از رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلم ، آن حضرت فرمود:
چه چيز شما مؤ منان را از ازدواج كردن باز مى دارد؟ شايد كه خدا فرزندى نصيب شما كند كه او سنگينى كند روى زمين را به گفتن (لا اله الا الله ) كه اين از همه چيز بهتر است )).(16)
((هر كس ازدواج كند نيمى از سعادت را دريافته است )).(17)
از رسول خدا صلى الله عليه و آله آن حضرت فرمود:
((هر كس ازدواج كند نيمى از عبادت را دريافته است .))(18)
از رسول خدا صلى الله عليه و آله آن حضرت فرمود:
((هر كس به منظور نگهدارى عفتش زن بگيرد بر خدا لازم است كه بر او كمك نمايد)).(19)
((هيچ عملى در پيشگاه خدا محبوبتر از ازدواج كردن نيست ، وقتى مؤ من از آميزش با حلال خود غسل كند، شيطان مى گويد و فرياد بر مى آورد: (اى واى ) اين بنده خدا اطاعت امر خدا كرد و گناهش آمرزيده شد)).(20)
((ازدواج كردن ، عفت و چشم و فرج را بهتر نگه مى دارد و از هر وسيله ديگر براى پاكدامنى انسان نافذتر و شرافتمندانه تر است )).(21)
((ازدواج كنيد تا كثرت يابيد كه به تحقيق من روز قيامت به زيادى و كثرت شما به ساير امتها فخر و مباهات مى كنم حتى به آنهائى كه از شما سقط شده اند)).(22)
((ازدواج كنيد كه من بر زيادى شما روز قيامت به ساير امتها مباهات مى كنم حتى با آنهائى كه از شما سقط شده اند، آنها را تا به درب بهشت مى آورند و مى گويند: وارد بهشت شويد كه جاى تو اينجاست ، مى گويد: من داخل بهشت نمى شوم تا پدر و مادر قبل از من وارد شود)).(23)
((ازدواج كنيد، تا تعداد شما زياد گردد، و من روز قيامت به زيادى تعداد شما در پيش ديگر امتها فخر و مباهات مى كنم )).(24)
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)