سلام خدمت استاد گرامی و همینطور سهند عزیز
سهند جان اروری که برایتان فرستادم به صورت مستقل ار اینترنت اکسپلورر کار میکند و بنده با اینکه آن گزینه هارا غیرفعال کردم ولی نتیجه ای نگرفتم.البته فعلا اهمیتی ندارد چون درگیر موضوعات مهم تری شدم.
استاد بسیار عالی و خودمانی توضیح دادید عالی بود.
استاد سوالاتی داشتم
اول اینکه ویندوز ایکس پی قابلیتی داشت که مثلا3 درایور را در دیسک نصب قرار می دادیم بعد از نصب، ویندوز درایورهارا با قطعات مقایسه می کرد و اگر درایور مورد نیاز را پیدا میکرد آم را مصب می کرد ویندوز7 به فعد چنین قابلتی ندارد؟ بعضی جاها که چنین دیسک هایی می فروشند روی جعبه آن ها نوشته نصب خودکار دایورهای مورد نیاز در هنگام نصب ویندوز
در این سایت مزالبی درباره ساختن دی وی دی با چندین ویندوز را نوشته https://www.raymond.cc/blog/create-x...windows-7-iso/
آیا شما این را تایید میکنید و آیا روش هایی برای انجام این کار سراغ دارید که نیازی به برنامه waik نباشد؟
روش هایی برای چنین کاری گفته شده که بدون نیاز به waik که برنامه حجیم و سختی برای کارهای اینچنین است. این موضوع شدنی است؟
با کمی مطالعه دیدم که مثلا من دو ورژن و دو نسخه متفاوت مثلا آلتیمیت و اینترپیرایز ویندوز 7 که هر کدام هم 32 و 64 بیتی دارد ، را دارم.در روش کار با waik گفته شده بود که باید فایل های wim. هر کدام از نسخه های ویندوز را جداگانه با فرمان اکسپورت به کار ببندیم و ... تا اینچنین دیسکی ساخته شود. خیلی سخت و طاغت فرسا بود!!!
اگر می شود در مورد
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)