بله این پلاگ این فقط با تصاویر BMP کار میکند. پلاگ این های دیگری هم وجود دارند ( مثل NewAdvSplash plug-in ).
برای نشان دادن text یا باید عکس نوشته را بکار برده و یا از دستور Messagebox استفاده نمائید.
[SIGPIC][/SIGPIC]
صفحه پيغام
=======
در برنامه NSIS با استفاده از دستور messageBox ميتوان پيغام هاي مختلفي را با شرايط مختلف به كار بر
ارايه نمود.
براي مثال به نمونه زير توجه نمائيد:
1. كد هاي زير را در notepad نوشته و آن را فرضا" با نام Message.nsi ذخيره نمائيد:
کد:outfile "Message.exe" SilentInstall silent section messageBox MB_OK "Sahand is my Good friend!" sectionEnd
2. حال روي فايل Message.nsi كليك راست كرده و روي گزينه Compile كليك نمائيد. چند لحظه بعد فايلي
بنام Message.exe درست خواهد شد كه اگر اجرايش كنيد پنجره اي شبيه شكل زير خواهيد ديد:
همانطور كه مشاهده مي كنيد، پنجره پيغام عبارتي را كه ما در كد هاي بالا بعد از دستور messageBox MB_OK
مابين علايم "" نوشته ايم را نشان مي دهد.
معلوم است كه اندازه پنجره نشان داده شده بسته به مقدار نوشته هاي ما كوچكتر يا بزرگتر خواهد شد.
در اين مثال يك كليد OK هم نشان داده مي شود كه پس از كليك روي اين دگمه صفحه پيام بسته خواهد شد.
مثال بالا يك مثال خيلي ساده بوده و ميتوانيم تغييرات ديگري در اين پنجره انجام دهيم مثل گذاشتن دگمه هاي
ديگر مثل Yes ,No ,Cancel و غيره كه خوداين مسئله بحث جداگانه اي هست. بهر حال براي مورد مصرف شما
همين نوع هم كافي بنظر مي رسد.
سوال كرده ايد كه آيا ميشود روند نصب نشان داده شود؟ بله برنامه NSIS پلاگ اين هائي از جمله RealProgress plug-in
براي نشان دادن روند كار دارند ولي تجربيات بنده حداقل به خود بنده ثابت كرده كه نشان دادن روند كار فقط با برنامه نويسي
درست كار كرده و در بقيه موارد، هم زحمت زيادي دارد و هم بايد سطور كد زيادي نوشت و هم اينكه با تمام اين كار ها ممكن
است درست كار نكرده و باعث توقف در ادامه كار كردد.. لذا بنده در اين مورد حرفي نزده و رد مي شوم.
من عقيده دارم كه در اول و انتهاي برنامه ات يك پيام تصويري استفاده نمائيد. براي مثال بنده دو تا فايل اجرائي
با نام هاي Begin.exe و End.exe درست كرده و در پيوست فرار داده ام كه شما ميتوانيد فايل Begin.exe زا به اول
برنامه ات و فايل End.exe را به آخر برنامه ات اضافه كنيد كه در نتيجه در شروع و پايان كار، پيام هاي تصويري زير
را خواهيد داشت:
در شروع كار:
در انتهاي كار
[SIGPIC][/SIGPIC]
در ساخت فايل هاي Begin.exe و End.exe از پلاگ اين newadvsplash اسقاده كرده
و كد هاي زير را بكار برده ام:
براي Begin.exe
===========
کد:OutFile "Begin.exe" Icon "mcs.ico" SilentInstall silent Function .onInit InitPluginsDir File /oname=$PLUGINSDIR\mcs.bmp "mcs.bmp" newadvsplash::show 3000 1000 500 -1 "$PLUGINSDIR\mcs.bmp" FunctionEnd Section SectionEnd
براي End.exe هم دقيقا" كد هاي بالا را استفاده كرده ام با اين فرق كه نام عوض شده
و تصوير استفاده شده هم تغيير داده شده است.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد چطوری میشه دستوری داد که کدهایی که نوشتیم رو هم پاک نکنه مثلا بذاره تو پوشه خود برنامه یا هرجای دیگه
وسیو بشه
این برام مهمه ومیخوام این کدها حفظ بشه برا هربرنامه ای که درست میکنم تا در اینده برا تغییرات مجبور به دوباره نویسی نشم فقط تغییرات و توش اعمال کنم
سهند جان
من هر کاری که میکنم (در رابطه با پروژه های کامپیوتری)، قبل از هرکار دیگری کد ها و نمونه کار انجام شده
را در یک هارد External نگهداری کرده و بعدا" که لازم شد یک کپی از همان را برداشته و استفاده میکنم.
چون خود کامپیوتر بهیچ عنوان محل مناسبی برای نگهداری اطلاعات نیست.
اگر میحواهید که برنامه ای که دزست کردید در حین کامپایل خود کد ها را هم ذخیره کند بایستی کد ها را
بصورت فایل دیگری به برنامه معرفی کرده و با نوشتن کد مشخص کنید که آن را در کجا ذخیره کند.
ولی راه درست همان است که بنده انجام میدهم ، یعنی نگهداری کد ها درست بعد از مطمئن شدن از آن
در یک هارد بیرونی.
معلومه که قضایای اخیر بشدت عصبی و ناراحتت کرده اند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد وقتی یه فایلی با nsis میسازیم برای اینکه وقی نشانگر موس رو روی فایل بردیم اطلاعات فایل موردنظر رو نشون بده چه دستوری و از کدوم پلاگین استفاده میکنیم ؟؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)