشد. یکی از مواد غذایی سالاد که باعث مقوی شدن آن می شود خرما است. خرما دارای آهن، پتاسیم، روی و ویتامین هایA,B,E است که برای پیشگیری از سرطان مفید است . به همراه آب جوش، ملین خوبی است خاصیت دیگر آن خنثی کردن اسید اضافی معده است که به همراه آب جوش بایستی خورده شود.
    خرما برای بچه ها و سالمندان بسیار مفید است پس سعی کنید به جای قند و شکر،
    از خرما استفاده کنید. و توجه داشته باشید که هر سه عد خرمای مضافتی متوسط دارای 60 کیلو کالری انرژی است .


  4. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  5. #13
    afsanah82
    مهمان

    سالاد روس

    مواد لازم
    2لیوان سیب زمینی پخته و خرد شده
    1 لیوان نخود سبز پخته
    یک دوم لیوان لبو یا هویج پخته و خرد شده
    1 لیوان یا 1 قوطی تن ماهی کالباس خرد شده یا تن ماهی
    یک دوم لیوان سبزی خرد شده( نعناع، جعفری و ترخون)
    یک دوم لیوان خیارشور
    3 تا 4 قاشق غذا خوری سرکه
    یک دوم شیشه سس280 گرمی سس مایونز
    به مقدار کافی نمک و فلفل

    طرز تهیه:
    سیب زمینی پخته را با نخود سبز پخته، لبو یا هویج پخته ( در تابستان بجای لبو از هویج می توان استفاده کرد) و کالباس یا تن ماهی بدون روغن مخلوط می کنیم.سس مایونز را با سرکه، نمک، فلفل و سبزیجات خرد شده و خیار شور مخلوط می کنیم . مواد قبلی را داخل سس ریخته و بهم می زنیم سالاد را در یک ظرف ریخته و می توان روی آن را با گوجه فرنگی و خیار شور و کالباس حلقه شده تزئین کرد. لازم به یادآوری است که می توان به جای ترخون ونعنای تازه، از خشک شده آنها استفاده کرد. سیب زمینی را هم بدون آب و با ریختن مقداری نمک به ته ظرف می توان پخت.

    نکات تغذیه ای
    این سالاد منبع مناسبی از پروتئین است. اگر از تن ماهی در تهیه آن استفاده شود، به دلیل موجود بودن چربی غیر اشباع امگا 3 در تن ماهی، برای، پیشگیری از بیماریهای قلبی بسیار مفید است همچنین به دلیل رنگ متنوع مواد تشکیل دهنده سالاد و تهیه آن بصورت سرد، برای کودکان غذایی جذاب و خوشایند خواهد بود.
    این سالاد دارای 2160 کالری انرژی می باشد. اگر 6 نفر آن را میل کنند، بطور متوسط سهم هر فرد از انرژی 360 کالری می باشد.


  6. 3 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  7. #14
    afsanah82
    مهمان

    سالاد لوبیا قرمز

    مواد لازم :

    200گرم لوبیا قرمز
    300گرم سیب زمینی
    3 عدد تخم مرغ پخته
    1 عدد کوچک کاهو
    6 قاشق غذاخوری سرکه
    5 قاشق غذا خوری روغن زیتون
    به میزان کافی آب لیمو

    طرز تهیه :
    برای جلوگیری از نفخ ، لوبیا قرمزرا 24 ساعت جلوتر در آب خیس کنید . بعد از 24 ساعت آب آن را خالی کرده ، سپس آن را بپزید . در آخر طبخ لوبیا ، کمی نمک و فلفل اضافه کنید . سیب زمینی و تخم مرغ را هم آب پز کنید. سیب زمینی و کاهو را جداگانه خرد کنید. تخم مرغ های پخته شده را هم رنده می کنیم .
    برای تهیه سس سالد آبلیمو، سرکه و روغن زیتون و کمی نمک را چند دقیقه هم می زنیم . این سس را به سه قسمت تقسیم کنید . یک قسمت از سس را روی لوبیای پخته که هنوز داغ است می ریزیم . مقداری را روی کاهوی خرد شده و بقیه سس را روی سیب زمینی پخته و خرد شده ریخته و جداگانه مخلوط می کنیم . لوبیا ها را در یک ظرف ریخته ، روی آن سیب زمینی و بر روی سیب زمینی کاهو را می ریزیم . سپس روی این مواد تخم مرغ رنده شده را ریخته و تزئین می کنیم. در این صورت سالاد به صورت لایه لایه در آمده و بهتر جلوه می کند. در غیر این صورت می توان تمامی مواد فوق را با سس و با همدیگر مخلوط کرده و در یک ظرف بکشید.

