نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6074
    Array

پیش فرض پاسخ : نمونه ساخت فايل نصب بر اساس Inno setup

استاد اگه ممکنه کمی در مورد این برنامه توضیح میدید کمی گیج شدم اگه فقط در مورد ویزارد برنامه توضیح بدید ممنون میشم که چطوری فولدرها وفایلها رو اضافه کنم البته کمی باهاش کار کردم ولی توبعضی صقسمتها مشکل داشتم
    اگه توضیحاتتون اینطوری باشه ممنون میشم
    -1تعدادی فولدر وفایل در درایو ویندوز در داخل پوشه ای به نام new folder داریم
    2-یه فایل رجیستری داریم
    3-میخواهیم بعد نصب این نرم افزار پوشه بانام خودش در استارت منو ایجاد ودوتا گزینه یکی فایل اجرایی ودومی فایل انیستال داشته باشه

البته خودم درست کردم ولی متاسفانه موقع نصب توی جای خودش در پروگرام فولدر نصب نشد

2. 2 کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

مدیر سایت
    دوستتان دارم
    تشکر تشکر کرده 
    4,798
    تشکر تشکر شده 
    13,155
    تشکر شده در
    2,296 پست
    قدرت امتیاز دهی
    45308
    Array

پیش فرض پاسخ : نمونه ساخت فايل نصب بر اساس Inno setup

سهند عزيز، در سطور زير مثالي از چگونگي اسفاده از برنامه Inno Script Studio را بطور مختصر ملاحظه
    خواهيد كرد.
    فرض ميكنيم كه برنامه اي بنام xxx v1.0 داريم و ميخواهيم با استفاده از برنامه Inno Script Studio يك فايل
    نصب درست كنيم كه با اجراي آن برنامه ما نصب شده و شورت كات هاي لازم ايجاد شود.

مرحله (1): آماده سازي نياز هاي اوليه
    =====================
    1. در روت يكي از درايو ها پوشه اي بنام فرضا" 00 درست كنيد (مثلا" F:\00).

2. مي خواهيم فايل نصبي كه در انتها درست خواهد شد داراي آيكني باشد كه ما مي خواهيم.لذا در اين
    مرحله آيكن مورد علاقه خود را تهيه و آن را درون پوشه بالا قرار مي دهيم (مثلا" F:\00\mcs.ico).

3. گفتيم كه برنامه اي بنام xxx v1.0 داريم، مسلما" اين برنامه داراي فايل هاي محتلفي هست. در اين
    مرحله پوشه اي بنام Files در پوشه F:\00 درست كرده و تمام محتواي برنامه خود را داخل اين پوشه كپي
    مي كنيم (F:\00\Files).

حالا كه مقدمات كار فراهم شد مي رويم كه فايل نصبي مورد نظر را بسازيم.

مرحله (2): ساخت فايل نصب
    ================
    برنامه Inno Script Studio را اجرا كرده و در صفحات Wizard آن بصورت زير عمل كنيد:

_ در صفحه اول پنجره اي مثل شكل زير خواهيد ديد.در قسمت بالاي صفحه مطابق شكل نام برنامه را كه در
    اين مثال xxx است را نوشته و در سطر بعدي هم ورژن برنامه (در اين مثال 1.0 ) وارد كرده و سپس روي دگمه
    Next كليك كنيد:

rjo4zcekqffjmtqni3u

_ در پنجره بعدي اطلاعات را مطابق شكل زير وارد نمائيد:

nr0vmy3mwb8zzwbqpqo0

همانطور كه مي بينيد در سطر اول عبارت Program Files folder انتخاب شده است. اين انتخاب بدين معني
    است كه ما مي خواهيم برنامه ما داخل پوشه Program Files نصب شود.
    اگر بخواهيم برنامه ما بجاي پوشه Program Files در محل ديگري نصب شود بايستي در اين جا بجاي گزينه
    Program Files folder گزينه (Custom) را انتخاب كنيم و بعد محل مورد نظر را به برنامه بشناسانيم.

در تصوير بالا در سطر بعدي عبارت xxx نوشته شده. اين بدان معني است كه ما به برنامه ميگوئيم كه درون
    پوشه Program Files پوشه اي بنام xxx درست كرده و فايل هاي برنامه ما را درون آن قرار دهد.
    اكنون روي دگمه Next كليك كنيد.

_در پنجرخ بعدي بصورت شكل زير عمل مي كنيم:

ynfx23whl910llq5y201

همانطور كه در شكل بالا مشاهده مي كنيد، من در قسمت بالاي پنجره عبارت F:\00\Files\xxx.exe را انتخاب
    كرده ام. در اين مكان بايستي با كليك روي دگمه Browse به محلي برويم كه فايل اصلي برنامه ما قرار دارد و
    آن فايل زا انتخاب كنيم.
    در اين مثال تمام فايل هاي برنامه ما درون پوشه F:\00\Files قرار دارند و چون نام اجرائي فايل ما درون اين
    پوشه xxx.exe نام دارد لذا آن را انتخاب كرده ايم.

در قسمت پائين پنجره بالا بايد محل همه فابل هاي برنامه را به برنامه Inno Script Studio مشخص كنيم.
    براي اين كار من روي دگمه Add folder كليك كرده و چون تمام فايل هاي ما درون پوشه F:\00\Files فرار
    دارند لذا اين پوشه را انتخاب كردم.
    توجه داشته باشيد كه بعد از انتخاب پوشه مورد نظر برنامه خواهد پزسيد كه آيا فايل هاي موجود در پوشه
    هاي داخل اين پوشه را هم اضافه كنم يا نه كه بايد بگوئيم بلي.

اكنون روي دگمه Next كليك كنيد.

_ د صفحه بعد مطابق شكل زير اقدام كنيد:

e3q436txjbyrjvuv2z

مطابق شكل بالا در قسمت بالاي پنجره عبارت xxx نوشته شده. اين بدان معني است كه به برنامه ميگويئم
    كه در منوي استارت پوشه اي بنام xxx درست كرده و شورت كات هاي برنامه را درون آن قرار دهد.

_ صفحات بعدي زياد مهم نيستند همه را ميتوانيد هرگونه كه هستند بگذاريد
    مي توانيد در پنجره مربوط به نام فايل نهائي و محل ذخيره آن (به نمونه زير توجه كنيد) مشخصات مورد نياز از
    جمله آيكن برنامه و نام و محل ذخيره فايل نهائي را انتخاب كنيد.

41pfjtddcn4u6g8yoqv1

و در انتها روي دگمه Finish كليك كنيد و قبول كنيد كه كامپايل كند برنامه شروع بكار كرده و در انتها شما در
    محل تعيين شده يك فايل كد ( در اين مثال بنام (xxx.nsi و نيز فايل نهائي را داخل خواهيد داشت.

بعد از مرور مطالب نمونه اي را امتحان نموده و در صورت نياز به شرح بيشتر اعلام نمائيد.

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. 2 کاربر مقابل از Magsoud عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)