با سلام این دوتا نرم افزار تفاوتشون چیه طرز کارشون چطوریه کدومیک بهتره واینکه ایا این دوتا نرم افزار ایا ورژن کرافیکی دارند اگر دارند طرز کارشون اگه نه که هیچ
با سلام این دوتا نرم افزار تفاوتشون چیه طرز کارشون چطوریه کدومیک بهتره واینکه ایا این دوتا نرم افزار ایا ورژن کرافیکی دارند اگر دارند طرز کارشون اگه نه که هیچ
اگر نظر بنده را میخواهی، نیازی به هیچکدام نیست چون کار اصلی این ها گرفتن بک آپ از سیستم و فایل ها هست
که نرم افزار های موجود اکثرا" بهتر و کامل تر عمل میکنند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
استاد من یه دستوری دارم که میخوام اینو یکمی ویرایش یا بقولی تکمیلتر کنم
این دستور
حالا میخوام وقتی دستور به Source رسید فایل منیجر ویندوز بیاد بالا ومسیر روازم بخواد بعد ما از طریق فایل منیجرمثلا درایو c پوشه xxxکد HTML:color 9a Robocopy "Source" "Destination" /e /z /b /purge /tee /log:1.txt timeout /t 3 EXIT
رو select کنیم ((دقیقا مثل copy to در منوی راست کلیک )) انتخاب که شد بعد Destination رو ازم بخوادودقیقا برای این هم مثل Source عمل کنه فایل منیجر بیاد بالا مکان رو انتخاب کنیم بعد دستور اجرا بشه
دراصل من میخوام در این دستور Source و Destination بصورت گرافیکی واز طریق eplorer ویندوز انتخاب کنیم
ویرایش توسط سهند : 10-27-2017 در ساعت 08:00 AM
فقط تعداد دفعات معدودي ار Robocopy استفاده نموده و بعد سعي كردم كه بجاي اين برنامه ار برنامه هاي
ديگر استفاده كنم.
دليلم اين بود كه براي كار كردن با اين برنامه بايستي تعداد زيادي سويچ هاي مختلف مربوطه را همواره در
ذهن آماده داشته باشيم كه از حوصله بنده خارج بود.
بهر جال اگر شما نياز داريد كه حتما" با اين برنامه كار كنيد، فكر ميكنم كه بهتر است از نوع گرافيكي آن كه
ساخت خود مايكرو سافت است استفاده كنيد.
نوع گرافيكي اين برنامه Microsoft Robocopy GUI 3.1.2 نام دارد كه حجمي حدود 1 مگا بايت دارد.
براي استفاده عمومي و پرتابل از اين برنامه ميتواني آن را در يك ويندوز مجازي نصب كرده و بعد پس از نصب
برنامه فايل هاي زير را در يك جا كنار هم نگهداشته و استفاده نمائي:
_ فايل هاي RobocopyGW.exe و RobocopyGW.exe.config از دايركتوري نصب
_ فايل ROBOCOPY.EXE از داخل پوشه Windows\system32
موفق باشي.
[SIGPIC][/SIGPIC]
میخواستم اگه ممکنه اینو برام حلش کنید
من میخوام فقط در این دستور Source و Destination بصورت گرافیکی واز طریق eplorer ویندوز انتخاب کنم
همانطور كه در پست قبلي عرض كردم، تجربه خيلي محدودي با اين برنامه داشته و لذا در رابطه با سوال شما
نميدانم چه بايد كرد.
و مطمئن نيستم كه بشود در محيط خط فرمان از دستورات گرافيكي استفاده كرد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)