    نکات تغذیه ای :
    یکی از مزیت های این سالاد عدم استفاده از سس مایونز، و به جای آن استفاده از روغن زیتون است که از روغن های گیاهی مفید می باشد. لوبیا قرمز هم منبع پروتئین گیاهی و برای رشد بدن مناسب است. همچنین به علت داشتن منیزیم ، برای اعصاب و ماهیچه و رشد استخوان مفید می باشد. اگر باز هم نفخ ایجاد شد می توان از مواد ضد نفخ مثل عرق نعنا و عرق زیره استفاده کرد.
    این سالاد دارای 1485 کالری، انرژی می باشد.
    اگر این سالاد به عنوان پیش غذا توسط 8 نفر مصرف شود . هر نفر به طور متوسط 185 کالری دریافت می کند و اگر توسط 4 نفر به عنوان غذا مصرف شود، هر نفر 370 کالری دریافت خواهند کرد.


    برچسبها : سالاد - لوبیا - قرمز


  8. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  9. #15
    afsanah82
    مهمان

    سالاد میگو باجوانه

    مواد لازم :
    1 فنجان جوانه گندم
    1 فنجان جوانه ماش
    250 گرم میگوی پخته شده
    صف فنجان نخود فرنگی پخته شده
    صف فنجان هویج آب پز و خرد شده
    2 عدد متوسط گوجه فرنگی خرد شده
    3عدد خیارشور خرد شده
    4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    4 قاشق غذاخوری آبلیمو
    به میزان دلخواه نمك و فلفل

    طرز تهیه:
    تمامی مواد فوق را در یك ظرف ریخته و مخلوط می كنیم.سپس روغن زیتون، آبلیمو، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و به مواد قبلی اضافه می كنیم.

    نكات تغذیه ای:
    درتهیه این سالاد، میگو كه یك موجود آبزی است ، به كار رفته و همین می تواند وجه تمایز این سالاد با دیگر سالادها باشد. گوشت آبزیان به غیر از منابع پروتئین، سرشار از اسید آمینه های ضروری و زودهضم ، دارای اسیدهای چرب بلند زنجیره وغیراشباع است. به خصوص دارای وجود اسیدهای چرب امگا 3 است ، كه مصرف آن در زنان باردار باعث ارتقای ضریب هوشی و رشد سیستم عصبی كودكان می شود و از رسوب كلسترول در رگ های منتهی به قلب جلوگیری می كند.
    جوانه گندم و ماش هم منبع خوبی از ویتامین هایB هستند و برای رشد بهتر مو، پوست، اعصاب و كودكان در حال رشد مناسب هستند.
    كل انرژی این سالاد، 958 كالری است ، كه اگر توسط 3 نفر میل شود، سهم هر فرد 320 كالری خواهد بود.


  10. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  11. #16
    afsanah82
    مهمان

    سالاد سیب با سس سیب

    مواد لازم :
    سیب : 3 عدد
    كشمش سبز : 50 گرم
    مغز كاهوی خرد شده : یك فنجان
    گرودی پوست گرفته دولپه شده : نصف فنجان
    زیتون سبز و سیاه : 10 یا 12 عدد
    هویج آب پز شده با گلاب : 3 عدد
    سس سیب : نصف فنجان
    آبلیمو : 2 قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه سالاد سیب :
    سیب را پوست گرفته و ورقه می كنیم . با آبلیمو مخلوط كرده ، تا رنگ آن تیره نشود . كشمش سبز را شسته و آن را روی دستمال تمیزی می ریزیم تا آبش كشیده شود . سپس كاهو ، هویج ، سیب و كشمش را در ظرف سالاد می ریزیم و با گردو و زیتون روی سالاد را تزئین می كنیم . هنگام سرو از سس سیب استفاده می كنیم .
    سس سیب مخصوص سالاد سبزیجات مختلف :

    مواد لازم :

    سس مایونز : نصف فنجان
    سركه یا آبلیمو: 3/1 فنجان
    شكر : یك قاشق سوپخوری
    سس گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری
    روغن زیتون : 3/1 فنجان
    سیب زرد : یك عدد
    خیار شور : 3 عدد كوچك
    فلفل : یك قاشق چایخوری
    نمك : یك قاشق چایخوری
    پودر شیر خشك : یك قاشق مربا خوری

    طرز تهیه :
    سیب را شسته و پوست آن را نازك بردارید و با رنده ریز آن را رنده كنید . خیار شور را هم رنده كرده ، با سس مایونز و گوجه فرنگی ( یا رب گوجه فرنگی خوشرنگ ) مخلوط كنید و خوب به هم بزنید . سپس روغن زیتون و سركه یا آبلیمو را كم كم اضافه كرده ، شكر ، پودر شیرخشك ، نمك و فلفل را هم مخلوط كنید و چند دقیقه آن را به هم بزنید . حالا این سس بسیار خوشمزه آماده است .

