نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 213

موضوع: دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    این کاربر شعاری برای خود انتخاب نکرده است
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست
    قدرت امتیاز دهی
    9
    Array

پیش فرض پاسخ : دعوت به همکاری برای بر عهده گرفتن مدیریت بخش های سایت

سلام بر استاد شیرین زبان.

استاد من بار علمی شما را می دانم زیاد است. و هر مطلبی را از شما می خوانم به محتوای عمیق آن پی می برم . و خودم می فهمم که این مطلب روی آن کند و کاو شده. وقت گذاشته شده. بررسی ها شده. و مرا عمیقا یاد استاد حاج آقا دانشمند می اندازید. حرفهای ایشان هم کاملا پخته و بررسی شده است. نشان می دهد که مطالعه شده. به قول خود ایشان من برای 1 ساعت سخنرانی 5 ساعت مطالعه می کنم.
    برایم جالب است که نصیحت های شما و راهنمایی های غیر علمی شما نیز بسیار خردمندانه است. به هیچ عنوان عجولانه و احساسی نیست. من از خواندن صحبتهای شما لذت می برم و از فرصتی که به خاطر آن می رود ناراحت نمی شوم.
    راهنمایی شما در هر زمینه ای پر از متانت و خوش برخوردی و پر از تجربه است. به همه دوستان شدیدا توصیه می کنم که حرفهای استاد را یک بار نه صد بار بخوانند و تفکر بکنند تا به معنای درون آن پی ببرند.
    من با اینکه در زمینه شغلی ام بسیار تخصص دارم و به صورت کاملا تخصصی در این زمینه در همه جای ایران مشغول هستم ولی حرفهای استاد را می خواندم متوجه شدم که به هیچ عنوان انگیزه مدیریت همچنین بخشی را ندارم. و به هیچ عنوان نیازی به داخل شدن نیست.
    خداوند را بسیار بسیار شاکر و سپاس گذارم که در زندگی ام شخصیتی چون استاد شیرین بیان را یافته ام.
    موفق و پیروز باشید. صبور و عاقل. دور اندیش و ...

2. کاربر مقابل از FFE0035 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)