مواد لازم:
گوشت چرخ شده=نيم كيلو
پياز=1 عدد
سير له شده=1 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز=كمي
زردچوبه=1 قاشق مرباخوري
گشنيز خرد شده=2/1 ليوان
سيب زميني=3 عدد
تخم مرغ=3 عدد
پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم
نمك و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. پيازها را به صورت خلالي خرد كرده در كمي روغن سرخ كنيد سپس گوشت چرخ كرده را به پياز اضافه كرده و در روغن تفت دهيد تا زمانيكه آب آن كاملا بخار شود سپس گشنير خرد شده،سير،نمك و فلفل و ادويه را به مواد اضافه كرده هم بزنيد. به گوشت كمي آب اضافه كرده،سر ظرف را گذاشته،بگذاريد گوشت با حرارت ملايم به مدت 1 ساعت بپزد و آب آن تمام شود.
2. سيب زميني ها را به صورت خلالي خرد كرده در روغن فراوان سرخ كنيد و كنار بگذاريد.
3. نصف از گوشت چرخ كرده را در ظرف پيركسي ريخته سپس روي آن را با سيب زميني سرخ كرده بپوشانيد سپس نصف باقيمانده از گوشت را روي سيب زميني ها بريزيد.
4. تخم مرغ را در ظرفي شكسته با چنگال هم بزنيد سپس روي تمام سطح گوشت بريزيد.
5. روي تخم مرغ را با پنير پيتزا رنده شده بپوشانيد.
6. ظرف را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار داده بگذاريد ابتدا با حرارت پايين و درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه بپزد. سپس بگذاريد با حرارت بالا و تا زمانيكه پنيرها ذوب شده و روي آن طلايي رنگ شود بپزد.
7. اين غذا را به صورت گرم ميل كنيد.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)