    نكات تغذیه ای :
    از برخی خواص سیب می توان به نكات زیر اشاره كرد :
    1- سیب میوه ای ضد عفونی كننده است و بهترین درمان برای بیماران تب دار است .
    2- سیب میوه ای اشتها آور است .
    3- از پوست كندن سیب باید خودداری نمود ، زیرا پوست آن چند برابر بیشتر از خود سیب دارای مواد غذایی است كه به هضم سیب نیز كمك می كند .
    4- سیب به علت داشتن فسفر ، سلسله اعصاب را تقویت كرده و كار فكری را تحریك می كند .
    5- خوردن سیب برای درمان گرفتگی صدا ، سرفه ، ترشح برنش ها ، بواسیر ، پرخونی مغز ، ناراحتی های عصبی و مبتلایان به چاقی سودمند است .
    این سالاد دركل دارای 1102 كالری انرژی است كه اگر توسط 5 نفر همراه با غذا میل شود سهم هر فرد از انرژی ، به طور متوسط 220 كالری خواهد بود .


  12. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  13. #17
    afsanah82
    مهمان

    سالاد اسفناج

    مواد لازم برای تهیه سالاد :

    نیم كیلو اسفناج تازه
    یك عدد متوسط كلم برگ قرمز
    یك عدد متوسط پیاز
    یك دوم فنجان برگه ی زردآلو
    یك فنجان مغز تخمه ی آفتابگردان
    به مقدار كم نمك

    مواد لازم برای سس سالاد :

    2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    2 قاشق غذاخوری آب نارنج
    2 قاشق غذاخوری ریحان تازه ی ساطوری شده
    2-1 حبه( در صورت تمایل) سیر( رنده شده)
    2 قاشق غذاخوری آب انار شیرین

    طرز تهیه :

    برگ های اسفناج را شسته و درشت خرد كنید. سپس آنها را در ظرفی بریزید.
    كلم قرمز را به صورت خلالی باریك ببرید و یا رنده كنید ، زیرا بعضی از افراد آن را خوب نمی جوند.
    سپس پیاز را خلالی و برگه ی هلو را به صورت باریك ببرید و همه را به همراه مغز تخمه ی آفتابگردان به ظرف محتوی اسفناج اضافه كنید . خوب هم بزنید تا همه ی مواد با یكدیگر مخلوط شوند.
    برای سس این سالاد در ظرفی جدا ، روغن زیتون و آب نارنج ( به جای آن می توانید از سركه سیب یا آبغوره نیز استفاده كنید ) را با هم مخلوط كنید. كمی نمك بیفزایید و بعد سس را بچشید. ملس بودن سس را می توانید با آب انار تازه كم و یا زیاد كنید.
    بعد از اینكه مزه ی دلخواه را به دست آوردید ، سیر رنده شده و ریحان ساطوری شده را به آن اضافه كنید و خوب به هم بزنید. آنگاه روی سالاد بریزید و سالاد را دوباره با سس مخلوط كرده و سپس سرو كنید.

    نكات تغذیه ای :
    1-این سالاد به علت دارا بون آهن برای افراد كم خون یا دچار فقر آهن و كسانی كه ضعف بدنی دارند یا حتی دچار ریزش مو هستند بسیار مفید می باشد.
    2-به علت دارا بودن مقدار بالای اسید فولیك برای خانم های باردار مناسب است ، ولی اسید فولیك در اسفناج خام موجود است و در اثر پختن از بین می رود.
    3-اسفناج به علت دارا بودن آنتی اكسیدان ها، با سرطان و تصلب شرائین مقابله می كند.
    4-اسفناج خام به علت دارا بودن فیبر روده را فعال و تخلیه می كند.
    5-بیماران كلیوی باید از خوردن اسفناج خودداری كنند ، زیرا به علت دارا بودن اسید اكسالیك، با كلسیم تركیب شده و سنگ كلیه را به وجود می آورد.


