اگر شما هم از آن جمله كساني هستيد كه به سلامت خودتان بسيار اهميت ميدهيد
و براي كنترل وزنتان مدت زيادي است كه اغلب شبها شامي سبك و بهاصطلاح حاضري مثل نان و پنير و گردو ميخوريد و حالا از اين شام يكنواخت خسته شدهايد، ميتوانيد گزينههاي ديگري را نيز امتحان كنيد؛ بهعنوان مثال در فصل بهار خوردن سالاد گرم باقالا و پنير يكي از اين پيشنهادهاست. اين سالاد مخلوطي از سبزيجات فصل است كه به همراه پنير، طعم و مزه خاصي دارد.
مواد لازم براي 4تا 6نفر
- باقالاي ريز؛ 900گرم (پوست دوم آن نيز جدا شود)
- روغن زيتون؛ 4قاشق سوپخوري
- گوجهفرنگي؛ 175 گرم (هركدام به 4قسمت تقسيم شود)
- سير؛ 4حبه (رنده شود)
- پنير فتا؛ 115 گرم (خرد شود)
-شويد تازه خردشده؛ 3قاشق سوپخوري
-زيتون ساده؛ 12عدد
-نمك و فلفل به مقدار كافي
-شويد تازه خردشده؛ مقداري براي تزيين
روش پخت:
1 - باقالا را در قابلمهاي حاوي آب و كمي نمك بريزيد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد تا بپزد؛ سپس باقالاي پخته را در سبدي آبكش كنيد و كنار بگذاريد.
نكته: ميتوانيد ابتدا باقالا را با پوست دوم پخته و سپس مغز آن را جدا كنيد.
2 -تابهاي آماده كرده و روغن را در آن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد؛ سپس گوجهفرنگي و سير را به آن اضافه كرده و آنقدر حرارت دهيد كه گوجهفرنگيها تغيير رنگ پيدا كنند.
3 -پنير خرد شده را به مخلوط گوجهفرنگي و سير اضافه كنيد و مدت يك دقيقه حرارت دهيد. در پايان كاسهاي بلوري آماده كرده و باقالا را بههمراه مخلوط گوجهفرنگي، سير، پنير و همچنين شويد و زيتون در آن بريزيد. كمي هم نمك و فلفل اضافه كنيد. مواد را خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند و سپس مقداري شويد تازه روي سالاد بريزيد و آن را خالي يا با كمي نان ميل كنيد.
نكته يك: براي آنكه اين سالاد كمي ترشمزه شود، مقداري آبليمو ترش هم به آن اضافه كنيد.
نكته2: با توجه به اينكه در اين سالاد از پنير فتا استفاده شده است، ابتدا آن را بچشيد. در صورتي كه شور بود ديگر لازم نيست نمك اضافه كنيد.
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)