سلام بر استاد شیرین زبان.
استاد من بار علمی شما را می دانم زیاد است. و هر مطلبی را از شما می خوانم به محتوای عمیق آن پی می برم . و خودم می فهمم که این مطلب روی آن کند و کاو شده. وقت گذاشته شده. بررسی ها شده. و مرا عمیقا یاد استاد حاج آقا دانشمند می اندازید. حرفهای ایشان هم کاملا پخته و بررسی شده است. نشان می دهد که مطالعه شده. به قول خود ایشان من برای 1 ساعت سخنرانی 5 ساعت مطالعه می کنم.
برایم جالب است که نصیحت های شما و راهنمایی های غیر علمی شما نیز بسیار خردمندانه است. به هیچ عنوان عجولانه و احساسی نیست. من از خواندن صحبتهای شما لذت می برم و از فرصتی که به خاطر آن می رود ناراحت نمی شوم.
راهنمایی شما در هر زمینه ای پر از متانت و خوش برخوردی و پر از تجربه است. به همه دوستان شدیدا توصیه می کنم که حرفهای استاد را یک بار نه صد بار بخوانند و تفکر بکنند تا به معنای درون آن پی ببرند.
من با اینکه در زمینه شغلی ام بسیار تخصص دارم و به صورت کاملا تخصصی در این زمینه در همه جای ایران مشغول هستم ولی حرفهای استاد را می خواندم متوجه شدم که به هیچ عنوان انگیزه مدیریت همچنین بخشی را ندارم. و به هیچ عنوان نیازی به داخل شدن نیست.
خداوند را بسیار بسیار شاکر و سپاس گذارم که در زندگی ام شخصیتی چون استاد شیرین بیان را یافته ام.
موفق و پیروز باشید. صبور و عاقل. دور اندیش و ...
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)