نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: مشکل حذف اطلاعات داخل فایلهای رجیستری

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال
    یاد بگیریم وبه دیگران هم یاد بدیم
    تشکر تشکر کرده 
    1,591
    تشکر تشکر شده 
    1,930
    تشکر شده در
    617 پست
    قدرت امتیاز دهی
    6074
    Array

پیش فرض پاسخ : مشکل حذف اطلاعات داخل فایلهای رجیستری

با سلام
    استاد دیروز من یه ویندوز نصب کردم تو یه درایو دیگه ویکسری تنظیمات رجیستری رو که میخواستم توسط گروپ پلیسی به ویندوز اعمال نمودم بعد ازطریق رجیستزی تغییرات اعمال شده رو استخراج کردم حدود 16 فایل رجیستری شد همه رو هم نگاه کردم درست بود بعد همه 16تا رو داخل نیو فولدر گذاشتم وفولدر رو به ویندوز اصلی انتقال دادم بعد که به ویندوز اصلی برگشتم دوباره اون ویندوز رو پاک ودوباره یکی دیگه نصب کردم البته منظورم فایل wim دارم وفقط اونو تو یکی از درایوها مونت میکنم برای تست حالا وقتی دوباره یه ویندوز جدید نصب کردم وخواستم 16فایل رجیستری رو اعمال کنم اخطار داد که نمیشه دیدم که باز همه فایلهای رجیستری خالی هستند یعنی هیچ محتوایی ندارند ولی حجم مشخص دارند ودارای حجم هستند

استاد اگه زحمتی براتون نمیشه شما این مورد رو تو نت سرچ کنید چون خودم نتونستم اصلا چنین چیزی پیدا کنم واحتمال زیاد بخاطر سرچ اشتباه هست شما سرچ کنید وجاهایی که اینجور موارد رو توضیح داده لینکشو بذازید خودم میرم مطالعه میکنم چون خودم اصلا چنین موردی پیدا نکردم
    یا اگه راه حلی دارید ممنون میشم بفرمایید چون یه روز زحمت میکشم فایلها رو جمع اوری میکنم اخر سر اینطوری زحمتام به باد میره وواقعا خسته ام کرده

2. کاربر مقابل از سهند عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)