ا استفاده از كلم برگ، ميتوان سالادهاي متنوعي درست كرد كه در آن از سبزيجات مختلفي استفاده ميشود ولي اين بار در كنار ترشي آبليمو و عطر سبزيجات معطر، شيريني حاصل از كشمش، به آن طعم تازهاي بخشيده است.
مواد لازم براي 4 نفر:
ـ 400 گرم كلم برگ سفيد [خواص كلم]
ـ 2 عدد پيازچه
ـ 175 گرم هويج
ـ 115 گرم كرفس
ـ 70 گرم كشمش
ـ نصف قاشق چايخوري سرخالي زيره سياه (در صورت دلخواه)
ـ يك قاشق سوپخوري جعفري تازه خردشده
ـ 3 قاشق سوپخوري روغن زيتون بودار
ـ يك قاشق سوپخوري آب ليموترش
طرز تهيه:
1 ـ با استفاده از يك چاقوي تيز، كلم برگ را به صورت خلالي خرد كنيد. پيازچهها و ساقههاي كرفس را نيز حلقهحلقه ببريد. هويجها را به وسيله چاقو به شكل خلالي خرد كرده يا اينكه از رنده درشت استفاده كنيد.
2 ـ بعد از اينكه مرحله برش همه سبزيجات به پايان رسيد، سبزيجات خردشده را در كاسه بلوري بزرگي ريخته، سپس كشمش و در صورت دلخواه زيره سياه را اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنيد.
3 ـ جعفري خرد شده، روغن زيتون و آبليمو را نيز به سالاد اضافه كرده و مواد را با قاشق با هم مخلوط كنيد. درظرف حاوي اين سالاد را بگذاريد و آن را حدود 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا طعم مواد با هم تركيب شود.
پس از طي اين مدت، روي سالاد را با خلالهاي هويج و پيازچه تزئين كرده و سرو كنيد.
نكته: اگر دري براي كاسه پيدا نكرديد، از پلاستيك محافظ غذا براي پوشش دهانه ظرف استفاده كنيد.
![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)