تُست كنجد و میگو
مواد لازم :
میگوی پاك شده
دو ساقه
پیازچه
كنجد
دو قاشق چایخوری
پودر زنجبیل
دو حبه
سیر له شده
یك قاشق غذاخوری
آرد ذرت
شش عدد
نان تست
نصف قاشق غذاخوری
كره
دو عدد
سفیده تخم مرغ
به میزان لازم
نمك و فلفل سیاه
دو قاشق غذاخوری
سویا سس
به میزان لازم
روغن نباتی
طرز تهیه :
ابتدا میگو ، پیازچه، پودر زنجبیل ، سیر، آرد ذرت ، كره ، تخم مرغ و نمك و فلفل را درون غذاساز می ریزیم و مخلوط می كنیم تا یك مایه ی خمیری شكل به دست آید .
مقداری از این مایه ی خمیر را به صورت یكنواخت روی هر یك از نان های تست قرار می دهیم.
روی سطح مواد را با كنجد پوشانده و با فشار دست كنجدها را به مواد می چسبانیم . بعد از آن نان ها را در روغن سرخ می كنیم.
به هنگام سرو می توانیم به صورت مثلثی آنها را برش دهیم . این غذا همراه سس سرو می شود. 175 گرم 50 گرم
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)