  14. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  15. #18
    afsanah82
    مهمان

    سالاد الویه

    مواد لازم

    یك عدد سینه مرغ متوسط
    750 گرم سیب زمینی
    200 گرم خیار شور
    یك قوطی نخود سبز
    4 عدد تخم مرغ آب پزشده سفت
    2 عدد هویج آب پز
    یك عدد پیاز متوسط
    نصف فنجان خامه
    2فنجان سس مایونز
    4 قاشق سوپخوری سركه یا آبلیمو
    2 قاشق سوپخوری روغن زیتون
    به قدردلخواه نمك و فلفل

    طرز تهیه:

    سینه مرغ را با پیاز، هویج، 2 قاشق آبلیمو، كمی نمك و یك لیوان آب می گذاریم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشیده شود. سیب زمینی را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خیلی ریز خرد می كنیم. استخوانهای مرغ را جدا كرده و گوشت آن را خرد می كنیم. بعد هویج وخیار شور را خرد و با كلیه مواد خرد شده مخلوط كرده و در ظرف بزرگی می ریزیم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقیه آبلیمو، روغن زیتون، خامه،نصف مقدار سس مایونز، كمی نمك و فلفل خوب مخلوط می كنیم. سپس در یك ظرف مناسب مواد سالاد الویه را ریخته و آن را به شكل دلخواه درست می كنیم. بقیه سس مایونز را با كاردك بر سطح سالاد می كشیم و با خیار شور، گوجه فرنگی گل شده ، جعفری ،تعدادی زیتون و نخود فرنگی روی آن را تزئین می كنیم.



    نكات تغذیه ای:

    این غذا به راحتی تهیه شده و به صورت سرد سرو می شود. بنابراین به عنوان ساندویچ برای زنگ تفریح كودكان در مدرسه می تواند مورد استفاده قرار گیرد. این غذا به علت دارا بودن مرغ و تخم مرغ از لحاظ پروتئینی غنی است و برای رشد كودكان مناسب است. همچنین به علت اینكه حاوی سبزیجات مختلفی است از لحاظ تأمین ویتامین ها مفید است.


  16. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  17. #19
    afsanah82
    مهمان

    سالاد میوه های زمستانی

    مواد لازم:
    یك فنجان مغز پرتقال
    یك فنجان انگورهسته گرفته
    یك فنجان مغز نارنگی
    یك فنجان سیب پوست گرفته ورقه ورقه شده
    یك فنجان موز حلقه حلقه شده
    2 عدد كیوی پوست گرفته شده
    یك فنجان خامه آماده شده
    2 قاشق سوپخوری آبلیمو

    طرز تهیه:
    آبلیمو را در ظرف سالاد می ریزیم. سیب ورقه شده را با آن مخلوط می كنیم و سپس به جز كیوی بقیه میوه ها را اضافه كرده و میوه ها را با آرامی مخلوط می كنیم و بعد خامه را در قیف با ماسوره كنگره دار روی سالاد به صورت شكوفه قرار می دهیم و سپس كیوی ها را چهار قاچ كرده، روی سالاد را با آن تزئین می كنیم.

    نكات تغذیه ای :
    این سالاد سرشار از ویتامینC وA ، املاح و فیبر است. پرتقال و كیوی منبع غنی ویتامین C می باشند.
    مقدار ویتامینC یك لیوان آب پرتقال دو برابر مقدار نیاز روزانه است.


  18. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


  19. #20
    afsanah82
    مهمان

    سالاد تبوله

    مواد لازم:
    یک لیوان بلغور گندم یا جو پخته و آبکش شده
    8 تا 10عدد پیازچه
    3 لیوان جعفری تازه
    2 لیوان کاهو
    یک سوم لیوان نعنا تازه
    3 عدد درشت گوجه فرنگی
    یک سوم فنجان آب لیمو ترش تازه
    یک چهارم فنجان روغن زیتون
    به اندازه لازم نمک و فلفل

    طرزتهیه:
    پیازچه، جعفری تازه ، کاهو، نعنای تازه و گوجه فرنگیرا به صورت ریز خرد می کنیم و آنها را با هممخلوط می کنیم. سپس با روغن زیتون، آب لیمو ترش، نمک و فلفل مخلوط کرده و سرو می کنیم.
    بهتر است سالاد را از قبل آماده کرده و در یخچال بگذاریم و هنگام سرو کردن با روغن زیتون و آب لیموترش مخلوط کنیم.
    می توانیم یک عدد خیار و نصف فلفل دلمه ای ریز خرد شده را نیز به سالاد بالا اضافه کنیم.


  20. 2 کاربر مقابل از afsanah82 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.


صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/