مواد لازم:
گل كلم=به مقدار لازم
سفيد تخم مرغ زده شده=2 عدد
شير=4/1 ليوان
نمك و فلفل=به مقدار لازم
آرد سوخاري=به مقدار لازم
روغن براي سرخ كردن
طرز تهيه:
1. گل كلم ها را به قطعات متوسط خرد كنيد سپس در قابلمه ريخته روي آن آب داغ و كمي نمك بريزيد و بگذاريد به مدت 10 تا 15 دقيقه روي حرارت بجوشد سپس در صافي بريزيد تا آب آن برود و كمي خنك شود.
2. سفيده تخم مرغ را با شير خوب بزنيد.
3. قطعات گل كلم را ابتدا در مخلوط شير و سفيده تخم مرغ بزنيد و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد و در آخر در روغن روي حرارت متوسط سرخ كنيد.
4. گل هاي كلم را مي توانيد همراه با سيب زميني سرخ كرده و سبزيجات ميل كنيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)